Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų namučiai

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 12, 19:55)

ir aš. atvažiuokit pas mane vasarą į kaimą  bigsmile.gif . agurkiukų šviežiai užraugsiu, šašlykų  rolleyes.gif .

klausyk , gal tau dabar parsiuka iduot, kad paaugintai iki vasaros tongue.gif saslyku daugiau iseitu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 12, 18:40)
apie kokia geguzes 22 diena gal ir galetume pasiplanuot  ax.gif , dabar tai neiseina greitu laiku, ba itemptas menuo laukia su visais planais  doh.gif , o tas savaitgalis ma turetu but laisvas

Oho koks tolimas laikas dar..

wub.gif  wub.gif smaugiamai gražu........
./..dabar kažkaip pagalvojau, kad ir aš norėčiau tokios spintutės.........
ir aš. atvažiuokit pas mane vasarą į kaimą  bigsmile.gif . agurkiukų šviežiai užraugsiu, šašlykų  rolleyes.gif .

Vat aš ir nenoriu tos spintutės prarasti, to altorėlio, kur viskas taip artima, gražu..
o dėl to kaimuko tai tu neprisišnekėk thumbup.gif Kai sugriūsim visos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 12, 20:04)
klausyk , gal tau dabar parsiuka iduot, kad paaugintai iki vasaros tongue.gif  saslyku daugiau iseitu rolleyes.gif

oi neee, ačiū už gerus norus. pakanka an kol kas Ievos kriuksėjimo .
jei pritrūksiu, - uošvio padursim kokį. tongue.gif

QUOTE(lina31m @ 2010 04 12, 20:06)
.
o dėl to kaimuko tai tu neprisišnekėk thumbup.gif Kai sugriūsim visos drinks_cheers.gif

bet kaip būt smagu. tikrai tikrai visų laukiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 04 12, 20:16)
tikrai tikrai visų laukiu.  wub.gif

ar nebijai prisikalbėt bigsmile.gif

aš mišrainių ir šampano parūpinčiau mirksiukas.gif smile.gif

nu nebesusikalbu su mergaite. įdėjau žvakutę, temperatūra nukrito ir pana atgijo. čiauška, pyksta kad neduoda broliai mašinų, plaukus rauna, šliaužia ir stojasi, mėginu pasodint- triukšmas toks, kad uiiiiii. buvau sulašinus vaistukų į ausytes, užkišusi ir kepuriuką uždėjus- po kelių min nieko šalia neradau. žaislai lovytėje netnka- išmėto visus lauk ir spiegia. turiu kelt lauk ir vedžiot per kambarį. jeckau, dar tėčiui vakarienė nebaigta gamint doh.gif . nu kas bus toliau...
Atsakyti

kad ma sudetinga... o labai susitikti noreciau... neisleis MV vienos i tokia kelione... dar su panele...
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 04 12, 20:54)

aš mišrainių ir šampano parūpinčiau  mirksiukas.gif  smile.gif

nu nebesusikalbu su mergaite. įdėjau žvakutę, temperatūra nukrito ir pana atgijo. čiauška, pyksta kad neduoda broliai mašinų, plaukus rauna, šliaužia ir stojasi, mėginu pasodint- triukšmas toks, kad uiiiiii.  buvau sulašinus vaistukų į ausytes, užkišusi ir kepuriuką uždėjus- po kelių min nieko šalia neradau. žaislai lovytėje netnka- išmėto visus lauk ir spiegia. turiu kelt lauk ir vedžiot per kambarį. jeckau, dar tėčiui vakarienė nebaigta gamint doh.gif . nu kas bus toliau...

Nagi, o gulėtų ir nieko nedarytų argi normalu būtų.. Ech, merginos, man jūsų rūpestėlius wub.gif O dar tiek leliūncų vienoj vietoj kaip tavo šeimyna Kristule wub.gif

QUOTE(vdapr @ 2010 04 12, 21:10)
kad ma sudetinga... o labai susitikti noreciau... neisleis MV vienos i tokia kelione... dar su panele...

tai čia dėl ko? Vairuotoja prasta esi ar kaip? Nu jau, aš su kelių mėnesiukų Paulyte į Vilnių važiavau Belmonte mytas buvo.. o tuo labiau lai važiuoja su tavim jei jau taip bijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 04 12, 20:54)

aš mišrainių ir šampano parūpinčiau  mirksiukas.gif  smile.gif

nu nebesusikalbu su mergaite. įdėjau žvakutę, temperatūra nukrito ir pana atgijo. čiauška, pyksta kad neduoda broliai mašinų, plaukus rauna, šliaužia ir stojasi, mėginu pasodint- triukšmas toks, kad uiiiiii.  buvau sulašinus vaistukų į ausytes, užkišusi ir kepuriuką uždėjus- po kelių min nieko šalia neradau. žaislai lovytėje netnka- išmėto visus lauk ir spiegia. turiu kelt lauk ir vedžiot per kambarį. jeckau, dar tėčiui vakarienė nebaigta gamint doh.gif . nu kas bus toliau...

as jau pradedu isivaizduot save su dviem norinciom vaiksciot doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:

jauciu smagu butu bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas....vakar kazkokia sunki dienele buvo....gal del to kad turejau iseit i dekreta verysad.gif kazkaip ko toliau to sunkiau...

Vakar sutikau drauge parduotuvei....tai taip sirdis pradejo dauzytis nuo tos baimes...gerai kad ji tesiog prabego greit....as prisidengiau krepsiu ir begau lauk is tos parduotuves....kita savaite pirmadieni vyras isskrenda....neisivaizduoju kaip reiks eit i darzeli verysad.gif

P.S. bandziau pacituoti bet kazkaip sunkiai sekasi.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 13 balandžio 2010 - 08:24
Aš laukčiau ir su vyrais, ir su leliais 4u.gif . Pamąstykit iki vasaros. Nuo Kauno gi visai netoli.

Tanler, neišvengsi žinok, nei skaudžių žvilgsnių, nei klausimų... Tokia ta Angelo mamos dalia... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitau jūsų mintis, pasidžiaugiu jūsų pasiekimais ir išeinu, kad savo liūdesiu neapkrėsčiau sad.gif
Velykų savaitgalį buvom aukštaitijoj, tiek gandrų mačiau, sakiau gal ir mus koks aplankys ax.gif deja... dar ketvirtadienį atrodė, kad taip ir bus - o šiandien jau žinau - nebus... verysad.gif
Atsakyti
./..dabar kažkaip pagalvojau, kad ir aš norėčiau tokios spintutės.........

Turiu ir aš tokį "altorėlį", tik iš tikrųjų tai yra didelis krepšys su Jos rūbais ir žaislais, yra ten ir tas pats teigiamas nėštumo testas, ir virkštelės spaustukas, ir apyrankė iš gimdymo namų. Ne namie jis, o pas vyro tėvus. Kaskart nuvažiavus ten praveriu spintos duris, atsegu tą krepšį ir glostinėju, čiupinėju, arba tiesiog pažiūriu ir vėl uždarau. Kartais bandau pajust Jos kvapą rūbeliuose. Kartais bandau rast vieną kitą prie kepurytės prikibusį plauką.

O pamenu, kad tą dieną, kai Ji mirė, grįžusi iš ligoninės kažkokio kvailo įniršio apimta viską kroviau į šiukšlių maišus ir išmečiau: tyreles, šaukštelius, buteliukus, seilinukus, sauskelnes, kramtukus, šampūną... Kai atėjo eilė rūbeliams - atsitokėjau. Ir dabar labai tuo džiaugiuosi.

Aš net jei ir neturėsiu daugiau vaikų, niekada neatiduosiu to krepšio turinio niekam. Nes tai yra viskas, kas man liko iš dukrytės.

P.S.: čia turbūt apie visas mus:

"Sūnaus daiktai ją sutiko lengvai ir džiugiai. Galėjo imti juos į rankas, uosti drabužius spintoje - aklas skausmas nusistovėjo į liūdesį, o su juo jau galėjai susitaikyti ir gyventi, nešioti širdies kertėse kaip vis artimesnę substanciją. Izabelei atrodė, kad vaikas sklando kažkur čia pat, pradžiugęs tiesia į Izabelę rankas anapus jos liečiamų daiktų. Aš čia, vis dar čia, girgždėjo atstumiami rašomojo stalo stalčiai. Ar jau galėtum mane paleisti, kuždėjo vaiko ranka paišyti slibinai ir kareiviai ant sienų. Man jau reiktų išeiti, atsklido atodūsis nuo purenamos pagalvės su mėnuliais.
Skrisk, skrisk, paleidžiu,- Izabelė nusibraukė ant akių užkritusius plaukus ir pažvelgė į save veidrodyje virš komodos. Iš ten tarytum purptelėjęs išskrido šiltas, alsuojantis šešėlis. Ji priėjo artyn, kad įsitikintų - veidrodis neaprasojęs". L.S. Černiauskaitė "Kvėpavimas į marmurą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle C: 13 balandžio 2010 - 09:06
....... teturiu tik Jos pirmąsias vilnos kojinytes......... kai paimu jas į rankas - šildo mano delnus...... wub.gif wub.gif
Atsakyti