QUOTE(jaukuciukas @ 2012 12 14, 01:34)
Sveikos,
mes nuo rugpjucio vazinejames su mamba, patogus, niekas dar neiklero niekur, per sniega vaziuoja gerai (turiu lyginti su kuom, labiausiai bijojau sniego, nes dukryte uzaugo su triraciu vezimu tai su juo sniegas buvo baika),
tai uz pravazuma mambai dedu dideli pliusiuka, per miskeli, smeli be problemu. Aisku gal kiek kietokas, nes ratai ne pripuciami. Lopsys didelis, mano vaikinas siuo metu
70 cm bet telpa jame be problemu su visu kailiniu voku, tikiuosi uzteksim visa saltaji sezona. Susilanksto lengvai ir patogiai. Sportine dali kiek apziurejau tai gal siauroka, bet manau vasarai bus pats tas, o ziema ateinancia bus matyt. Kol kas jokiu priekaistu jam neturiu
Keista, atrodo, kad ne apie tą patį vežimą kalbėtume

Pravažumas man labai nekoks atrodo... Dabar stumiu įsiręžusi per sniegą, jei tik ne visiškai nukastas šaligatvis. Vasarą vengdavome takų miške, nes vaikas kratosi baisiausiai (nors vežimas, tiesa, gali jais pravažiuoti

). Šiaip man šis vežimėlis atrodo skirtas važinėti lygiais šaligatviais ir asfaltu.
O vaikas 74 cm su žieminiu kombiu telpa tik sulenktom kojytėm. Tiesa, mūsų lopšys senesnės laidos, lygtai 2012 m. lopšiai buvo pailginti, tai gali būti, kad į jūsiškį laisvai telpa. O Mamba važiuoklės, kiek žinau, nesikeitė.