Ai va tokie: kirpimas jų toks pats. Buvo ir su tom knopkytėm, bet kol "atsibudau" - dydžius išgaudė, tai liko tik su blizgaliukais, tai nusipirkau nors tokius
Ai va tokie:
kirpimas jų toks pats. Buvo ir su tom knopkytėm, bet kol "atsibudau" - dydžius išgaudė, tai liko tik su blizgaliukais, tai nusipirkau nors tokius
Sveikos, as niekaip negaliu atiziureti i Gabi Solis rubus, ji visada taip graziai rengiasi
Noriu Jusu paklausit, ar zinote internetiniu parduotuviu, ar is musu lietuvisku, kur butu galima nusipirkti kazka panasaus i jos nesiojamus rubus? Pasidalinkime mintimis
Tai jau tikrai, kad bet kurioje parduotuvėje galima rasti vieną ar kitą drabužį atitinkantį to personažo stilių. Tačiau vienas dalykas yra 'man gražu', o kitas ar man tai tinka, ar aš jaučiuosi patogiai
Sveikos,
as niekaip negaliu atiziureti i Gabi Solis rubus, ji visada taip graziai rengiasi
Noriu Jusu paklausit, ar zinote internetiniu parduotuviu, ar is musu lietuvisku, kur butu galima nusipirkti kazka panasaus i jos nesiojamus rubus?
Pasidalinkime mintimis
Specialioj parduotuve "GabiSolis style for IslaBonita"
Nepaisant to, jog INFJ yra draugiški ir kupini užuojautos, šie žmonės gali būti labai išrankūs, rinkdamiesi savo draugus. Draugystė jiems ryšys, kurio negalima apsakyti paprastais žodžiais.