Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(Ziezulele @ 2010 03 29, 11:26)
aha, su tuo pačiu. Patiko mums jis, tikiuosi esu gerose rankose  thumbup.gif

Manau tikrai gerose rankose esi... jis labai atsakingas... wub.gif

Wizija... mano atveju kaip tik darbas buvo tas issigelbejimas... koleges sake grizau i darba papilkejusiu veidu... o darbe biskiuka atsigavau... aisku tai turi but megstamas darbas... O jei tu manau kad reikia tau pabut namuose... tai tikrai duos tau ta biuleteni.... nors manau Ziezulele jau viska pasake... laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 29, 12:36)
Manau tikrai gerose rankose esi... jis labai atsakingas...  wub.gif

Na tikiuosi, kad atsakingas, nes per mano terminą jis išvyksta trumpam, bet sakė, kad jei ką, pasirūpins, kad mus kažkas paglobotų doh.gif Bet norėčiau kad mažiukas sugalvotų gimti arba prieš gydytojui išvažiuojant, arba tada jau jam grįžus. Šiaip dabar turiu šiek tiek persitvarkyt smegeninę, nes buvau sugalvojus, kad mane tikrai operuos. Aišku, nieks negarantuoja, kad viskas nesibaigs operacija.
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 03 29, 12:11)
Na tikiuosi, kad atsakingas, nes per mano terminą jis išvyksta trumpam, bet sakė, kad jei ką, pasirūpins, kad mus kažkas paglobotų  doh.gif Bet norėčiau kad mažiukas sugalvotų gimti arba prieš gydytojui išvažiuojant, arba tada jau jam grįžus. Šiaip dabar turiu šiek tiek persitvarkyt smegeninę, nes buvau sugalvojus, kad mane tikrai operuos. Aišku, nieks negarantuoja, kad viskas nesibaigs operacija.

Na matai su kitu ginium gal ir susitartai, kad iskart operuoti... o va su B tai ne... jis labai naturalistas... Na o tu tarkis su mazyliu... kad arba biskiuka paskubetu arba palauktu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2010 03 29, 11:20)
*Sveikos pačios nuostabiausios mamos,

**Nors 2,9 kg man neatrodo labai jau mažai tokiam laike?

* wub.gif smile.gif

** man irgi tiek echo rodė, o kai po savaitės nuvažiavau - 3300 buvo biggrin.gif .

QUOTE(wizija @ 2010 03 29, 11:40)
kad nezliumbciau istisai...ale net nezinau ka nuejus pasakyt  verysad.gif laba diena, man labai blogai  cray.gif

Aš pirmo apsilankymo metu pas gydytoją verkiau. Koridoriuj sėdėjau rami, įėjau, atsisėdau, jis paėmė kortelę ir klausia, - kuo aš galiu padėti, Jolita.... ir pravirkau tada.... pasakiau, kad mirė mano vaikas... Gydytojas super pasitaikė, daug neklausinėjo, žaizdų neaitrino..
Atsakyti
Sveikutės.

labai laukiu žinių iš Tinos...
o šiaip prisiduodu jog esam gyvi ir sveiki. laukiam šiltesnių dienelių, gal tada ir nuotaika kitokia bus.
Wizija, mano atveju irgi taip buvo, kad vos pražioji burną, o vietoj žodžių- ašaros. gydžiausi 6 mėn. ir kartais pagalvoju, kodėl tiek laukiau, juk galėjau anksčiau nueit. stiprybės 4u.gif .
visoms geros dienelės.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 03 29, 11:27)

I kapines buvau uzsakiusi puokstele - statulele "angeliuka"...Siek tiek i peleda ir besmegeni panasus gavosi biggrin.gif bet svarbu, kad is visos sirdies darytas ir nestas...Kazin kaip isilaike po tokio lietaus?  rolleyes.gif

Sveikos mamytes 4u.gif
Pamelo, prajuokinai su "besmegeniu". Mes pirma karta kai pamatem pastatyta angeliuko paminkliuka ant suneliu kapuko, garsiai suktelejau "koki cia buratina padare, nosis per ilga", tai dukra po siai dienai, atsimena ir vis primena, kad ta nosis buratino doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 03 29, 11:40)
...atrodo eiciau laukais ir iseiciau neatsisukdama  verysad.gif

Man irgi buvo, simtai kartu, kad rodes eiciau, nezinau kur, nezinau kam, bet eiciau, nes ilgesio, liudesio, skausmo nebepakeliau vietoje unsure.gif
Wizija console.gif
Atsakyti
Turiu žinių- kalbėjau su Tina. Jau perpiet išoperuota. Tik mergytę išvežė į KMUK, nes truputį yra bėdų su plaučiukais. Mergytė sakė labai gražutė, pūstažandė, virš 3500 gramų. wub.gif viskas bus gerai, Viltužė sustiprės ir mamytė vėl džiaugsis. ryt važiuos tėtis pas mergytę, poryt jau išleis ir Tiną, tada važiuos ir ji....
..kaip nujausdama vis blaškėsi tarp Kauno ir Šakių...

Atsakyti
ojej,stiprybes mergytei ir mamytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 29 kovo 2010 - 18:52
Pagaliau... nu dabar belieka palinkėt sveikatėlės ir mamytei, ir dukrytei 4u.gif .
Atsakyti
Sveikateles ir stiprybes Tinai ir jos Viltuzei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 29 kovo 2010 - 19:28
Sveikos 4u.gif

Tina, laikom kumštukus už tavo Viltužę wub.gif wub.gif wub.gif Stiprėkit ir lauksim sugrįštančių 4u.gif

O mes praeitą savaitę, ketvirtadienį, netikėtai dičkę paguldėm į ligoninę, tai iš karto vėlai vakare ir išoperavo apendicitą. Šiandien jau parsivežėm namo ax.gif
Atsakyti
tina sakė, kad ventiliaciją mergytei jau atjungė, gerėja mažutei. leukocitų tik daug dar rado, na bet bus gerai.

ir vardas - Vytė wub.gif wub.gif . aš vis ant saviškio dar pabumbu, kad neleido man šio vardo išrinkt, tai Ievą vis vadinu ievyte biggrin.gif
Atsakyti