Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(la_vita @ 2010 07 13, 14:17)
Dove ir visų kitų savaiminio įdegio kremų nes jie visi dvokia  blink.gif

Vakar nusipirkau Garnier - kvapas nustebino, nes tikrai nesmirda. Net MB pasakė - kaip skaniai kvepi thumbup.gif
Atsakyti
Tikras nesusipratimas GLISS KUR Liquid silk gloss šampūnas. Nuo jo pradėjo niežėti galvos odą, o plaukai kaip šiaudai gun_bandana.gif
Atsakyti
user posted image
Man visiškai netiko, kadangi oda vietomis sausa, tai užtepus pradėdavo pleiskanoti, ko pasekoje- su pudra efektas prastesnis nei be jos... verysad.gif Ant kitų, kas turi gražią ir lygią odą, gražiai atrodo.
Atsakyti
Essence tušo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaite3 @ 2010 07 14, 14:57)
Essence tušo  schmoll.gif

o cia kurio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaite3 @ 2010 07 14, 14:57)
Essence tušo  schmoll.gif

Pritariu, net nebebandysiu kitų..... doh.gif Man netiko atsparus vandeniui.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(+kris+ @ 2010 06 29, 20:03)
Labai nusiviliau Margaritos balzamu  unsure.gif
Klaikuma, tiktrai nekartosiu niekada. Ne tik , kad man nesuminkstino plaukucio, bet is vis kaip sienas po jo liko.
user posted image

QUOTE(Marceborzoi @ 2010 07 13, 18:55)
user posted image
Siaubingai sulipę ir šiurkštūs plaukai ir plaunant, ir jau išdžiuvus doh.gif Kartais būna su kitais šampūnais, kad tik plaunant atrodo, jog plaukai kaip šiaudai pasidaro, o paskui išdžiuvus poveikis išryškėja ir plaukų būklė pastebimai pagerėja. Bet šitas tai fūū, pinigų išmetimas. Ir ne man vienintelei taip, draugėms išbandžiusioms šitą šampūną lygiai tas pats schmoll.gif

Del siu priemoniu mergaitems pritariu. ne pro kur daugiau man niekas ju neisiulys schmoll.gif
Atsakyti
Žinokit ir man netiko šis margaritos balzamas !!! rolleyes.gif
Na,o daugiau priemonių dabar neprisimenu....pastaruoju metu viskas ką perku tinka thumbup.gif cool.gif
Atsakyti

Susiriebalavo plaukai verysad.gif doh.gif nuo margaritos balzamo,o va šampūnas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 21 liepos 2010 - 17:52
nors pati ir nepirkau, žurnale mėginuką radau, bet išbandžiusi netekau amo unsure.gif
plaukai buvo lyg koše kokia sutepti, lipnūs, neblizga. turėjau iš naujo plaut galvą. beje, šampūnas tik iš trečio karto suputojo, taigi ir atplaut buvo didelis darbas.
nerekomenduoju niekam.

user posted image
Papildyta:
ir dar vieną prisiminiau biggrin.gif
user posted image

nieko nemaskuoja absoliučiai.
Atsakyti
QUOTE(Fairies @ 2010 07 15, 11:35)
Del siu priemoniu mergaitems pritariu. ne pro kur daugiau man niekas ju neisiulys  schmoll.gif

Aš irgi - didžiausias nesusipratimas, kokį esu turėjus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 23, 12:02)
nors pati ir nepirkau, žurnale mėginuką radau, bet išbandžiusi netekau amo unsure.gif
plaukai buvo lyg koše kokia sutepti, lipnūs, neblizga. turėjau iš naujo plaut galvą. beje, šampūnas tik iš trečio karto suputojo, taigi ir atplaut buvo didelis darbas.
nerekomenduoju niekam.

user posted image
Papildyta:
ir dar vieną prisiminiau biggrin.gif
user posted image

nieko nemaskuoja absoliučiai.

o cia pas jus sampunas, nes meginukas buvo kazkokios kaukes kur po plovimo atseit nuo vejo lietaus islaiko forma?
Atsakyti