pries kelias dienas buvau vienoje gileje, kur balkonas neleidzia, tai stai ka jis man papasakojo... is pradziu ta idubima isklojo mida,tada dejo polistirola,tada vel mida, kaip supratau dar vatos ir mida ir tada uzpyle cementu. darbus dare pats, ir laaabai kruopsciai, sake kiekviena cm vos ne su padidinamu stiklu ziurejo pries betonuojant..
Klausiau as jo,ka geriaudaryti mano situacijoje- ar ardyti betona,ar hidroizoliacija gerai pritepti? tai sake kol nera plyteliu, tai dar viskas pataisoma,galima ir su hidroizoliacija gerai istepti pameginti...
Justyte, kiek pamenu, pas jus su balkonu bedos nera,gal gali dar karta mums papasakoti koks pas jus sumustinis? aciu
Papildyta:
QUOTE(ritulkaa @ 2010 03 31, 23:47)
Labukas
pas mus irgi su balkonu bėda ir ne tik ten kur sienelė eina, o bėga visur, visa svetainės siena ir net virtuvės siena visa šlampa

, žodžiu reikės daryti kažką, kviesim kokį nusimanantį žmogų ir gal padės išspręsti šitą problemą .
O jus nors kazka daret su balkonu ? jei dar nieko nedeta, tai zinoma,kad tas vandenelis bega....

bet tai tada dar nera bedos- apsisildysit ta balkona,hidroizoliuosit ir niekas nebebegs