Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(braskeles @ 2010 05 15, 14:35)
man kai buvo persileidimas, kai pradejau kraujuoti iskarto nuvaziavom i RK , be jokio siuntimo ir net knygeles dar nesciosios neturejau... priemime sake palaukti biski ir po kokiu 10-15 min mane apziurejo be jokiu pretenziju  unsure.gif
Jusu atveju as dar ta bobse aprekciau, kokia ji turi teise ant jusu rekti ir aiskinti kada atvaziuot  blink.gif mes mokam valstybei mokescius ir uz tai turim teise i sveikatos prieziura valstybinei ligoninei  g.gif

Jeigu jau jūsų atveju būtų neapžiūrėje doh.gif
Vyras už durų laukė, sako jau norėjau ateiti, nebegalėjau klausytis. Aš irgi, taip sakau, kad kokia teisę turi rėkti. Būtų užtekę, viską ramiai paaiškinti ir tiek. Pastebėjau, kad pas mus visur tyko pavojus būti iškoliotai. Ar poliklinikoj ar ligoninėj, ar parduotuvėj. doh.gif Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų.
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 16, 09:43)
Jeigu jau jūsų atveju būtų neapžiūrėje  doh.gif
Vyras už durų laukė, sako jau norėjau ateiti, nebegalėjau klausytis. Aš irgi, taip sakau, kad kokia teisę turi rėkti. Būtų užtekę, viską ramiai paaiškinti ir tiek. Pastebėjau, kad pas mus visur tyko pavojus būti iškoliotai. Ar poliklinikoj ar ligoninėj, ar parduotuvėj.  doh.gif Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų.

net nepatikeciau, kad taip apie RK kalbi g.gif ..nu bet juk visur visokio briedo buna, negali juk buti idealu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 16, 10:43)
Nei aš kitiems draskau akis, nei man norisi, kad taip būtų.

Va būtent, kad visada norisi antgal gauti tą patį, bet kartais gaunam su kaupu doh.gif

QUOTE(Shliopke @ 2010 05 16, 12:02)
net nepatikeciau, kad taip apie RK kalbi g.gif ..nu bet juk visur visokio briedo buna, negali juk buti idealu doh.gif

Na aš negaliu pasakyti nei vieno gražaus žodžio apie išgirtąją Puzienę, dėl jos ir svarstau dabar apie gimdymą VGN, taip kad tikrai būna visaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 16 gegužės 2010 - 12:24
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 12:23)
Na islepusioms mergaitems, kurioms reikia visokiu siusi pusi, tai RK tikai nepatariu gimdyt, o ypac pas Puziene. Nes ji saltoka, bet labai profesionali gydytoja, kuri tikrai pasakys, jei klyksi, kad uzsiciauptum, nes veltui eikvoji savo jegas ir ji bus teisi.

4u.gif
As manau bet kurioj ligoninej isteriskas klyksmas nesutinkamas su fanfarais bet kurios gydytojos smile.gif nes kaip pati mini, eikvoji be reikalo savo jegas tam, kam nereikia, nes paskui nebeliks tam , kam reikia.
Kai as gimdziau RK, tai salimais gimdykloj moteris reke istisai per kiekviena saremi, tai sako man akusere, kai atejom, kad neimk blogo pavyzdzio is uz duru smile.gif , nu tipo is tos moters.

O ka jus besakytumet apie Puziene, man ji-super ir viskas, tikrai profesionali gydytoja be jokiu cymsi drymsi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 13:23)

Dabar aš gailiuosi kad nerėkiau isteriškai ir vėjo nekėliau, o reikėjo taip padaryti, nes elgėsi ji labai neprofesionaliai ir labai negražiai. Bet žinoma nėščiąjai tuo metu rūpi tik tai kad greičiau gimtų leliukas ir kad jis būtų sveikas. Labiausiai džiaugiuosi, kad gimdžiau naktį kai jos nebuvo darbe. Kitam personalui nėra ko prikišti, visi netik profesionalūs bet ir malonūs.
Atsakyti
As parekomenduociau D.Sakalauskaite sita gyditoja gera specialyste,na ir miela labai.,tos kurios pas ja gymdys bus suzavetos.GARANTUOJU
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 16, 13:23)

QUOTE(Shliopke @ 2010 05 16, 16:02)
4u.gif
As manau bet kurioj ligoninej isteriskas klyksmas nesutinkamas su fanfarais bet kurios gydytojos smile.gif nes kaip pati mini, eikvoji be reikalo savo jegas tam, kam nereikia, nes paskui nebeliks tam , kam reikia.
Kai as gimdziau RK, tai salimais gimdykloj moteris reke istisai per kiekviena saremi, tai sako man akusere, kai atejom, kad neimk blogo pavyzdzio is uz duru smile.gif , nu tipo is tos moters.

O ka jus besakytumet apie Puziene, man ji-super ir viskas, tikrai profesionali gydytoja be jokiu cymsi drymsi mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif pilnai sutinku,si gydytoja savotisko charakterio, tiesiai sviesiai pasako kas negerai ar siaip,tik nebijokite pasiklausti, schmoll.gif bet man toks jos bruozas labai patinka, saunuole mirksiukas.gif likau patenkinta jos darbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 05 15, 11:38)
Ka tik grįžau iš RK. Buvau su siuntimu iš gydytojo, jis liepė šiandien nuvažiuoti, kad apžiūrėtų. Priimamajame, taip ant manes šaukti pradėjo, kad nieko nežiūrės, nes savaitgalis, tik PC žiūri, liepė važiuot ir be pirmadieno nesirodyt, nes pas juos tokia tvarka. Tai va. Apsižliumbiau mašinoj, kaip reikiant. Tikuosi, čia tik man taip nepasisekė.

Laba,
gimdžiau 2008 09, bet ne RK, o VGN, tačiau, kai jaučiau paruošiamuosius, ir, žinoma maniau, kad jau bigsmile.gif lėkėm į RK, ir net gi nė karto nemokėjau, nors už apžiūrą reikėjo pakloti apie 45 lt, buvau ir be siuntimo, tik su paruošiamukais. Labai šaunūs gydytojai buvo ir vieną ir kitą kartą. Niekas nešaukė, nesibarė. Ir iš viso, kokia proga turi šūkauti bobulytė, kuri nepatenkinta savo gyvenimu, juk ne nėštukė kalta, kad jai blogai. Abu kartus buvau darbo dienomis, tačiau vėlai vakare.
Deja, matyt taip turėjo būti, kad mano mažoji gimė VGN...tenais net su tanku nenuvežtų manęs dabar schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 19, 21:14)
Deja, matyt taip turėjo būti, kad mano mažoji gimė VGN...tenais net su tanku nenuvežtų manęs dabar schmoll.gif

o kas ten jau taip negerai nutiko? g.gif
Atsakyti
Dukrą padarė invalide.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 05 19, 21:55)
Dukrą padarė invalide.

4u.gif stiprybes ir kantrybes 4u.gif (net blogai pasijauciau si klausima uzdavus blush2.gif , galvojau gal personalas nepatiko, ar kas, o cia se tau unsure.gif )
Atsakyti