QUOTE(Drute @ 2010 04 02, 13:09)
Yra keletas duden kriokliu, didieju duden kriokliai yra atskira teritorija kaip ir mini Forma ir yra mazieji duden kriokliai Laroje, kurie krenta i jura, todel plaukiojant laiveliu aplinka Antalija sekmingai galima juos pamatyti
Drute 
sory kad ikyriu, bet jei uzsuksi dar cia pakomentuok dar biski apie
autobuso situacija: koks ten jau uz Antalijos miesto ribu vaziuos? kur man viesbutis minejo , tas "BUS" pravaziuojantis pro Lara resortus kas 20 min. , reiktu speti, kuris cia bus : tas pirvatukas mazias ar didelis viesasis?
QUOTE(Alexia @ 2010 04 02, 13:17)
Su ta Simena taip gavosi ... Is pradziu issirinkom viesbuti 5 zv. uz labai gera kaina irgi Kemere. Ir dienu ten siule daugiau. Jau parasiau i agentura laiska, kad rezervuojam ir sumasciau pasiskaityti atsiliepimis internete. Ir pakraupau, nei vieno teigiamo
Supanikavau baisiai ir atsisakiau, tada pasirinkom Simena, taciau su maziau dienu

O tas "blogasis" viesbutis tai Alatimya willage.
O kodel Jus rinkotes Simena?
nors ne manes klausi, bet nesusilaikiau nekomentavus - mane vis intriguoja, kame slypi tokia masine trauka i ta SImena

As , -kaip Zilvinas kad is principo 'akies' neperka,- taip pat is principo ir Simenos neemiau , nors man buvo irgi labai principingai siulomas
QUOTE(Cobre @ 2010 04 02, 13:19)
nieko cia idomaus,
prie viesbuciu aprasymo buna juk parasyta ir kaip su mini barais, ir kaip su seifais. vienur viskas nemokamai, kitur tik mineralinis, kitur tik mineralinis atvykimo diena, o kitur aplamai mini baras yra mokamas.
o tu zinai, ka man agenturoje aiskino

:
vat prie mano viesbucio daugely aprasymu nurodyta UAI su nuoroda kad baras bus nemokamas, o kadangi as nusipirkau su AI, tai lieku dvejoneje.
nes ir agentura , kapstinejusi, rinkusi inforamcija, koncepcijas is savo partneriu galutiniame rezultate man negarantavo, ar tikrai bus 100 proc, kaip parasyta aprasyme, kadangi jis atitinka identiskai UAI salygas
zodziu gavau tik nuosirdzia rekomendacija vietoje pries pat apsigyvenant gauti patvirtinta ju paciu informacija del salygu. Galbut net salygu aprasymo lapo paprasyti (kad poto, kaip cia kas jau guodes, netektu moketi uz tai uz ka lyg ir nebuvo sutarta moketi)
QUOTE(Alexia @ 2010 04 02, 13:21)
P.s. Bet kaip faina cia bendrauti, kiek daug naudingos info

Mes kai vaziavom i Paryziu savarankiskai irgi forume labai daug susizinojau ir lengviau orientuotis buvo
isvis internetas tai nerealus atradimas

...
kai prisimenu savo pirmasias keliones i uzsieni : tikra avantiura - kaip i nezinia kokia