Įkraunama...
Įkraunama...

ABC Design

Jusu drauge gal ne taip paaiskino.Kiek supratau ji 3tec. turejo.Nors kiekvienas skirtingai ta purtima supranta. 4u.gif
Papildyta:
Tai jus vezimeliu patenkinta buvot, atsiprasau 4u.gif . O jusu draugei neitiko. Sakau, cia kiek zmoniu tiek nuomoniu. As savo karieta labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2010 05 29, 12:02)
Tai jus  vezimeliu patenkinta buvot, atsiprasau 4u.gif . O jusu draugei neitiko. Sakau, cia kiek zmoniu tiek nuomoniu. As savo karieta labai patenkinta thumbup.gif

Mes abi turėjom tokius. Jai labai nepatiko, todėl pardavė ir nusipirko Maxi- cosi, o aš saviškiu patenkinta buvau. Rieda jis tvirtai. Man čia joks minusas buvo. Jei dabar reikėtų vežimą pirkti, rinkčiaus tą patį, tuo labiau, kad šių metų modelis yra patobulintas ax.gif
Matau blogai perskaitėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, atsiprasau dar karta blush2.gif . Man tai sis vezimas thumbup.gif Vienintelis minusas svoris, nes as 5 aukste gyvenu, o taip tai jokiu priekaistu neturiu. Todel mamytes tikrai galite pirkti siuos vezimelius jie tikrai geri ir nera kieti.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 05 29, 13:40)
Jei dabar reikėtų vežimą pirkti, rinkčiaus tą patį, tuo labiau, kad šių metų modelis yra patobulintas ax.gif
Matau blogai perskaitėt mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

Mes irgi 3TEC'a turejom abi dalis ir va supakuotas laukia kol ves kazkada bus istrauktas i dienos sviesa, nes nenoriu pardavineti koks jis man smagus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, mano maziui suejo metai ir nusprendziau savo nerealu, bet labai jau sunku vezima pakeist lengvesniu sportinuku. Apvaziavau visas parduotuves, ieskojau internete, ir nieko neradau!! Arba dizainas visai joks, arba nepasiguldo pilnai, arba krepsys pirkiniu mazas, arba arba.... Atrodo, tikrai nedaug reikalavimu turiu - pagrinde tie, kur isvardinau.. blush2.gif Na, zodziu, taip visai praradusi vilti netycia atradau abc design vezimukus. Net ant sirdies geriau pasidare!! Viska, viska beveik atitinka, rinkausi tarp Amigo ir Primo, jau beveik buvau beuzsisakanti, bet nutariau dar pasiziuret, ka cia jus apie juos rasot.. Ir - o varge doh.gif doh.gif doh.gif - pasirodo, is tiesu sitie vezimukai idealus, kaip as ir dziaugiausi, isskyrus viena beveik visu minima minusa - TRUMPAS RANKENAS. O mano ugis 1.80..

Kodel, pasakykit, na kodel negalima gi buvo tu rankenu padaryt prasiilginanciu?..!!!

Va, isliejau cia sirdi biggrin.gif Bet is tikro, taip apmaudu, jau taip dziaugiausi, kad tuoj turesiu grazu ir gera sportinuka. o teks ieskot toliau.. Tiesa sakant, nebezinau, kur.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(geniuks @ 2010 06 05, 11:49)
Sveikos, mamytes, mano maziui suejo metai ir nusprendziau savo nerealu, bet labai jau sunku vezima pakeist lengvesniu sportinuku. Apvaziavau visas parduotuves, ieskojau internete, ir nieko neradau!! Arba dizainas visai joks, arba nepasiguldo pilnai, arba krepsys pirkiniu mazas, arba arba.... Atrodo, tikrai nedaug reikalavimu turiu - pagrinde tie, kur isvardinau.. blush2.gif  Na, zodziu, taip visai praradusi vilti netycia atradau abc design vezimukus. Net ant sirdies geriau pasidare!! Viska, viska beveik atitinka, rinkausi tarp Amigo ir Primo, jau beveik buvau beuzsisakanti, bet nutariau dar pasiziuret, ka cia jus apie juos rasot.. Ir - o varge  doh.gif  doh.gif  doh.gif  - pasirodo, is tiesu sitie vezimukai idealus, kaip as ir dziaugiausi, isskyrus viena beveik visu minima minusa - TRUMPAS RANKENAS. O mano ugis 1.80..

Kodel, pasakykit, na kodel negalima gi buvo tu rankenu padaryt prasiilginanciu?..!!!

Va, isliejau cia sirdi  biggrin.gif  Bet is tikro, taip apmaudu, jau taip dziaugiausi, kad tuoj turesiu grazu ir gera sportinuka. o teks ieskot toliau.. Tiesa sakant, nebezinau, kur.. sad.gif

As irgi vis kartas nuo karto saves to paklausiu biggrin.gif Nors man labai tas nekliuva, bet atrodo, jei prasiilgintu - tai butu tobula smile.gif

O realiai apciupinejot tuos vezimukus? Jei ne, tai nuvaziuokit realiai apziureti, pastumdyti, gal jums bus visai gerai. Siaip mano vyro ugis apie 1.83 m, tai jis sako, kad jam visai gerai tos rankenos... tik nezinau ar tikrai gerai, ar jis nelabai reiklus vezimuku klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2010 05 24, 16:12)
Sveikos

drinks_cheers.gif mane irgi tai domina blush2.gif gal kuri turit ABC Design COBRA arba ABC Design MAMBA, kaip jie?pasidalinkit patirtim blush2.gif

Labukas smile.gif Jau išbandėme su mažiuku ABC Design COBRA,tik kol kas lopšinį variantą, iki sportinės dar teks paaugėt biggrin.gif
Pliusai: lengvas, lengvai išsiardo ir susistato (kadangi gyvenam bute ir lifto nėra, tai gan nesunkiai užsinešu lopšį su vaiku vienoj rankoj, važiuoklę kitoj), manevringas, dideli visi 3 ratai(aplenkiam visas kliūtis), didelis krepšys daiktams, reguliuojasi rankenos aukštis, erdvus lopšys;
Minusai: nepersimeta rankena, sportinė dalis tai apsisuka, o lopšys jau ne; dėl triejų ratų pakėlus vežimą truputi trūksta stabilumo.
Sportinėj daly man patiko, kad reguliuojasi sėdėjimo padėtys iki gulimos;reguliuojasi pakojukas, įsistato į važiuoklę lengvai , o minusai bus matyt vėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 06 05, 16:27)
As irgi vis kartas nuo karto saves to paklausiu  biggrin.gif Nors man labai tas nekliuva, bet atrodo, jei prasiilgintu - tai butu tobula smile.gif

O realiai apciupinejot tuos vezimukus? Jei ne, tai nuvaziuokit realiai apziureti, pastumdyti, gal jums bus visai gerai. Siaip mano vyro ugis apie 1.83 m, tai jis sako, kad jam visai gerai tos rankenos... tik nezinau ar tikrai gerai, ar jis nelabai reiklus vezimuku klausimu biggrin.gif

Taip, Mylia, kadangi as vis tiek nenusiraminsiu, kol gyvai ju nepaciupinesiu, tai pirmadieni ruosiuos tai padaryt smile.gif o gal gi nieko tokio bus (per koki stebukla biggrin.gif ) va, jeigu vyrui nekliuna, tai gal ir man nepasirodys labai blogai? smile.gif aciu nors uz menka vilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geniuks @ 2010 06 05, 21:39)
Taip, Mylia, kadangi as vis tiek nenusiraminsiu, kol gyvai ju nepaciupinesiu, tai pirmadieni ruosiuos tai padaryt smile.gif o gal gi nieko tokio bus (per koki stebukla  biggrin.gif ) va, jeigu vyrui nekliuna, tai gal ir man nepasirodys labai blogai? smile.gif aciu nors uz  menka vilti  mirksiukas.gif

manau jej ir klius tie batu priekiai uz ratuku, priprasit ir nebeklius, anksciau Mylia minejo kad jaj pradzioj kliuvo o paskuj priprato ir nebekliuna mirksiukas.gif

viskas bus geraj, apziuresit ir tikraj patiks smile.gif as isvis siunciausi, nes gyvenu siauliuose taj galvojau realiaj pamacius dar ir nusivilsiu doh.gif bet ne, nuostabu dajkta issirinkau, nej as nej mano pyplius tikraj negalime juo atsidziaugti thumbup.gif sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 07, 12:17)
manau jej ir klius tie batu priekiai uz ratuku, priprasit ir nebeklius, anksciau Mylia minejo kad jaj pradzioj kliuvo o paskuj priprato ir nebekliuna  mirksiukas.gif

viskas bus geraj, apziuresit ir tikraj patiks smile.gif as isvis siunciausi, nes gyvenu siauliuose taj galvojau realiaj pamacius dar ir nusivilsiu  doh.gif  bet ne, nuostabu dajkta issirinkau, nej as nej mano pyplius tikraj negalime juo atsidziaugti  thumbup.gif  sekmes renkantis  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif labai labai labai LABAI tikiuosi, kad viskas tiks ir patiks ir jau greit turesim savaji vezimaiti ax.gif
Atsakyti
O sakykit, kas nesiojat Amiga laiptais i namus aukstesniam aukste, ar labai sunku?? Nes labai noriu sito vezimo, bet vis galvoju tas svoris kaip sportinukui tikrai nemazas... g.gif
Ir gal kuri isbandet ziema?? Kaip vaziuoja apsnigtais saligatviais?? Nes mums pagrinde reikes naudoti ziema tai vis galvoju, ar pasistumsiu su vezimu bent metra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2010 06 07, 14:26)
O sakykit, kas nesiojat Amiga laiptais i namus aukstesniam aukste, ar labai sunku?? Nes labai noriu sito vezimo, bet vis galvoju tas svoris kaip sportinukui tikrai nemazas...  g.gif
Ir gal kuri isbandet ziema?? Kaip vaziuoja apsnigtais saligatviais?? Nes mums pagrinde reikes naudoti ziema tai vis galvoju, ar pasistumsiu su vezimu bent metra smile.gif

Aha, sitie dalykai domina ir mane. Svoris,aisku, jo nemazas - del to labiausiai ir abejoju (isskyrus rankenas doh.gif ), bet kita vertus, dabar tenka tempti 17 kg, tai manau, numetus 7, tikrai pasijus smile.gif Vaikas mano sveria 11, o nesi ir panesi, dargi daugiau, nei laiptai, tai tikiuosi ir vezima panesiu..

O del ziemos tai tikrai idomu. Itariu, kad nei vienas sportinukas nevaziuos per sniega kaip peilis per sviesta, bet noretusi,kad bent butu IMANOMA vaziuot, nors ir sunkiau, nei su dabartiniu mano "dzipu", su kuriuo sia ziema ir per pusnis yriausi be dideliu vargu (aisku, is Amigo to tikrai nesitikiu..)
Atsakyti