Sveiki besimokantieji, dirbantieji ar besiruošiantys tokiais tapti,

esu naujoji šio skyrelio moderatorė. Prižiūrėsiu čia tvarką, stebėsiu, ar draugiški vieni kitiems, ar neteršiate temos komercija, nereikalingais komentarais ar šiukšlėmis.
Kviečiu ir Jus prisijungti savo patarimais, pastabomis, pasiūlymais (prašyčiau į AŽ), kad visiems mums būtų patogiau rasti informaciją ir maloniau bendrauti.

Visiems naujiems skyrelio nariams siūlau susipažinti, o jau esamiems – prisiminti keletą svarbių taisyklių:

*Prieš kurdami temą, pasinaudokite Paieška (apačioje, kairėje) ir įsitikinkite, kad tokios temos dar nėra. Taip išvengsite temų susidubliavimo.

*Temos pavadinimą rašykite tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

*Aiškiai įvardinkite temos pavadinimą.

*Nerašykite temos pavadinimo vien tik didžiosiomis raidėmis.

*Nerašykite žinučių vien tik didžiosiomis raidėmis, nes Forume tai prilyginama šaukimui.

*Taupykite Forumo erdvę ir necituokite „paklodžių“ – ilgų žinučių. Ištrinkite nereikalingą dalį ir palikite tik tą, kurią norite pakomentuoti. Nerašykite ir žinučių, kuriose atsakote tik šypsenėlėmis ar vienu žodžiu.

*Jei norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų jus dominančią informaciją, rašykite ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

* Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė – dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Nevartokite šiurkščių, necenzūrinių pasakymų, įžeidimų. Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

*Komercinė reklama forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos, o nariui skirtas asmeninis įspėjimas.

*Skelbimai šioje skiltyje taip pat nepageidaujami ir bus trinami. Jei norite pasiūlyti savo paslaugas ar ieškote teikiančiųjų jas - naudokitės Skelbimų lentos subforumu Darbas arba Paslaugos.

Forumo taisykles rasite čia. Tikiuosi, jos taip pat nebus pažeidžiamos.
Primenu, kad švaru ten, kur nešiukšlinama. Nepamirškite, kad mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi.

Pagarbiai
Moderatorė AŠA