QUOTE(disa @ 2010 06 04, 17:28)
labas visoms
pries 2 sav issiemiau spirale ir pradejome gaminti dukra

,ziuresim kas gausis.visos temos neskaiciau,tad gal nesupyksite jei pasikartosiu....noriu paklaust del vaisingu dienu testu,ar kam pasiteisino?ar pavyko juo naudojantis pastoti?ar g :ax:patikimesnis budas matuoti temp?sergu reguliariai kas 28 d.dat mano vaisingos dienos 12-14 d ?
Sveika, as cia ir naujoke, bet biski jau zinau

Pasiteisint OT - aisku pasiteisina, o kaip kitaip, juk nustatai savo vaisingas dienas gi, zinau daug merginu kurios butent taip ir patapo

va as bandau O sugauti, nes bernaicio norim, bet cia kaip bus taip

jei tavo mmm pastovios ir ciklas 28d. tai testukus teoriskai reiktu gadinti nuo 12c.d. o gal net 1-2d. anksciau nes tai individualus dalykas, pasek savo savijauta. Del temp. matavimo tai atskira kalba. Yra net atskira tema tam. Patarciau jei tingi viska skaityti, isiskaityti sios temutes bent 1psl.

o cia jei ir tam neturi laiko:
Ovuliacijos testas yra veikiamas liuteinizuojančio hormono (LH), kurio prieš pat ovuliaciją organizme labai padaugėja. Tai vadinama LH banga, kuri yra ovuliacijos proceso pradžios indikacija. Ovuliacijos testas parodo būtent LH bangą. Taip moteris gali tiksliai nustatyti ovuliacijos pradžią. Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Ar bazalinės kūno temperatūros metodas nustato tą patį kaip ir ovuliacijos testas? Bazalinė kūno temperatūra nurodo buvus LH bangą tada, kai ši jau būna pasibaigusi. Todėl bazalinės kūno temperatūros matavimas neleidžia nustatyti LH bangos. Ją labai tiksliai tada, kai Jūsų šansas pastoti yra pats didžiausias parodys ovuliacijos testas.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 04, 16:10)
O man uzvakar parode du aiskius OT,vakar antras bruksniukas buvo zyyyymiai ryskesnis uz testini kaip ir pas
ramune.v tik mano jautrumas 20.O ir visa ta diena kaip stipriai maude kaire kiauside,o vakare jaunebemaude o skaudejo.Bet visvien su vyru padarem ND.

nors vyras bijojo prisiliesti it kaip prie porcelianines leles.
O va siandien jokiu skausmu ar maudimu
linkiu kad ND butu sekmingi buve

maniskiu OT jautrumas irgi 20.
Mano OT siandien jau netoks ryskus, tai gal tikrai vakar O buvo

tik va neaisku kas pries tai buvo...ir skausmas aiskus bet ne sonuose, biski kitoks-todel ir abejoju...