QUOTE(mikaela @ 2010 04 16, 07:14)
nu o as ziopliukas aplamai nerandu kur tos nuotraukos

merginos, nieko mes jua nedarysim del to baldziaus, apsisika jis skersas lai, vakar atejo sudeti atgal virsutiniu spinteliu, apkantavo vidaus soniukus, nes pirmai kai uzsidarydavo tamsus virsus, per tarpus sviete baltas vidaus karkasas, nu zodziu, dabar perdare ir virsutiniu spinteliu balta apacia pakeite i ruda, jiems buvo sakyta atlikti darbus iki 19 val vakaro, tai atvaziavo tik 18val, isejo 21 val, tai isivaizduokit, man po ju dar kiek tvarkytis reikejo ir dar seimynai valgyt kazka sumeistraut, atsiguliau 12, keliausi 5 val. Vis galvoju, kodel per kazkoki nemoksa baldziu turi mano gyvenimo ritmas nukenteti?
del dureliu gaminimo kitur - pirmas dalykas, tai su situ nemoksa visas aiskinimasis santykiu ir sutarties ir viso kito uztruks nezmoniskai ilgai, as neturiu jegu eiti ir tampytis su juo, nes su juo kalbetis, tai kaip siena i galva dauzyti, manau tegul pabaigia ir atsiprasant valina i visas keturias puses, darys tol, kol viskas bus kokybiskai atlikta, pinigu irgi negaus, kol neisblizgins virtuves, mes jam dar puse sumos skolingi, o kadangi virtuve jau kovo 8 turejo stoveti (aisku mes jam dar davem plius 2 savaites, nes kiti meistrai uztruko su darbais, taigi turejo puikaus rezervinio laiko), tai manau privales didelias nuolaidas daryti uz terminu nesilaikyma, arba kaip finansininke paskaiciuosiu jam palukanas uz kiekviena diena.
Idesiu ir as savo pirminio ir galutinio frojekto foto, bet jam fotkinti ir deti i savo psl. neleisiu, nes tai yra mano projektas, o ne jo, jis net pagal pateikta informacija gerai pagaminti negalejo.