jei nori ir jei tiktu galiu tavo coliukei padovanot linine suknute pacios siuta.
pagal iskarpas raso , kad 62dydis, bet manau turetu tikt, o link vasaros pabaigos ir prie sortuku turetu tikt, is nugaros ilgis suknutes 33-35cm
jei tinka, rasyk i AZ kur siust , tiesiog siuvau tokia mazute is malonumo , kur desiu ne nemasciau
oho coliuke nors skiriames tik pora geru savaiteliu,bet mes beveik pora kilu jus lenkiam ir 7 cm
kokia grazuole tavo panele-rudaake
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 07, 15:15)
jei nori ir jei tiktu galiu tavo coliukei padovanot linine suknute pacios siuta.
pagal iskarpas raso , kad 62dydis, bet manau turetu tikt, o link vasaros pabaigos ir prie sortuku turetu tikt, is nugaros ilgis suknutes 33-35cm
jei tinka, rasyk i AZ kur siust , tiesiog siuvau tokia mazute is malonumo , kur desiu ne nemasciau
Tanler , laikykis mergyt, nelabai einasi ka pasakyt sioje situacijoje, kieviena is musu supranta tavo skauska, jei galetumem padet tikrai padetumem, bet galiu tik stipriai apkabint.
Labas rytukas...grazi dienele siandien....as taip laukiau graziu oru o dabar atrodo niekas man nemiela...vakar nuvaziavau i parduotuve po pusvalandzio atsipeikiau kad krepsi dar tuscia....o man nieko nereikia...GN tiek vaistu privare kad iki siol negaliu atsigauti....pritrenkta kazkokia...
Geros dieneles visiems siandien vaziuojam uzbaigti visa poperizma...
mamytes man stogas nuvaziuos as noriu ja tureti juk ji mano
stiprybės Tau... tegalim tik apkabint mintyse ..............
Tina, mažylė tarsi iš atvirutės, tokia ramutė ir gražutė Divėja, sveikinam Urtytę su pusės metukų uogadieniu Rugsėje- gero starto Bona- pari, kaip dukrytė laikosi?