Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(gupija @ 2010 03 15, 18:03)
buvo pasakyta, kad RK skatinant siūlomas epidūras. Tai ir replikavau, kad tikrai ne visada skatinant jį ten siūlo.

Aišku smile.gif Aš tai prašysiuos epidūro iš anksto. Tuo labiau, kad sako, jog gimdymas skatinant skausmingesnis. Tai jokios nospos nepadės, įtariu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 03 15, 17:42)
Kai skatina, tada ir epidura jie siulo  4u.gif 
Retai man regis buna, kai dvi gimdyves vienoj gimdykloj? blink.gif  ar daznai? As tai blyn kaip nenoreciau ir ne tik del vyro, o paciai geriau, kai niekas salia neklykia  blink.gif

nelabai jie siūlo epidūro,kiek kartų prašiau,tai nė pro kur schmoll.gif natūralistai daugiau jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 03 15, 19:03)
buvo pasakyta, kad RK skatinant siūlomas epidūras. Tai ir replikavau, kad tikrai ne visada skatinant jį ten siūlo.

Mano draugei iskart pasiule 4u.gif nes sako labai skaudes, kadangi skatinam 4u.gif matyt priklauso dar nuo pamainos.
Papildyta:
QUOTE(Renata_val @ 2010 03 15, 19:00)
Epidūras, šiaip, yra... Gimdyvės daliai palengvint. Geriau, žinoma, būtų natūrali gimdymo pradžia. Ką gi - dar yra truputukas laiko iki trečiadienio...  ax.gif
Bet ilgiau laukti pati nenorėčiau. Pernešiojimas - irgi yra rizika vaikeliui.  Kartais medicinai reikia labiau įsikišti, nei įprastais atvejais...
Papildyta:
O tai čia - ne gimdyvės pasirinkimas turi būti? smile.gif

Pamegink naminius budus, siltoje vonioje pagulek, ar smileysex.gif galbut naturaliai pavyks paskatint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 15, 19:27)
nelabai jie siūlo epidūro,kiek kartų prašiau,tai nė pro kur  schmoll.gif  natūralistai daugiau jie  doh.gif

Pasirodysiu ziauroka, bet gal lauke kol i kisene mestelsi 4u.gif arba mate, kad nelabai tau jo reik, nes sako duoda, kai mato, kad moteris dar ilgai nepagimdys, o saremiai labai labai skausmingi, tai tiesiog, jog neisvargint, kad dar stumt galetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 15 kovo 2010 - 17:52
QUOTE(*Svajone* @ 2010 03 15, 18:27)
nelabai jie siūlo epidūro,kiek kartų prašiau,tai nė pro kur  schmoll.gif  natūralistai daugiau jie  doh.gif

Kiek žinau, indikacija epidūrui yra gimdančios noras (nebent kaklelis perdaug jau atsivėręs arba kraujy trombocitų per mažai). Tai kaip čia taip gali būti - personalo užgaida, kad neduoti epidūrinės nejautros???
Atsakyti
QUOTE(Renata_val @ 2010 03 15, 18:58)
Kiek žinau, indikacija epidūrui yra gimdančios noras (nebent kaklelis perdaug jau atsivėręs arba kraujy trombocitų per mažai). Tai kaip čia taip gali būti - personalo užgaida, kad neduoti epidūrinės nejautros???

Taip, epidurą duoti ar ne turi nuspręsti pati gimdyvė. Aš prašiau, bet kažkaip viską praleido pro ausis ir nedavė, o paskui jau pasakė, kad vėlu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 15, 22:16)
Taip, epidurą duoti ar ne turi nuspręsti pati gimdyvė. Aš prašiau, bet kažkaip viską praleido pro ausis ir nedavė, o paskui jau pasakė, kad vėlu  unsure.gif

Tai pralaukė, kol kakliukas atsidarė tiek, kad jau negalima epidūro. Tik vis tik labai keistai atrodo tas "praleido pro ausis"... Prašei - tačiau į tavo prašymą nesureagavo? Jei jau indikacija - gimdyvės noras, tai tokie dalykai, kaip "praleidimas pro ausis" neturi būti toleruojami, turiu omeny reikia viešinti tokius dalykus, nes vargu ar personalas turi tokią teisę, nuspręsti už tave!
...beje, koks gydytojas taip "nusprendė"? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_val: 15 kovo 2010 - 22:01
QUOTE(Renata_val @ 2010 03 15, 22:57)
Tai pralaukė, kol kakliukas atsidarė tiek, kad jau negalima epidūro. Tik vis tik labai keistai atrodo tas "praleido pro ausis"... Prašei - tačiau į tavo prašymą nesureagavo? Jei jau indikacija - gimdyvės noras, tai tokie dalykai, kaip "praleidimas pro ausis" neturi būti toleruojami, turiu omeny reikia viešinti tokius dalykus, nes vargu ar personalas turi tokią teisę, nuspręsti už tave!
...beje, koks gydytojas taip "nusprendė"?  blink.gif

Na taip, pralaukė.
Man kaklelis pinai atsidarė per 3 valandas. Kaip pirmakartei matyt labai greitai, todėl gali būti, kad taip įvyko netyčia.
Nežinau kas keisto pasakyme "praleido pro ausis", norėjau pasakyt, kad pasakiau, kad norėsiu epidūro ir man nebuvo atsakyta, kad jo neduos, bet nedavė. Dėl to toleravimo tai galiu pasakyti, kad kai jau vėlu jį duoti tai nieko ten nebepakeisi, neturi ką daryt ir tenka gimdyt be jo. O dėl viešinimo tai nieko aš ir neslepiu, todėl ir pasakau, kad taip buvo.
Gimdymą priėmė Raguckienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 15 kovo 2010 - 23:33
QUOTE(Neraitė @ 2010 03 16, 00:25)
Na taip, pralaukė.
Man kaklelis pinai atsidarė per 3 valandas. Kaip pirmakartei matyt labai greitai, todėl gali būti, kad taip įvyko netyčia.
Nežinau kas keisto pasakyme "praleido pro ausis", norėjau pasakyt, kad pasakiau, kad norėsiu epidūro ir man nebuvo atsakyta, kad jo neduos, bet nedavė. Dėl to toleravimo tai galiu pasakyti, kad kai jau vėlu jį duoti tai nieko ten nebepakeisi, neturi ką daryt ir tenka gimdyt be jo. O dėl viešinimo tai nieko aš ir neslepiu, todėl ir pasakau, kad taip buvo.
Gimdymą priėmė Raguckienė.

Na va, ir as gimdziau pas Raguckiene, bet butent ji man ir pasiule epidura, nors as net ir neprasiau, o ir po pasiulimo atsisakiau ir man suleido kitokius nuskausminamuosius. Manau tokie sprendimai ne nuo pamainos priklauso, o nuo situacijos - pvz., man buvo taip paaiskinta: kaklelis atsidarineja labai letai, taigi panaudojus epidura gal jis greiciau atsidaris ax.gif
Atsakyti
kai as pirma vaikeli gimdziau ir prasiau epiduros man pasake, kad jau velu, kad gali pakenkti vaikuciui, bet man rodos jau per velai prasiau, nes saremiai jau buvo istisiniai ir skausmas tikrai buvo pakankamai didelis, bet dabar dziaugiuodi, kad jos ir nedare biggrin.gif pagimdziau pakankamai greitai, o tik pagimdzius jau sakiau galiu ir vel gimdyti biggrin.gif biggrin.gif
aisku cia kiekvienos moters apsisprendimas daryti ji ar ne..tik ne visiems jis veiksmingas smile.gif
si karta as bandysiu issiukti be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 03 16, 08:59)
Na va, ir as gimdziau pas Raguckiene, bet butent ji man ir pasiule epidura, nors as net ir neprasiau, o ir po pasiulimo atsisakiau ir man suleido kitokius nuskausminamuosius. Manau tokie sprendimai ne nuo pamainos priklauso, o nuo situacijos - pvz., man buvo taip paaiskinta: kaklelis atsidarineja labai letai, taigi panaudojus epidura gal jis greiciau atsidaris  ax.gif

Tai kad epidūras kaip tik lėtina gimdymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2010 03 16, 12:40)
Tai kad epidūras kaip tik lėtina gimdymą  g.gif

Na nezinau, tiesiog sakau kaip man buvo: vandenys nubego, saremiai stiprus ir reguliarus, laiko jau nemazai praejo, o kaklelis niekaip atsidarinet nenorejo doh.gif sake, kai suleisim epidura atsipalaiduosi, gal ir kaklelis greiciau pajudes.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 03 16, 13:02)
Na nezinau, tiesiog sakau kaip man buvo: vandenys nubego, saremiai stiprus ir reguliarus, laiko jau nemazai praejo, o kaklelis niekaip atsidarinet nenorejo  doh.gif  sake, kai suleisim epidura atsipalaiduosi, gal ir kaklelis greiciau pajudes.

Tai vat man ir atrodo, kad ta epidura skiriama ne tada kai tu pats nori smile.gif o pagal tai ar reikia ar ne g.gif mirksiukas.gif atsizvelgiant i gimdymo eiga ir sprendzia mirksiukas.gif
Atsakyti