QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 20, 20:18)
patylesiu... as darinejau sviezia kokosa- prisilesiojau. dar migdolu buvo saujele- ir tie suejo. kazkokia riesutomane pasidariau!
o man siandien diena prasidejo normaliai nuo sulciu,isgeriau 13,val 1,5 stiklines su trapuciais,po too 15,30 2 stiklines,na ir vakarienei sugalvojau padaryti salotu,tai tiek padariau kad po to suvalgyti negalejau,ir liko 2saukstai tai nei ismesti nei palikti nes 2 sauktus tikrai nenoresiu,tai turejau suvalgyti,ir sedejau issiputusi kaip bomba

, o po to sagalvojau kad noriu ledu,bet is tikruju buvau soti,tai nuvaziavom i parduotuve,nusipirkom 2rusiu ledu nes negalejau apsispresti kokiu butent noriu ir mix-so pasiemiau,vis man mazai,tai atejus namo suvalgiau ledu su kavute,ir dar tokios 2mazi gabaliukai varskes uzkepeles,ir mix-so pagurksnojau,bet realiai to nenorejau nes pilvas buvo toks pilnas,kam taip darytu,jei man taip gerai sekesi su sultim

,pikstu ant saves,
vakar taip gerai issilaikiau,buvo atvaziave sveciu is uzsienio,baliavojom iki 4 nakties taip man taip norejosi surio bri nors maza gabaliuko 3 nakties bet issilaikiau,bet nuo sampano svoris vis tik padidejo 100,kai kiekviena diena krisdavo po 700g,
tai gal nuo to man siandien taip atsitiko,aj nu bet cia nepasiteisinimas

,ir isvis nenorejau as tu apkepeliu,bet mintys tokios kvailos na jei jau suvalgiau ledu tai nieko tokio kad jei dar sureliu suvalgysiu,jei valgyt tai valgyt
Papildyta:
Siandien as pati su savim snekuciuojuos

kur dingo Bulvyte

mukalyte,mazhulinka,kur mano pasnekoves

Siandien kai taip nusidejau tai negaliu nusiraminti,kad taip man reikejo uzkimsti skrandi

tokiom nesamonem,taip stenktis laikytis,ir va tau per viena diena viska sugadinti,o tuoj baliai vel prasideda,nu zodziu,vel maistas,vel alkoholis,nors as ir noreciau nuo jo atsisakyti nuo alkoholio,bet kartais nors truputeli norisi,aj nekreipkyt demesio i mane