Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu

QUOTE(Lera @ 2010 08 16, 21:58)
šios serijos šampūnu niekada daugiau  schmoll.gif  smirda , plaukai tokie lig išplaučiau ūkinių muilų skyyyyyystas kaip vanduo  blink.gif  vnž ne ne ir dar karta ne

user posted image

turėjau su aloe

KAip tik norejau apie tai parasyti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Turiu su avokadu aliejumi doh.gif . Ne, ne ir dar karta NE. NIEKADA daugiau. Isplovus plaukai veliasi, nepasiduoda jokiam issukavimui schmoll.gif
Atsakyti
opalescence dantu pastos, balinancios doh.gif kazkokia tragedija - nei gerai apnasas valo, nei skoni turi wacko.gif wacko.gif baisesnes neteko tureti biggrin.gif
ilga laika naudojant, tai apnasos susidaro ant dantu vidinio pavirsiaus ir niekaip ju nenuvalo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 23 rugpjūčio 2010 - 12:47
user posted image

daugiau niekad. smirda, efektas ypatingai žavus - drūžinis zebras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 08 24, 19:14)
user posted image

daugiau niekad. smirda, efektas ypatingai žavus - drūžinis zebras  biggrin.gif  biggrin.gif

Pirksiu ir pirksiu, pavasari ji naudojant daug kas gyre, kaip as graziai idegus. Kvapas tragiskas, poveikis tobulas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 23, 14:46)
opalescence dantu pastos, balinancios  doh.gif kazkokia tragedija - nei gerai apnasas valo, nei skoni turi  wacko.gif  wacko.gif baisesnes neteko tureti  biggrin.gif
ilga laika naudojant, tai apnasos susidaro ant dantu vidinio pavirsiaus ir niekaip ju nenuvalo  doh.gif

user posted image

O kaip tik labai neblogų atsiliepimų apie ją girdėjau g.gif
Atsakyti
user posted image

daugiau nebe. sunku normaliai išsitepti, labai nelygiai pasisikirsto blizgučiai, kvapas ne iš maloniųjų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 08 24, 20:53)
Pirksiu ir pirksiu, pavasari ji naudojant daug kas gyre, kaip as graziai idegus. Kvapas tragiskas, poveikis tobulas thumbup.gif

Aš jo nebepirksiu,bet pritariu tau, poveikis tikrai geras, nors kvapas doh.gif Tik deja aš tyyngiu tepliotis šitais kremais savaiminio įdegio..tai apseisiu ir be jų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MoMa* @ 2010 08 25, 12:26)
Aš jo nebepirksiu,bet pritariu tau, poveikis tikrai geras, nors kvapas  doh.gif Tik deja aš tyyngiu tepliotis šitais kremais savaiminio įdegio..tai apseisiu ir be jų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as irgi ziauriai tyyyngiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 08 24, 19:57)
O kaip tik labai neblogų atsiliepimų apie ją girdėjau  g.gif

baisi baisi wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Garnier dezodoranto. Kvapas ir apsauga nuo kvapo patiko, bet tas rutuliukas....man jis nelabai sukdavosi, vis užstrigdavo...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 08 24, 19:53)

Pritariu, deja, geresnio už jį neradau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2010 07 13, 17:55)
user posted image
Siaubingai sulipę ir šiurkštūs plaukai ir plaunant, ir jau išdžiuvus doh.gif Kartais būna su kitais šampūnais, kad tik plaunant atrodo, jog plaukai kaip šiaudai pasidaro, o paskui išdžiuvus poveikis išryškėja ir plaukų būklė pastebimai pagerėja. Bet šitas tai fūū, pinigų išmetimas. Ir ne man vienintelei taip, draugėms išbandžiusioms šitą šampūną lygiai tas pats schmoll.gif

Šitas tai NESUSIPRATIMAS. Maniau man visi plaukė išslinks. Kuokštais birėjo.

Š dar Elvital rožinis šampūnas, pleiskanų man "užtarnavo"
user posted image

Cottage putų. Kaina didelė, o putojimo 0.
user posted image
Atsakyti