o musu maitinimai tokie:
7:30val. jogurtas;kosyte
11-12val. kosyte
15-16val. darzoviene;darzoviene su mesyte;uzsigerimui kefyro,arbatele arba sultys,kartais net paprastas vandenukas pasaldintas
20-21val. kosyte;varskyte;jogurtas
tarp maitinimu sugrauzia daug baronku;meduoli;dziuveseli;valgo vaisius.. daug geria skysciu...
misinuko mes jau atsisakem apie menesis,kai jo nevartojam,ne del mano noro,o jis tiesiog nebegeria,kartais pabandau duot,tai buna asaru kalnai

o as asmeniskai nesutinku su tokia nuomone,kad jeigu geria mp tai atsigert visai nereikia

kas liecia lasinius,as irgi duodu lasinio skura pagrauzt,taip lasinuka bijau duot,kad neuzspringtu,nes dar dantuku neturi... duodu ir rauginto agurto... jam paciam to noris.. jis pamato lasini ar agurka,tai net dreba ir rekia,kad tik duociau.. juk jie tokie patys zmogiukai kaip ir mes... mum irgi ir suraus ir saldaus ir rugstaus noris

Papildyta:
o del druskos,dedu visada..
anksciau mano mama kai dar mane ir brolius augino,tai virdavo druskos tirpala,cukraus tirpala...
turiu dar mamos knyga,tai net nuo tada kai pradedi virt vaikiukam kosytes,klijukus,paskanint tuo tirpaliuku,taip knygoj parasyta...