Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(biriusa @ 2011 11 10, 21:11)
Sveiki,

skubu pasidalinti savo dziaugsmu: mes pagaliau isikelem! Paskutinis etapas iki isikelimo pasirode pats sunkiausias  biggrin.gif
Del sildymo tai pas musu visur grindinis sildymas ir kur plyteles ir kur medis. Radiotarius garaze, laiptineje, katelineje ir sandeliuke nes mes ten laikome granules sildymui. Visur kur plyteles sudubliuotas ir elektrinis sildymas. Sildymo projekta uzsakinejome atskirai, tam kad paskaiciuotu efektyviausia ir tuo paciu ekonomiskiausia buda  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
4u.gif
Sveikinimai !!!!! pavydim taip baltai, baltai!!!! clap.gif clap_1.gif yess.gif
Papildyta:

O dabar tai tokios mintys dėl grindų dėliojasi, kad IIa. bus kamštinė danga vaikų kambariuose, aišku vonios kambariuose ir skalbykloj - plytelės. Dar neapsisprendę esam dėl svetainės dangos. Siūlo trisluoksni parketą berods. Tai reikės dar pasidomėti.. ax.gif
[/quote]

del trisluoksnio - mes irgi apie toki mastom, kiek domejomes (pas gamintojus) deda ji be pakloto ir tiesiai klijuoja prie betono, nes nuo daznu temperaturu pasikeitimu jis vaiksto daugiau ir klijuojant geriau praleidzia siluma. O jus galvojat apie jau nulakuota ar lakuosite patys ta trisluoksni?
Atsakyti
Sveiki,
Kažkaip temėlė jau merdija..
Aš noriu paklausti jūsų nuomonės:
1)kaip manote ar patogu kai lėkštės ir puodukai padėti ne viršuje, bet sudėti į atitraukiamą stalčių?
2) Ir gal turit kokių minčių dėl šiukšlių dėžės ir pvz. nenoriu kad ant kriauklės būtų padėta indų ploviklis, pašluostė.
Atsakyti
QUOTE(vikaq @ 2011 11 28, 16:49)
Sveiki,
1)kaip manote ar patogu kai lėkštės ir puodukai padėti ne viršuje, bet sudėti į atitraukiamą stalčių? 
2) Ir gal turit kokių minčių dėl šiukšlių dėžės ir pvz. nenoriu kad ant kriauklės būtų padėta indų ploviklis, pašluostė.

sveiki visi, na pirmajam jusu var. esu linkusi pritarti , o del antrojo tai g.gif , db deda atitraukiamoje spint po kriaukle 2 imontuoj siuksledezes (rusiavimo tikslais), taigi galite vietoje vienos ziuksl daryti vieta indu, orkaites, stalv valikliams ir pasluostei, o kiek tai praktiska nezinau- dar neisbandziau, malonu butu isgirst jusu galutini apsisprendima, sekmes 4u.gif
p.s padekite apsispresti del lauko duru, kokias dejote, sarvo, aliuminio ar plastika? kas leme jusu apsisprendima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila555: 28 lapkričio 2011 - 17:15
Mes tai dėjome plasmasines, derinome prie langų, nes darė tie patys kas ir langus, o dėl saugumo...yra dideli langai. O jūs statotės "Gilę" ?
Atsakyti
QUOTE(vikaq @ 2011 11 28, 18:26)
Mes tai dėjome plasmasines, derinome prie langų, nes darė tie patys kas ir langus, o dėl saugumo...yra dideli langai. O jūs statotės "Gilę" ?

taip pas mus GILE 1 (veidrodinis var) wub.gif
o jus gal jau virtuvini ussisakinejat? Ar pas jus yra sandeliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamila555: 28 lapkričio 2011 - 20:03
QUOTE(vikaq @ 2011 11 28, 15:49)
Sveiki,

1) neturejau tokio varianto. aisku ne tas pats, bet dabar indaploveje kazkas panasaus: kai isplauna, isvaziuoja stalcius su puodeliais ir lekstem. Rementis tokia patirtimi - nesirinkciau, nors mintis labai idomi. jei vis delto apsistosit prie tokio sprendimo butinai rekomenduociau pasidometi del begeliu atlaikomo svorio, rinkites ne maziau 40kg o gal ir daugiau: ilgiau tarnaus, be to, pritraukimo mechanizmai irgi turi buti stipresni
2)siuksliu deze labai neblogai atrodo ir visiskai atskirai stovinti aisku ne emaliuotas kibiras su rankena smile.gif, o del chemijos ir pasluostes - yra labai superiniai U formos stalciai tiesiai is po kriaukles - isvaziuoja tokie sonuose ilgesni o prieki siauri
http://www.emuca.com.....=RELATIVE URL
- manau puiki vieta tokiems daiktams, arba siauros ir aukstos istraukiamos lentyneles

arba is virsaus zemyn isvaziuojanti spintele lotuliukas.gif gali buti valdoma distanciniu arba nuo prisilietimo, beje, cia ir lekstes su puodeliais gali buti sudetos

zodziu siais laikais tik minciu turek smile.gif
Papildyta:

p.s padekite apsispresti del lauko duru, kokias dejote, sarvo, aliuminio ar plastika? kas leme jusu apsisprendima?
[/quote]

jeigu turite tambura - rinkites kurios patvaresnes dazno darinejimo/trankymo atzvilgiu, o jei uzdaro tamburo nedarote - dar ir kurios turi geresne silumos varza ir yra sandaresnes. Pritariu Vikaq - kai pro langus gali su sunkvezimiu vaziuoti, ar pades ten sarvo durys? smile.gif
na ir dizianas ne paskutinej vietoj, prie kazko jos vis delto dereti turetu...
Atsakyti
gal kas yra isidejas „Hörmann“ lauko duris, koki atsiliepimai????
Atsakyti
QUOTE(vikaq @ 2011 11 28, 16:49)
Sveiki,

1) pas mane lekstes ir puodukai sudeti i stalciui-man labai thumbup.gif zymiai talpiau nei idziovykle 4u.gif bet stalciai pas mane 80cm plocio, jei butu siauresni gal nebuciau tokia patenkinta

2) pas mane siuksline "trikampe"-
user posted image
virs jos yra dangtis padeklas- ant jo ir laikau indu plovikli bei pasluostes 4u.gif bet vis pagalvoju,kad gerai butu pasidaryti i stalvirsi imontuojama muilo (indu ploviklio) dozatoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2011 11 10, 22:11)
Sveiki,

skubu pasidalinti savo dziaugsmu: mes pagaliau isikelem! Paskutinis etapas iki isikelimo pasirode pats sunkiausias  biggrin.gif

kazkaip praleidau toki dziugu momenta biggrin.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif visiskai sutinku su paskutiniu etapu- vis atrodo tuoj tuoj ir vis nusikelia tas kraustymasis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 29 lapkričio 2011 - 16:36
VISUS GILIUKUS SVEIKINU SU ARTEJANCIOM SVENTEM, LINKIU DOSNAUS KALEDU SENELIO JUMS IR JUSU NAMAMS newyear.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais, Giliukes ir Giliukai smile.gif
Ilindau ir vel paskaitineti, kas naujo sioje temeleje.

QUOTE(vikaq @ 2011 10 26, 12:18)
Va čia ir aš prie to klausimo prisidedu. Parašykite. O jūs "Elizabet121" gal turit kokią viziją savo virtuvės? Gal turit į ką pažiūrėti? jei taip tai galit ir į az atsiūsti. Ačiū.

Del virtuves - vizija turiu ir tikiuosi ja igyvendinti smile.gif tik neaisku kada, nes kol kas musu stadija - sienos murnes ir stogas... mastom pavasari apsisildyti nama, isores apdaila susitvarkyti ir langus susideti.

Kazkuri del orkaites klausete: dabar namuose turiu apacioje orkaite (ant zemes), taciau darbe 5 metus pradirbau su orkaite imontuojama - geresnio varianto nezinau. tikrai name desim imontuojama. tik svarbu, kad butu ne per aukstai planuosim taip, kad apacioje tilptu normali spintele ir ant jos orkaite smile.gif tikiuosi supratot kaip as cia susakiau smile.gif
bara tarp valgomojo ir virtuves irgi norim daryti smile.gif

Atsakyti
Beje, koki sildyma dedat? ar tom, kurios tik grindini dejo, nerasoja langai? mum siulo deti po dideliais langais radiatorius butinai, kad nerasotu...
Atsakyti
QUOTE(2aistulka @ 2012 01 08, 22:16)
Beje, koki sildyma dedat? ar tom, kurios tik grindini dejo, nerasoja langai? mum siulo deti po dideliais langais radiatorius butinai, kad nerasotu...

Mes visur sudejom grindini, radiatoriai tik garaze ir prie katilines.
Bet mes dar negyvenam, tai nepasakysiu ar rasoja, ar ne.
Atsakyti