Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

Desovos - ne desovos biggrin.gif , aisku visi ta - skirtingai supranta biggrin.gif . Apie kazkokias aparici as nesvaigstu isvis lotuliukas.gif . Man 70 litu uz kvadrata brangu, o nepirksiu kokiu, kur gal 20 litu kvadratas, nu bet ir tokiu galim rast gal puse velnio.

Svori auginat valgydamos doh.gif , nu tai ismokit nepersivalgyt. Gerkit vandeni, valgykit VISKA, tik PER PUSE MAZIAU. Jei nemegstat sportuot ir tai kankyne, tai koks tolkas is to sporto klubo??? As po gimdymo sveriau 63kg., o dabar 53kg., bet kazkaip savaime pas mane tas svoris. Man i smegenine irasyta: nepersivalgyt, valgyt su malonumu, rijimas nieko gero neduos, nei savijautai, nei isvaizdai biggrin.gif. (Nes kai pries 10 metu priaugau 10kg. per 6men., nuvaziavus i Amerika, man tas laaabai nepatiko ir tas mane paveike, bet tada ir rijau, pilna ta zodzio prasme ir daugiausiai slamsta)
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 03 15, 11:19)
Baltutelis kaip naujas. O spalvos keitimas priklauso nuo vandens kokybes, manau..

nuo vandens kokbyes ir labiausiai ta keramika geltonina ir gadina stipri chemija. Geriau dazniausu kokiu paprastu skystu muilu pramozoti, negu su tais "harpikais" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 15, 09:33)
Pas vyro tevus yra Jika tai super isskyrus mygtuka nuleidimo luzinejo ir luzinejo bet va jau 10 metu spalva nepakito ir nieko daugiau blogo nenutiko  biggrin.gif

Šiaip yra skirtumas, kur pirkti prieš 10 metų ir kur dabar gamina, aš kalbu apie dabartinius ir jų mechanizmus dabartinius, visiškas Š. Dėl spalvos negaliu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 15, 10:23)

O cia siaip pavyzdukas,kai vonia gali atrodyti ne vien su plytelem
user posted image

Nevisai mano stilius, bet man desovai neatrodo  smile.gif

Man tapetai patinka labiausiai is visko, silciausiai atrodo thumbup.gif .
Jei toj vonioj butu spalva labai sviesi, nebebutu vaisto, o dabar ta zalia tai labai gyvumo duoda thumbup.gif .
Grazu, nors ir pigus variantas. Svarbu skoni turet, tai svarbiausia kuriant namus.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 15, 11:37)
Man tapetai patinka labiausiai is visko, silciausiai atrodo thumbup.gif .
Jei toj vonioj butu spalva labai sviesi, nebebutu vaisto, o dabar ta zalia tai labai gyvumo duoda thumbup.gif .
Grazu, nors ir pigus variantas. Svarbu skoni turet, tai svarbiausia kuriant namus.

Kazin ar cia jau toks pigus variantas... tie tapetai kartais brangiau uz plytkas kainuoja....

Vakar buvom "kukudroj" tai tualete maciau vandens nuleidimo mygtukai ne blizgantys,o tokie pilkai sidabriniai, a le matiniai biggrin.gif Nu gal ir visai nieko, ne baltas ir pirstai nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 15 kovo 2010 - 10:42
Merginos sorry off topic, bet... imeskit kokia nuoroda per ka ikeliat cia tiesiogiai foto (kazkada keliau, bet nieko nepamenu). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 15, 10:40)
Kazin ar cia jau toks pigus variantas... tie tapetai kartais brangiau uz plytkas kainuoja....

Ne pigiausias, bet vienas is pigesniu , mano akimis. Jei dusas, kluzikas, grindu plyteles atrodo is tu pigesniu, tai manau ir tapetai nebus brungiausi biggrin.gif
Daug ka reiskia smulkmenos, dekoracijos, kurios labai daug ka duoda vaizdui.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 03 15, 11:44)
Merginos sorry off topic, bet... imeskit kokia nuoroda per ka ikeliat cia tiesiogiai foto (kazkada keliau, bet nieko nepamenu).  4u.gif

As tai per www.radikal.ru keliu 4u.gif Ka mums ikelsi bigsmile.gif

Ir as dar off topic biggrin.gif
Gal kas neseniai vaikui pasa daret,ko reikia ir kur eiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 15 kovo 2010 - 10:57
Dėl Jikos, tai pati tėvams ją rekomendavau, kaip tipo kokybiškiausią variantą iš pigių. Tai jie mane dabar ištisai dėl to keikia - per 2 metus vandens nuleidimo mechanizmą jau antrąkart keisti reikia, neskaitant masės smulkių remontų. Bendraamžis mūsų cersanitas kol kas nė mažiausio remonto neturėjo, nors naudotojų mūsų šeimoje trigubai daugiau, nei pas tėvus.

Turiu skubiai (per pusvalandį doh.gif ) išrinkti spalvą II a. holui (saulėtas, nes langai į pietūs, grindys, durys ąžuolas, laiptai uosis, kiek tamsintas). Gal kas idėjų turit, nes man jau niekas nebetinka, nebepatinka, įkvėpimo nerasta. Ir Tikurilos programa, gelbėjusi man tokiais atvejais, kaip tyčia neveikia. Nespėju su MB tempais niekaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 15 kovo 2010 - 10:59
QUOTE(Baltike @ 2010 03 15, 11:57)
Turiu skubiai (per pusvalandį doh.gif ) išrinkti spalvą II a. holui (saulėtas, nes langai į pietūs, grindys, durys ąžuolas, laiptai uosis, kiek tamsintas). Gal kas idėjų turit, nes man jau niekas nebetinka, nebepatinka, įkvėpimo nerasta. Nespėju su MB tempais niekaip...

o baldai bus kokie tam hole? kiek prisimenu,tai lyg kompiuterine pas tave ten bus g.gif Gal pagal juos rinktis g.gif

westa,pas tave labai mieli(mano akiai biggrin.gif ) tulikas ir bide. Kokia firma ir kaina gal isduosi? Aciu 4u.gif
Ir gal kas zinote, kokiose pardese daro voniai projektukus jei is ju plytkas perki? Ilonux, tu irgi minejai,kad ten kur pirkot jums papaise tas plyteles.. Aciu 4u.gif
Pazystamas sake jam padare 5 projektukus ir ju issirinko viena ir pirko toj pardej... bet kokioj pardej taip ir nesuzinosiu...mire jis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 15 kovo 2010 - 11:10
QUOTE(indruciukas @ 2010 03 15, 11:01)
o baldai bus kokie tam hole? kiek prisimenu,tai lyg kompiuterine pas tave ten bus  g.gif Gal pagal juos rinktis  g.gif

Baldai irgi ąžuolo spalvos planuojami. Anksčiau buvau mąsčiusi sienas skirtingais atspalviais dažyti arba tą "kompiuterinę" kažkaip išskirti. Dabar jau nieko nebemąstau - reikia bent vieną spalvą išsirinkti. O tai MB grąsinasi grindis sudėti ir palikti sienas nedažytas visai.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 03 15, 10:57)

Turiu skubiai (per pusvalandį doh.gif ) išrinkti spalvą II a. holui (saulėtas, nes langai į pietūs, grindys, durys ąžuolas, laiptai uosis, kiek tamsintas). Gal kas idėjų turit, nes man jau niekas nebetinka, nebepatinka, įkvėpimo nerasta. Ir Tikurilos programa, gelbėjusi man tokiais atvejais, kaip tyčia neveikia. Nespėju su MB tempais niekaip...

Tai bent variantus kelis pasakyk. Man zalia patinka, o tau gal ji isvis nepatinka.
Atsakyti