Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvensena pagal Jason Vale

Sveikos mergytes 4u.gif
velai atsikeliau siandien, kol valgyt maziukui padariau, indus susiploviau..
paskui MB atvaziavo, abu tirstuka pasigaminom... Labai skaniai abieju pastangom isejo, vis negaliu patiketi ziuredama, kaip MB juos geria lotuliukas.gif is pat pradziu raukesi, kad sveiku dalyku negeria, o paskui antros stiklines paprase lotuliukas.gif

QUOTE(mukalyte @ 2010 03 20, 06:28)
Labas rytelis,o sakyk mazhulinka kas tas "žalias"medus ir kur jo gaut? g.gif

Manuka sis medus vadinasi. Tikrai nezinau ar LT yra, o UK turbut visuose supermarketuose galima rasti. Pas mane jis medaus skyrelyje ir dar sveiko maisto kampelyje prie visokiu Goji uogu, seklu misiniu ir t.t.
Jei tokio neimanoma rasti, siulyciau pirkti naturalu is bitininku ar vaistineje, nes tie, kurie skysti nieko verti. pas mane eidavo Australiskas eukaliptu medus doh.gif su riesutais buteliukas per pora dienu isgaruodavo... viena cukru kisau sau i skrandi, baisu pagalvoti unsure.gif
Atsakyti
O man siandien nuodemiu diena ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Angel* @ 2010 03 20, 17:13)
O man siandien nuodemiu diena ax.gif  blush2.gif

patylesiu... as darinejau sviezia kokosa- prisilesiojau. dar migdolu buvo saujele- ir tie suejo. kazkokia riesutomane pasidariau!
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 20, 20:18)
patylesiu... as darinejau sviezia kokosa- prisilesiojau. dar migdolu buvo saujele- ir tie suejo. kazkokia riesutomane pasidariau!

o man siandien diena prasidejo normaliai nuo sulciu,isgeriau 13,val 1,5 stiklines su trapuciais,po too 15,30 2 stiklines,na ir vakarienei sugalvojau padaryti salotu,tai tiek padariau kad po to suvalgyti negalejau,ir liko 2saukstai tai nei ismesti nei palikti nes 2 sauktus tikrai nenoresiu,tai turejau suvalgyti,ir sedejau issiputusi kaip bomba doh.gif , o po to sagalvojau kad noriu ledu,bet is tikruju buvau soti,tai nuvaziavom i parduotuve,nusipirkom 2rusiu ledu nes negalejau apsispresti kokiu butent noriu ir mix-so pasiemiau,vis man mazai,tai atejus namo suvalgiau ledu su kavute,ir dar tokios 2mazi gabaliukai varskes uzkepeles,ir mix-so pagurksnojau,bet realiai to nenorejau nes pilvas buvo toks pilnas,kam taip darytu,jei man taip gerai sekesi su sultim unsure.gif ,pikstu ant saves,
vakar taip gerai issilaikiau,buvo atvaziave sveciu is uzsienio,baliavojom iki 4 nakties taip man taip norejosi surio bri nors maza gabaliuko 3 nakties bet issilaikiau,bet nuo sampano svoris vis tik padidejo 100,kai kiekviena diena krisdavo po 700g,
tai gal nuo to man siandien taip atsitiko,aj nu bet cia nepasiteisinimas schmoll.gif fool.gif ,ir isvis nenorejau as tu apkepeliu,bet mintys tokios kvailos na jei jau suvalgiau ledu tai nieko tokio kad jei dar sureliu suvalgysiu,jei valgyt tai valgyt aggressive.gif fool.gif
Papildyta:
Siandien as pati su savim snekuciuojuos cray.gif kur dingo Bulvyte help.gif mukalyte,mazhulinka,kur mano pasnekoves friends.gif
Siandien kai taip nusidejau tai negaliu nusiraminti,kad taip man reikejo uzkimsti skrandi fool.gif tokiom nesamonem,taip stenktis laikytis,ir va tau per viena diena viska sugadinti,o tuoj baliai vel prasideda,nu zodziu,vel maistas,vel alkoholis,nors as ir noreciau nuo jo atsisakyti nuo alkoholio,bet kartais nors truputeli norisi,aj nekreipkyt demesio i mane irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Angel*: 20 kovo 2010 - 19:52
buna... nusivaziuoji... as apie ledus kazkodel taip pat daznai svaigstu lotuliukas.gif tada imetu mango i blenderi su ledukais ir valgau "serbeta". nera tie ledai tokie baisus. ir visa kita. bandyk nepradeti ryjimo maratono ir viskas bus ok... tikrai.
Atsakyti
Labas visoms.
Angel,svajonė būtų svert 50kg.(pasvajot juk galima) blush2.gif o kiek dar reikia numest sužinosiu rytoj ryte,nes aš sveriuosi pirmadieniais,tai būtinai informuosiu.
O tu nesikrimsk dėl vakar "sočios"dienelės,visoms pasitaiko mirksiukas.gif
ogal kuri iš jūsų bandė namuose darytis organizmo valymą(ypač domina kepenų valymas)?
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Apturejau labai linksma savaitgali, buvo pusbrolis su savo panele, tai labai linksmai pasedejom, gerem vyna, valgem vynuoges ir suirs aiksu buvo ant stalo, kadangi isgeriu karta i metus ir nedazniau, tai pasigeriau nuo triju tauriu kaip turi but, bet labai jau linksmai sedejosi, todel nieko tokio lotuliukas.gif kazkaip jau kokie trys metai negeriu ir visai nereikia...kazkaip nebepatinka man apsvaigusiai buti lotuliukas.gif
Angel, alkoholis ne beda, tik aisku, jei kievienas savaitgalis, tai ne kas ax.gif
Man vis dar skauda ciurna, vaikstau su elastiniu bintu susiverusi tai nieko, sake tipo kazkoks uzdegimas, bet koks, nuo ko ar kas nieko, taip ir neisaiskijo, ai tie daktarai tokie karstais nekalbus buna doh.gif smile.gif
Tai ka, ikiuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

aš šį savaitgalį irgu vynelį gurkšnojau blush2.gif O man kartais taaaip norisi raudono vyno, kad nieko negaliu sau padaryt doh.gif arba alaus... rolleyes.gif kažkokia nenormali aš fool.gif
Šiandien irgi valgiau rizoto su jūrų gerybėmis, kurias irgi žiauriai mėgstu wub.gif žodžiu nusigrybavau šiek tiek su sultytėm, bet džiaugiuos, kad jokiais saldumynais nesusigundžiau yess.gif
Angel, nepergyvenk, manau, kad visoms būna apsivalgymo dienų friends.gif svarbu laiku sustoti ir kad tos dienos nepavairstų savaitėmis ar mėnesiais smile.gif
Mukalyte, o koks tavo ūgis, kad tu 50 nori svert? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Skaitau skaitau ir negaliu atsidziugt kaip draugiskai jus čia bendraujate, padedate viena kitai .
Norėčiau aš irgi išbandyti mitybą pagal šią sistemą, bet galvoju pirma pakausiu jusu ka manote ar galiu bandyti, jei dar žindau. Mažiui jau greit bus metai, tai MP nebįra pagrindinis maistas. Gal kur pats Jason Vale apie tai užsimena? Pati neišgalvoju didelių minusų (pirma pusmeti tik nuo didesnio vaisiu kiekio maziui pilvuka skaudejo). Dietologai greiciausia sakytu, kad negerai tokia mityba, bet jie ir nemaitinancioms nepataria taip maitintis... O man asmeniskai patinka mityba, pagrista vaisiu , darzoviu, riesutuku ir kito gyvo naturalaus maisto vartojimu smile.gif
Tad ka jus manote,a?
Sekmes
Atsakyti
Sveika, aciu uz grazius zodzius 4u.gif Junkis drasiai...O apie zindancias mamas Jasonas yra uzsimines, kiek pamenu jis siulo mamoms, darytis tirstukus su migdolais, mat jie skatina pieno gamyba...O sultis tau tikrai nemanau, kad galetu pakenkti, tpfu ne tau tavo mazyliui, as pasiziuresiu jo knygose, apie tai, bet siuo metu esu Lt, ir jo knygu neturiu po ranka, tai gal mazhulinka ka patars smile.gif mirksiukas.gif As manau tai yra pats geriausias dalykas, ka gali padaryti maitinanti mama, tai yra maitintis vaisiais, darzovemis ir kitu sveiku maistu ax.gif
Atsakyti
LABAS RYTELIS VISOMS 4u.gif Pasilabinu ir lekiu sportuot.
Dorotti,aš mažo ūgio,viso tik 1.64m. ir visas grožis ant apatinės kūno dalies doh.gif
Atsakyti
Labukas, drauges 4u.gif

Mukalyte, pas mane taip kaip tik visas grožis ant pilvo nestuke.gif Gelbėjimosi ratai ten, kur turėtų būti liemuo lotuliukas.gif
Malonu, kad vis daugiau mūsų atsiranda ir susidomi sveika gyvensena su sultimis 4u.gif
Šiandien taaaip sunkiai kėliausi, visgi blogai kai tik viena laisva diena per savaitę... ax.gif
Atsakyti