Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Kalbam toliau 4u.gif
Sena tema
user posted image
Atsakyti

Taip brangesnes. Priklauso nuo paties mechanizmo gamintojo, ir ar jis su fiksatoriumi (dureles fiksuojasi pakelus bet kuriuo kampu, nebutinai iki pat visrsaus).

Mazdaug kad isivaizduoti imetu Blum kataloga.

Antroji pozicija - pakeliami mechanizmai pvz. 34 psl.
Ju yra net 4 variantai: bi-fold lift system, up & over lift system, lift up ir stay lift.

O kainas galima susizinoti apsilankius furnituros parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 12:31)
Beto ten nelabai  galeciau spinteles idet i virsu, nes sklende trukdytu, anksciau ten buvo spintele virsuj kol nebuvo peciaus :ax:Jei butu galimybe ji tikrai tn butu 4u.gif  Nebent kai kada nors keisim peciu, tada spintele galima bus ten padaryt 4u.gif

O tya skelndė gali darinėtis spintelėje, labai paprasta padaryti taip ax.gif

QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 12:53)
Spinteles atsidarancios i virsu turbut brangesnes nei i sonus atsiadarancios? g.gif  ax.gif

Taip brangesnės.

QUOTE(daivulle @ 2010 03 14, 13:23)
bet gal kartais gerai ka nors ir pakeiti juk idomiau wub.gif

Galima daryti tokį vaizdą pakabinamų spintelių , kad atrodytų lyg atsidarančios į viršų, o atsidarinėja realiai į šoną . Tai ir patogu ir gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 14, 19:04)
O tya skelndė gali darinėtis spintelėje, labai paprasta padaryti taip  ax.gif

Nezinojau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 14 kovo 2010 - 19:24
QUOTE(mikaela @ 2010 03 14, 19:24)

Na čia aš taip manau, taigi spintelę kai darao, tai gali išpjauti tam šone tokio dydžio kokio reikia sklendei skylę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeri @ 2010 03 14, 19:58)
Na čia aš taip manau, taigi spintelę kai darao, tai gali išpjauti tam šone tokio dydžio kokio reikia sklendei skylę  bigsmile.gif

Nepagalvojau doh.gif bigsmile.gif
daivulle, juk rasiau, kad jau viskas yra ten ivesta toje vietoj kur stovi kriaukle, ir as taip naudojuosi tiek metu kiek gyvenu sitam bute t.y 14 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 14 kovo 2010 - 21:30
QUOTE(Neeri @ 2010 03 14, 20:58)
Na čia aš taip manau, taigi spintelę kai darao, tai gali išpjauti tam šone tokio dydžio kokio reikia sklendei skylę  bigsmile.gif

Taip. Arba galima toje vietoje kur sklende atvira tokia lentynele palikti.
Atsakyti
mikaela, Tavo šiai virtuvėlei:

user posted image

pabandžiau sudėlioti projektuką (kadangi neturiu išmatavimų, tai gali ir nevisai atitikti):

user posted image

user posted image

user posted image

vis dėlto siūlyčiau apjungti tas dvi sienas, kriauklės įvadų nereikės niekur kelti, tiesiog jie lieka kampinėje spintelėje (galima ten dar kokią lentynėlę pasidaryti buitinei chemijai), tilps ir šiukšlių kibiras. kadangi virš radiatorių mačiau šiek tiek yra vietos, galima padaryti 2 siaurus stalčiukus įrankiams, o apačioje padaryti spintelę be nugarėlės, su grotelėmis durelėse, tuomet radiatorius funkcionuos (papildomai galima įdėti ventiliacines groteles ir į stalviršį), viena iš spintelių su grotelėmis yra taip pat kampinė (kito kampo, joje galima laikyti puodus, indus), rankšluostinę siūlyčiau daryti atvirą, kitaip nedžiūna rankšluostukai, ima pelyti. indų džiovyklą galima padaryti toje spintelėje su žaliuzėmis, jos pasikeltų į viršų (tos spintelės šone galima išpjauti skylę skląsčio atidarymui).
tokių "kiaurų" žaliuzinių durelių radiatoriaus uždengimui galima rasti ir Senukuose:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 15 kovo 2010 - 00:46
QUOTE(Lillita @ 2010 03 15, 00:45)
mikaela, Tavo šiai virtuvėlei:

thumbup.gif Man ir daug gražiau žiūrėtųsi jei būtų išlaikytas virtuvės baldų vientisumas, dėl kriauklės įvado, tai jokios problemos toliau pratęsti jį. Na šiam projektėlyje viskas apgalvota ir dėl radiatoriaus ir dėl kriauklės ir dėl pasidėjimo thumbup.gif
Atsakyti
Lillita, zaviuosi Jusu sprendimais tiek is praktiskosios, tiek is dizaino puses wub.gif thumbup.gif
Mano nuomone, cia pateikta idealus projektas tokiai virtuvei - ir radiatorius netrukdo padaryti patogu darbastali, ir virs kriaukles zaliuzine spintute - superine ideja paslepti visokius ploviklius ir pan., ir pats vaizdas toks vientisas, neisbarstytom spintutem thumbup.gif Zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
Lillta, mano akimis ziurint - superinis sprendimas 4u.gif Pagarba kuribingiems zmonems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lilita, puikus projektas, mane tik neramina vienas fizikinis klausimas...kaip su baldinėmis plokštėmis, kurios yra šalia pečiaus, ar nėra grėsmės gaisro sukilimui? Kaip baldinės plokštės reaguoja į karštą pečiuką, gal plokščių patvarumas tampa trumpesnis unsure.gif ? Sakau, gal kas turi patirties su tokio tipo virtuvėmis šalia pečiukų? g.gif

Arba gal yra kokių sprendimų, naudojant kitas medžiagas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 15 kovo 2010 - 12:28