Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

sakykit, o kiek kainuoja Turkijoje tos arbatos stiklinytės...taip gailiuosi kad jų neparsivežėm, kažkaip galvojom kad Lietuvoje jų tirkai rasim verysad.gif labai patiko iš jų gurkšnoti arbatą......
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 04 11, 12:00)
sakykit, o kiek kainuoja Turkijoje tos arbatos stiklinytės...taip gailiuosi kad jų neparsivežėm, kažkaip galvojom kad Lietuvoje jų tirkai rasim  verysad.gif labai patiko iš jų gurkšnoti arbatą......

galima isigyti nuo 3 liru (6vnt.) taciau be lekstuciu. Geros kokybes su rasteliu esu pirkusi uz 12 liru su lekstutemis 6 vnt rinikinukas.
Atsakyti
merginos, o kaip ten reikalai su sauskelnem? neteko but su sauskelniniu vaiku, tai net neisivaziduoju ar cia savas veztis, betgi joms bene atskiro lagamino reiks, ar ten yra ju pirkti ir kokiu? g.gif
Atsakyti
mes buvom Kiriše, mažam miestelyje.....tai vienoj mažoj krautuvėlėj, ale "supermarkete" tikrai mačiau Pampers sauskelnių, tik į kainas nežiūrėjau.....mes vežėmės savo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 11 balandžio 2010 - 19:56
QUOTE(ader @ 2010 04 11, 20:53)
merginos, o kaip ten reikalai su sauskelnem? neteko but su sauskelniniu vaiku, tai net neisivaziduoju ar cia savas veztis, betgi joms bene atskiro lagamino reiks, ar ten yra ju pirkti ir kokiu? g.gif

yra ten pirkti pampersų ir kokybe dar geresni nei pas mus mirksiukas.gif , mes trūkom pirkom ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 04 10, 19:02)
nusiziurejau siems metams pora variantu Turkijoj
Lykia world ir Amara dolce vita.  gal kas buvote galit pakomentuot  smile.gif

As irgi buvau uzklausus del Amaros Dolce Vitos, bet niekas man nieko papasakot negalejo, gal nelabai yra kas buve g.gif
Bet mes nusipirkom jau kelione i ten ir jei dar bus idomu, galesim geguzes pradzioj papasakot, nes vaziuojam balandzio pabaigoj. 4u.gif
Agenturoj tai labai sake visi buvo patenkinti, kas ten yra buve.
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 04 11, 20:19)
As irgi buvau uzklausus del Amaros Dolce Vitos, bet niekas man nieko papasakot negalejo, gal nelabai yra kas buve g.gif
Bet mes nusipirkom jau kelione i ten ir jei dar bus idomu, galesim geguzes pradzioj papasakot, nes vaziuojam balandzio pabaigoj. 4u.gif
Agenturoj tai labai sake visi buvo patenkinti, kas ten yra buve.

QUOTE(justukė @ 2010 04 12, 06:33)
mes gegužės 22 skrendam į Amara Dolce Vita. Grižę parašykit atsiliepimus. 4u.gif

lauksiu labai jusu atsiliepimu. Siaip yra buvusi mano bendradarbe, jie gyveno tam vadinamam namelyje kur su virtuvele ir keliais kambariais. Sake teritorija labai zalia ir labai patiko, bet buvo pries kelis metus, tai gal kas pasikeite.
o jei ne paslaptis, kiek kainavo kelione ir per kur uzsakinejot, nes as kainu niekur nerandu.
Atsakyti
labas visiem beisruošiantiems i Turkija 4u.gif koki dokumenta bandysit vežtis, nieko nebesuprantu, ar galios kortele, ar vistik reik paso, planuojam irgi ten skrist, bet dabar nebežinau, ar besidaryt ta pasa, nes visi šeimos nariai turi, o aš....o aš-tik kortele doh.gif čia merginos rašė, kad nebereik vizų, o migracijos psl radau:Tik diplomatinių ir tarnybinių pasų savininkams atseit kad nereik jiems vizų, tai kaip daba yr??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2010 04 12, 10:53)
labas visiem beisruošiantiems i Turkija 4u.gif koki dokumenta bandysit vežtis, nieko nebesuprantu, ar  galios kortele, ar  vistik reik paso, planuojam irgi ten  skrist, bet dabar nebežinau, ar besidaryt ta pasa, nes visi šeimos nariai turi, o aš....o aš-tik kortele doh.gif čia merginos rašė, kad nebereik vizų, o migracijos psl radau:Tik diplomatinių ir tarnybinių pasų savininkams atseit kad nereik jiems vizų, tai kaip daba yr??? ax.gif

Vizos nerek, bet atspauda pase tai turi uzdet, PASAS - BUTINAS mirksiukas.gif su kortele nepateksi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2010 04 12, 11:53)
labas visiem beisruošiantiems i Turkija 4u.gif koki dokumenta bandysit vežtis, nieko nebesuprantu, ar  galios kortele, ar  vistik reik paso, planuojam irgi ten  skrist, bet dabar nebežinau, ar besidaryt ta pasa, nes visi šeimos nariai turi, o aš....o aš-tik kortele doh.gif čia merginos rašė, kad nebereik vizų, o migracijos psl radau:Tik diplomatinių ir tarnybinių pasų savininkams atseit kad nereik jiems vizų, tai kaip daba yr??? ax.gif

eiliniam turistui vizos nereik (90 dienu berods galima be vizos buti)
ir butinai reik paso mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes iš TR parsivežėm magnetukų, arbatų, rankšluosčių, tokių įdomiai supakuotų - pakabinus kaip trikampis, o ištiesus apvalutis, po 4 baksus. Daugiausia pinigų leidom kelionėms ir pirmą vakarą TR - HAMAM wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite rekomenduoti gera hamama Kemere, labai norėčiau atsiliepimų ax.gif
Atsakyti