QUOTE(*Angel* @ 2010 04 12, 11:35)
as jau siandien pasakiau kad taskas,kiek galima
šaunuolė

man v akar irgi pasisekė prasulčiauti, nors namiškiai taip zujo aplink tai šio , tai ano pasiūlydami, bet pavyko juos įkalbėti, kad atstotų

QUOTE(Kristaline @ 2010 04 12, 12:09)
Iš patirties žinau, kad badauti yra lengviau, nei po to normaliai grįžti į mitybą, nes tas žvėriškas apetitas... jei jį pavyksta suvaldyt tai viskas gerai tada, o jei ne - tai visas badavimas šuniui ant uodegos nueina 

labai jau tikra tavo patirtis

QUOTE(Ausriukas1 @ 2010 04 12, 12:52)
Labukas, as vis paskaitineju, o kaip ir dauguma kazkaip i rankas saves nesuimu
As kazkada stengiausi maitintis pagal Ian Marber Food Doctor, tai ten uzkandziams siuloma tirstukai ar sultys spaustos namuose, super skanu man. Turiu blenderi toki netikusi, jei pilu ka skysciau tai isbega pro apacia, reik naujo, gal turit koki parekomenduoti???

man pries koki menesi, besinaudojant blenderiu, jis buvo pradejes begti, tai MB kokia tai detale surudijusią rado ir sumąstė kaip sutaisyti. tai gal ir tau kokio vyrioko verta paprasyti paziureti, gal dar remontuotinas daiktas.

Naują renkantis, tai irgi, kaip Mazhulinka sako, labiausiai atsižvelgčiau į galingumą.
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 12, 14:56)
... jau buvau rasius, kad po gimdymo visada turiu isgerti laisvinamuju, kad rimtesniam reikalui pas nykstukus nueiciau... ... toms, kurios tokiu problemu neturi turbut juokingai skambes, bet as ryju stipriausias tabletes, nes nei arbatos, nei slyvos, nei kiti liaudiski budai niekada nepadeda.
nu kaip ir neturiu (gal kartais, bet labai bijau kistis i savo organizma su viastais) tokių problemu, bet visai ne juoką, o susirūpinimą kelią tavo pasisakymas