QUOTE(babania @ 2006 03 02, 23:31)
NU NERVAI TAI ITEMPTI,ABU VAIKAI HIPERAKTYVUS,OVYRAS NELBAI SUPRANTA KAD AS SU JAIS PAVRGSTU,O DAR PRADEDA NAMA STATYTI TAI MAN TRAGEDIJA KAD REIKS ISEIT IS GIMTOJO RAJONO,TAI TAIP IR GYVENU VISADA STRESE O DAR SVEIKATA PARODE SAVO,KAD PRADEJAU MASTYTI KAD EINA TEGU VISKAS VELNIOP NUO MANO GALVOS NES NEBE GALIU VISKO PAKELT,TAI TURBUT JAU LAIKAS NERVAIS PASIRUPINT,PERNAI TAI BUVAU VIENA NUVAZIAVUS I PALANGA,BE VAIKU,BE VYRO,TAI PAILSEJAU,SUPER GERAI,BET KAS ISTO GRYZTI NAMO IR VEL TAS PATS
Papildyta:
O PAGALBOS TAI NENORIU PRASYT,NENORIU PASIRODYIT KAD NESUSITVARKAU SU SAVO SEIMA IR PROBLEMOM
zinai, reikia gydyti tas vietas kurias skauda, nekeisti aplinka, begti ar panasiai, mylek save,,,,, rupinkis savimi. Vaikai labai daug atima mamos, o juk dar tuyri likti ir vyrui vietos o ka kalbeti apie save. rodoes visa isdalini o tada ir ligos kimba, juk viskas .visos ligos eina tik is musu gyvenimo. Pirmiausia suprask kad tai tavo gyvenimas tavo laikas ir taai esi tu, tu savo gyvenime priimi vaikus, vyra ir t.t. Svarbu paciai susikurti aplinka kurioje ilsetumeisi, gyventum, myletum ir butum tokia kokia nori buti, kokai esi. Ar randi laiko sau? Ar iseini kur nors viena karta per savaite be vyro, be vaiku? Turi rasti diena, kuria skirsi tik sau. Zinoma ,, kalbetis su vyru labai svarbu.... Kalbek tol, kol isgirs. Pyktis, nervai kainuoja tik tau, kiti tik sunervina ir jiems vienodai.
mylek save, nes atiduodama save kitiems, rizikuoji visai save nebetureti. sekmes
Papildyta:
QUOTE(babania @ 2006 03 03, 00:25)
KAI MES ISVAZIUOJAM SU SUNUM KARTU,KAD IR PRIE KAUNO MARIU,NUEINAM ANT HESO JIS VISAI KITOKS,MES RAMIAI PASNEKAM,JIS PASIPASAKOJA EPIE MERGICKA,NU PASISNEKAM PADUSAM,BET KAI GRYZTAM NAMO TAI VISKAS VEL KOSMARAS,TAI JAM SESE TRUKDO,TAI DAR KAZKAS NEGERAI,TAI TAIP IR NESUPRANTU KAS JAM,KO JIS NORI,O TADA IR MANE NERVAS IMA
geriausia ka tevai turi padaryti vaikams tai kistis i ju reikalus tik ekstra atveju. nereikia aiskintis ko jei susipyko, tai ju reikalas, besikisnat pati tampi kazkuriam bloga. jie viska issiaiskina patys. tu geriau pasidaryk kavos, ar arbatos paskaitinek zirnala, pagaliau pasvajok.