QUOTE(avesta @ 2010 04 08, 19:00)
a-ha, lt. rimi. visai skanus arbūzikas papuole ir pries savaite, ir siandien.
pavakariai - ananasas, kriause, bananas, avokadas
vakarienei einu darysiu (praeita karta prismenu sotu ir skanu buvo) - blendery kokosas su vandeniu, po minutes dedu visus kitus ingredientus: kefyras/jogurtas, bananas, aviziniu dribsniu saukstas. o jūs kokius mixus darote su kokosu?
ai, dar prisminiau, kad duonos Rugelis pora riekiu sugraužiau
kaip kaži sekasi kitoms mergytėms,a?
Avesta kiek stikliniu per diena isgeri sulciu?ir kada paskutini karta geri sultys?
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2010 04 08, 22:53)
dar i salotas idedu avocado ir daug jo ipjaustau, tiesiog isimylejau sia darzove, visur ji pas mane ir sultyse ir salotose
Sher taii tu nesulciauji?tiesiog lengvai maitiniesi?
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 08, 23:54)
na man labai gerai... siandien ilindau i uniforma ir laisvas sijonas buvo. busiu dar koki kilograma nuo praeitos savaites numetus.
sunervuota siandien visa, bet kadangi pradejau papilda nuo mano kvailos bulimijos gerti, nebuvo tu emociniu apsiedimu..
siandien geriau transformuota "Moliugeli", vietoj vandens naudojau zaliaja arbata su zenseniu, spirulinos iberiau. labai skanu buvo.. ir... noriu profesionalaus blenderio!!! maniskis labai galingas, 800watt'u, bet kaip uzbiesino

jau antra karta kai didesnes apkrovos, t.y. tirstukas tikrai tirstas, jo apacia kazkaip atsisuka ir viskas pradeda begti.. tam specialiai visokie grioveliai padaryti. aisku, geriau, kad duoda zenkla, jog nebesugeba plakti nei sudega variklis, bet vistiek
Mazhulinka kas per papildas?ar jis tau padeda?