Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. 3-oji tema

QUOTE(Įdomi @ 2010 04 14, 11:07)
Čia tai, kai po pilingo putomis apvaro ir paminko? biggrin.gif Ar kažkas kito? ax.gif
Man pati bjauriausia procedūrų dalis - kai po visų pilingų ir putų užpila vandens ant galvos doh.gif Negaliu pakęst, kai per veidą vanduo bėga, dūstu aš blush2.gif Vargu, ar kas pamatytų mane nardančią hihihi.gif Nors pernai buvau gal 2 kartus snukelį po vandeniu pakišusi - žuvyčių pažiūrėt (atėmusi iš sūnaus nardymo akinius lotuliukas.gif ) biggrin.gif

nieko ten neminko biggrin.gif bet putom taip, apvaro lotuliukas.gif sakau, retai ji fainai daro. jei skuba, tai visai neidomu buna.
kai vandeniu aplieja ir man nepatinka , bet juk cia pirtis, negali pusiau nuprausta iseiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 balandžio 2010 - 09:11
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 04 14, 11:11)

Nuėjo, nepatiko, nebeeina. Turkijoj.
Lietuvoj eina. Tik ne į hamamą, o į masažus  smile.gif

Kaip ja galima suprasti, juolab, kad ir sumokejo nemazai, kiek pamenu g.gif . Karta su drauge nuejom, tai man puikiai viska dare, o ja tai viens du ir ismete is pirties arbatos gerti ir masazu laukti. Tai galvojau, kad su pamatais sulygins ji ta pirti biggrin.gif uztat nors masaza normaliai padare. O jei tai butu buves pirmas kartas, tai daugiau ji gyvenime nebutu bandziusi to malonumo tikriausiai. Kaip prastas darbas gali sugadinti visa reikala.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 14, 10:16)
Kaip ja galima suprasti, juolab, kad ir sumokejo nemazai, kiek pamenu  g.gif . Karta su drauge nuejom, tai man puikiai viska dare, o ja tai viens du ir ismete is pirties arbatos gerti ir masazu laukti. Tai galvojau, kad su pamatais sulygins ji ta pirti  biggrin.gif  uztat nors masaza normaliai padare. O jei tai butu buves pirmas kartas, tai daugiau ji gyvenime nebutu bandziusi to malonumo tikriausiai. Kaip prastas darbas gali sugadinti visa reikala.

Siaip pries kelis metus buvau ir as Turkijos hamame, bet ispudziai ne patys geriausi. Tiesa sakant, Lietuvoj uz ta pacia kaina teko ir geresniame pabuti... Ten Turkijoj nusveicia, pramasazuoja visus konvejeriu ir tik arbatpinigiu praso. Beje, po nusveitimo proceduros, nuvede i masazisciu kambari, tai ten pirmiausia parode i arbatpinigiu krepseli... O po visko dar ir arbatos "uzmirso" duot, reikejo eit patiems reikalauti. O dar skaitosi agenturos (su kuria is Lietuvos vaziavom) patikrintas ir rekomenduotas hamamas....
Atsakyti
QUOTE(akvilevile @ 2010 04 14, 11:36)
Siaip pries kelis metus buvau ir as Turkijos hamame, bet ispudziai ne patys geriausi. Tiesa sakant, Lietuvoj uz ta pacia kaina teko ir geresniame pabuti... Ten Turkijoj nusveicia, pramasazuoja visus konvejeriu ir tik arbatpinigiu praso. Beje, po nusveitimo proceduros, nuvede i masazisciu kambari, tai ten pirmiausia parode i arbatpinigiu krepseli... O po visko dar ir arbatos "uzmirso" duot, reikejo eit patiems reikalauti. O dar skaitosi agenturos (su kuria is Lietuvos vaziavom) patikrintas ir rekomenduotas hamamas....

Arbatpinigiu nei karto neprase, o ir nedaviau. As juk sumokejau jau, tai kam dar ? blink.gif tai geriau sakykit, ne "ten turkijoje", o tiesiog jums nepasiseke.
Atsakyti
[quote=Įdomi,2010 04 14, 12:00]
Nu nezinau, neblogai butu jei simpatiskas vyrukas ir dar profesionalus masazistas pasitaikytu biggrin.gif [/quote]

Tai žiūrint, ko žmogui (tiksliau, moteriai hihihi.gif ) reikia biggrin.gif Mane kai masažuoja, tai aš užsimerkiu ir atsipalaiduoju ax.gif Mirtimi man dabar grasintų, neprisiminčiau, simpatiški vyrukai toj pirty buvo ar ne biggrin.gif Tektų meluot lotuliukas.gif
Taigi normaliai viskas būtų biggrin.gif Kol jis varžybose, tu - po klubus sokiai.gif Beveik lygybė hihihi.gif
[/quote]
Sokiai Stambule arba Ankaroj? Niu ne, geriau i kurortines zonas. Stambule arba Ankaroj negausi tokio komforto biggrin.gif
Atsakyti
Na, as hamame buvau 3 kartus, tai dukart pataikiau i turistini hamama, kur vyrukai masazavo, o vienakart i turkiska hamama, kur tik moterys moteris masazuoja, o vyrus tik vyrai, tai gal vis gi daugiau komforto ir atsipalaidavimo tame turkiskame hamame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 14, 10:04)
Sokiai Stambule arba Ankaroj? Niu ne, geriau i kurortines zonas. Stambule arba Ankaroj negausi tokio komforto  biggrin.gif

Na nebent tavo vyras nori į finalus, tai tadu jo, reikia Stambulan lėkt. Bet būtų tau ten ką veikt ir be šokių irnesakyk.gif O jei norės lietuvių žaidimo pažiūrėt, tai turit varyt kur nors netoli Izmiro mirksiukas.gif Toj nuorodoj, kur anksčiau įmečiau, viešbutis 3 km iki Kušadasio centro biggrin.gif Va tik nežinau, ar ten klubų yra, bet turėtų būti, logiškai mąstant biggrin.gif
Atsakyti
Keista niekada nieks po masazo neprase jokiu arbatpinigiu, net dezutes tokios nebuvo. Visada malonus pasnekina as manau kad nebutina lekti pirma diena iskarto i hamama. Antra diena taip pat gali tikti tam reikalui svarbu nesudegti sauleje.
Atsakyti
sveiki dar, uzsakiau kita sekmadieni draugams kelione (manau kaina gera- asdem beach, 9 nakvynes 1200 lt 4u.gif) ir noriu paklaust, nes nebepamenu kada Kemere turgus, ar ne pirmadieni ? aciu
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 04 14, 16:03)
sveiki dar, uzsakiau kita sekmadieni draugams kelione (manau kaina gera- asdem beach, 9 nakvynes 1200 lt 4u.gif) ir noriu paklaust, nes nebepamenu kada Kemere turgus, ar ne pirmadieni ? aciu

jei nepasikeite tai budavo pirmadieni 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, susiruosem ir mes i Kemeri skrist su mazu vaiku. Noreciau pasiklaust kokios pramogos/lankytinos vietos galimos su 1m vaiku? Gal kas buvo AMARA WING RESORT ROH DBL. Kokia ten situacija? ax.gif
Papildyta:
Dar noreciau pasiklaust del valiutos, cia kiek skaiciau, tai supratau, kad dolerius reikia tureti, o mano agente sake kad tik Eur. Tai kaip ir istikruju? Ka jus vezates? blush2.gif
Atsakyti
Kemere turgus pirmadieni.

to:laurytel
Paskaityk 4 Turkijos tema ten apie valiuta buvo nemazai parasyta.
Kemero krasta doleris valdo santa2.gif nors neprapulsi ir su euru.
Atsakyti