Įkraunama...
Įkraunama...

ABC Design

QUOTE(tiffy @ 2010 08 13, 10:41)
Mamytes, gal zinote kur galima nusipirkti nauja ABC Design 3 tec vezimeli pigiau? gal kokia parduotuve noriai derasi, taiko nuolaidas ar panasiai?  ax.gif

www.vaikams.eu ziurejot?

ir kartais gariunuose tokiu buna....
Atsakyti
Sveiki,
gal kas jau turit ABC Design Primo sportinuka? Kokia nuomone apie ji? Man ji apziurinejus siek tiek uzkliuvo pirkiniu krepsys ir ta vieta, kur remiasi kojos g.gif Be to, viengubi ratukai kazkaip atrodo, kad vaziavimas su jais nelabai koks? Todel idomu butu suzinoti nuomone tu, kas realiai juos jau naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2010 08 13, 12:53)
Sveiki,
gal kas jau turit ABC Design Primo sportinuka? Kokia nuomone apie ji? Man ji apziurinejus siek tiek  uzkliuvo pirkiniu krepsys ir ta vieta, kur remiasi kojos  g.gif  Be to, viengubi ratukai kazkaip atrodo, kad vaziavimas su jais nelabai koks? Todel idomu butu suzinoti nuomone tu, kas realiai juos jau naudoja  4u.gif

Nepatingekit atsiversti temos pradžia, ten tikrai daug buvo rašyta apie šį sportinuką 4u.gif
Viengubi priekiniai ratukai vaziuoja puikiai, kaip tik naujoj kolekcijoj dvigubi ratukai buvo pakeisti i viengubus dėl didesnio manevringumo ax.gif O kuo Jums užkliuvo pirkinių krepšys ir vieta, kur remiasi kojos?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2010 08 14, 08:44)
Nepatingekit atsiversti temos pradžia, ten tikrai daug buvo rašyta apie šį sportinuką 4u.gif
Viengubi priekiniai ratukai vaziuoja puikiai, kaip tik naujoj kolekcijoj dvigubi ratukai buvo pakeisti i viengubus dėl didesnio manevringumo  ax.gif O kuo Jums užkliuvo pirkinių krepšys ir vieta, kur remiasi kojos?

Pirkiniu krepsys tik tinklelis, todel jeigu blogesnis oras ar lytu, tai manau viskas ten issipurvintu kas ideta rolleyes.gif O pakojukas man kazkaip uzkliuvo, nes atrodo, kad vaikas ant jo koju negales padet rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas vazinejate abc design mamba vezimuku, kaip jis?
Atsakyti
va o musu Moving Light jau prasosi serviso nors gal vos kokias 3 sav vazinejam, dingo manevringumas priekinio rato, taip sunkiai stumiasi ir tempia i viena sona... vesiu i garantini...
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2010 08 13, 13:53)
Sveiki,
gal kas jau turit ABC Design Primo sportinuka? Kokia nuomone apie ji? Man ji apziurinejus siek tiek  uzkliuvo pirkiniu krepsys ir ta vieta, kur remiasi kojos  g.gif  Be to, viengubi ratukai kazkaip atrodo, kad vaziavimas su jais nelabai koks? Todel idomu butu suzinoti nuomone tu, kas realiai juos jau naudoja  4u.gif

Mes turim siu metu Primo. Jau vazinejames menesi.
Del pirkiniu krepsio. man irgi nelabai patiko kad jis vien tinklelis. Nu bet kol kas blogu oru nebuvo, tai nepastebejau kad ten kas purvintusi smile.gif. Ir dar pastebejau, kad uz pries tai tureto sportinuko Chicco krepsys vizualiai gal ir atrodo didesnis, bet kazkodel i Primo telpa maziau g.gif .
Del ratu, as manau kad dvigubi priekiniai vis delto butu geriau. Pastebejau, kad vaziuojant labiau klampiu keliu (pvz smelis) vezimas linkes virsti ant sono. Nu aisq ne taip kaip triratis, bet vis tiek. Chicco buvo priekiniai dvigubi ratai, tai jis man rodos kad lyg ir nevirsdavo per smeli vaziuojant g.gif .
Bet is esmes esu patenkinta Primo smile.gif O svarbiausia kad vaikui laaabai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 08 16, 10:39)
va o musu Moving Light jau prasosi serviso nors gal vos kokias 3 sav vazinejam, dingo manevringumas priekinio rato, taip sunkiai stumiasi ir tempia i viena sona... vesiu i garantini...

Buvo man vienu metu sudurniavę priekiniai ratai. Nuėmiau- ogi ten smėlio pilna doh.gif Išploviau, su WD-40 papurškiau, ir vėl gerai smile.gif
Nuimt nebandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 08 18, 10:08)
Buvo man vienu metu sudurniavę priekiniai ratai. Nuėmiau- ogi ten smėlio pilna doh.gif Išploviau, su WD-40 papurškiau, ir vėl gerai smile.gif
Nuimt nebandėt? g.gif

tikra tiesa smile.gif nuemiau blush2.gif kol kas su WD netepiau, bet reiks profilaktiskai smile.gif

o jau siutas koks buvo uzejes, kad taip greit "pagedo"
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 08 18, 10:34)
o jau siutas koks buvo uzejes, kad taip greit "pagedo"

Įsivaizduoju biggrin.gif
Na gerai, kad niekur vežt neteko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas naudojat ABC Design Fantasy skėtuką?

Kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
Skaiciau skaiciau, o apie ABC design tech raider ir nieko beveik neradau, kaip supratau siu vezimeliu jau nebegamina g.gif bet gal visgi yra kas naudoja ir gali pasakyt apie juos ka, nes manau jei ne nauja tai padeveta tikrai rasciau g.gif
Atsakyti