Taip ir yra.... Dar prie tų įžymybių buvo priskiriamos "naujųjų rusų" damos, kurios apžėlusios milijonais ir perka taip pat visą dizainerio kolekciją ir po to atsirinkinėja kas kur ir kada.....
Cha cha cha - atsimenu, kaip pernai sita VB nuotrauka buvo nesuderintos aprangos skyrely ir dauguma apsiputojusios baisejosi ir tuo svarku ir dzinsais ir bendru vaizdu. Kelios tik tada sake, kad va, ateis ir pas mus i mada, bet dauguma kryzium gule kad niekada... ne uz ka...baisu....
Cha cha cha - atsimenu, kaip pernai sita VB nuotrauka buvo nesuderintos aprangos skyrely ir dauguma apsiputojusios baisejosi ir tuo svarku ir dzinsais ir bendru vaizdu. Kelios tik tada sake, kad va, ateis ir pas mus i mada, bet dauguma kryzium gule kad niekada... ne uz ka...baisu....
geras rimtai taip buvo? man tai kai sia foto dejau tai pagalvojau viena is geresniu jos aprangu gatveje, nes graziai ji atrodo visada, tik kartasi atrodo, kad gal biski per daug to oficialumo einat i pardes ar su vaikais kur.
Sweikos Na as ir domiuosiu kaip rengiasi tos garsiausios pasaulio moterys turiu dvi favorites - tai aisq Victoria Beckham ir Miranda kerr Stiliai skirtingi, bet man jos labai zavios tiek savo figurom, tiek stiliaus suvokimu
nu sakyciau ziauri ta suknele, ypac tas sirsiu lizdas ant peties, bet kai dar zinai kaina tai isvis baisu daros
na o graziausia kaip visada nepriekaistingi loubutinai (turbut nesu macius baisiu loubutinu)
Na Vicoria Beckham tai man visada buvo ir bus prie stiliaus lyderiu - apskritai ji man daugiau maziau visur tobulai atrodo, ka jau ka, bet igimta puiku stiliaus jausma ji turi. Kad ir kuria jos nuotrauka bepaziuretum, visada nepriekaistinga viskas