Įkraunama...
Įkraunama...

Pigios pramogos.

Aš labai mėgstu nuvažiuoti į tą miesto dalį kur arba nesu buvusi, arba buvau gal prieš 10 metų. Įdomu taip pasivaikščioti, pabūti turiste savo mieste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 01, 11:25)
Nu kodėl jau taip beviltiškai?  ax.gif
Pvz., kad ir aukščiau paminėtas monopolis su draugais - nieko nekainuoja  thumbup.gif
Yra dar daug kitokių stalo žaidimų, strateginių ir kitokių. Aišku jie kažkiek kainuoja, bet susiradus kompaniją ir susimetus, ne taip brangiai išeina.
Ir užsiėmimas - ilgai neatsibostantis  smile.gif

cia reik draugu turet(musu issibarste kas kur), tai dviese atsibosta tie zaidimai...
Atsakyti
Galima su draugais nuvaziuoti i gamta, kokiu šašlykų išsikepti, ypač smagu žiemą kai būna sniego, tai dar kartu su vaikais su rogutėmis nuo kalnų pasivažinėti. Arba jei esate kaunietės ant Kauno marių yra padaroma čiuožykla, groja muzika, ypač faina vakare, kainuotų tik pačiūžų nuoma, kažkur apie 5 litus.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2005 11 30, 15:24)
Nezinau, ar tau tiks, bet parasysiu, kaip mes pramogaujame su savo maziumi, tiesa tos pramogos labiau vaikui, bet kai isijungi, pagauni azarta, pasidaro ir paciam idomu:
1. Vazineti eskalatorium bet kuriame prekybos centre (gerai tinka universaline, nes daug aukstu).
2. Nuvaziuoti "ekskursijos" i traukiniu stoti arba oro uosta.
3. Pasidaryti eskursija traukiniu Vilnius - Naujoji Vilnia. Suaugusiajam kaina -90 centu, vaikams nemokamai.
4. Uzkilti naujuoju liftu i Gedimino pili. Vaikams nemokamai, suaugusiam -3 litai.
5. Nuvaziuoti i jaunuju gamtininku stoti Pavilnyje. Vaikams iejimas nemokamas, suaugusiam berods du ar trys litai.
6. Sesti i troleibusa ir vaziuoti su juo iki galines stoteles

Hihi.. Čia beveik mūsų pramogos aprašytos. Tik mes Kaune taip darom.Sėdam į autobusą ir važiuojam iki galo.. Nesenai pagalvojau, o kodėl mano vaikai dar nevažiavo funikulieriumi? g.gif Ryt važiuosim.Super,tik 50cnt.(vaikams nemokamai,tik nežinau iki kiek metų).Aišku čia trumpas malonumas,bet vistiek.Be to į Foto Galeriją galima užsukt.Labai gražių nuotraukų buvo.Berods,italo fotografo.Itališki namai.Nuo gruodžio 3d.turėtų būt nauja paroda.
Atsakyti
Pasiimi meskeryte ,dezute slieku ir prie vandens thumbup.gif Pliusas sviezia zuvis vakarienei.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , mano nuomone labai smagi pramoga žiemą nuo kalno su rogutėm, kur netoliese nuo namų, bet būtina sąlyga-turi dalyvauti visi seimos nariai! smile.gif
Atsakyti
kai draugavau, tai patiko klubai, veliau dviraciai. kai sukuri seima, nelieka laiko pramogoms, nors ir pinigu kartais yra. arba noro nera, kai turi kruvas uzsiemimu ir taip. per sventes, manau, butina susitiksi su giminem, draugais.. pramoga gali ir nieko nekainuoti, iseik is namu ir keliaut, kur sirdis traukia, visada ka nors sugalvosi mirksiukas.gif
Atsakyti
man dabar didžiausia pramoga maistą gaminti, o poto jį valgyti.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2006 01 05, 10:37)
man dabar didžiausia pramoga maistą gaminti, o poto jį valgyti.

nu žiemą - visiems tai yra viena didžiausių pramogų

užtenka apsilankyti Akropolio kavinėse - masės doh.gif

o aš toliau sportuoju - lieka tik darbas ir truputis laisvo laiko su draugu

visi kiti darbai ir reikalai sutvarkomi paskubomis doh.gif
Atsakyti
Jei mėgsti gaminti valgį, tai labai gera pramoga pasikviesti draugų tą valgį valgyti. Paprašyti, kad atsineštų vyno ar kas ką mėgsta. mes suserim organizuojam šeštadieninius šeimyninius pietus. Darome ką nors ypatinga, na kur vienai sunku, bet dvi jau galime įveikti. Tada pasiimam video ir žiūrim filmą. Vat ir pramoga.
O pati kai noriu atsipūsti, tai einu pasimakaluot po visokias paveikslų galerijas ar SMC, kur įėjimas ar paroda nekainuoja, kartais visai įdomu užsukt į nežinomą bažnyčią, kai nevyksta pamaldos.
Su vaiku galima eiti į visokius miesto renginius. Jų yra tik sunku sužinot kada kas vyksta. Dabar bus trys karaliai ir eglučių akcija. Būna visokios kareivių dienos, košę valgo visi arba mugės. Reikia naudotis progomis.

Kai jau visai apsamanoju, važiuoju pas draugus kurie toli gyvena, tada kaip atostogos atrodo ta išvyka. thumbup.gif
Atsakyti
Na va ziemos malonumai slidinejam, prisirise rogutes prie masinos vazinejam po miska, vaziuojam nuo kalnu su rogem, kepam mesyte miske. Paskutine atrakcija nuvaziavom traukiniu i Vilniu ir grizom atgal bigsmile.gif
Vasara ezerai, miskas. Jei namie zaidizam kortom, monopoli, Janga, su kauliukais ant zaidimu lentos, vaziuojam i pirti pas draugus.
Tik norek, ne piniguose esme, o nore bigsmile.gif
Atsakyti
Pigiausia pramoga - tai savanoryste bet kokioj visuomenineje organizacijoje. Ir nieko nekainuoja, ir visuomenei nauda, ir kiek ispudziu bei patirciu.
Atsakyti