as siandien iskepiau pirma savo duonyte  
 receptukas:
 Duona pagal Savojos receptą 
Svoris 1000 g
Trukmė 3 val. 39 min.
SUDEDAMOSIOS DALYS
 500 ml šilto vandens
 2 a.š. druskos
 500 g (2½ dozavimo stiklinaitės)
kvietinių miltų
 200 g (1 dozavimo stiklinaitė)
ruginių miltų
 1 a.š. sausų kepimo mielių
 30 g svogūnų galvų (+ keletas
svogūno žiedų)
 40 g grybų
 80 g Boforo sūrio (vietoje Boforo
sūrio galima naudoti Parmezaną
arba bet kokį kitą sūrį)
Naudojant šviežias mieles, sausoms
mielėms nurodytą kiekį reikia padidinti
trigubai (pagal svorį).
Supilkite sudedamąsias dalis į konteinerį, laikydamiesi tokios
tvarkos: šiltas vanduo, supjaustyti grybai ir svogūnai, Boforo
sūrio kubeliai ir druska. Po to supilkite dviejų rūšių miltus ir
sausas mieles.
Likus 3045 minutėms iki programos pabaigos, atidarykite
duonkepę ir patikrinkite tešlos būklę  jei tešla pakankamai
standi, ant duonos išdėliokite svogūnų žiedus papuošimui.
labai skani gavosi. as dejau saldytus baravykus, tai grybais kvepejo visi namai.