Sveikos, mamytes, mano maziui suejo metai ir nusprendziau savo nerealu, bet labai jau sunku vezima pakeist lengvesniu sportinuku. Apvaziavau visas parduotuves, ieskojau internete, ir nieko neradau!! Arba dizainas visai joks, arba nepasiguldo pilnai, arba krepsys pirkiniu mazas, arba arba.... Atrodo, tikrai nedaug reikalavimu turiu - pagrinde tie, kur isvardinau..

Na, zodziu, taip visai praradusi vilti netycia atradau abc design vezimukus. Net ant sirdies geriau pasidare!! Viska, viska beveik atitinka, rinkausi tarp Amigo ir Primo, jau beveik buvau beuzsisakanti, bet nutariau dar pasiziuret, ka cia jus apie juos rasot.. Ir - o varge

- pasirodo, is tiesu sitie vezimukai idealus, kaip as ir dziaugiausi, isskyrus viena beveik visu minima minusa - TRUMPAS RANKENAS. O mano ugis 1.80..
Kodel, pasakykit, na kodel negalima gi buvo tu rankenu padaryt prasiilginanciu?..!!!
Va, isliejau cia sirdi

Bet is tikro, taip apmaudu, jau taip dziaugiausi, kad tuoj turesiu grazu ir gera sportinuka. o teks ieskot toliau.. Tiesa sakant, nebezinau, kur..