Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(mikaela @ 2010 04 16, 07:14)
Nuotrauka, kazkaip keistai rodo, is pradziu nerode, veliau vel rodo g.gif

nu o as ziopliukas aplamai nerandu kur tos nuotraukos blush2.gif Temide, pasirodysi?

merginos, nieko mes jua nedarysim del to baldziaus, apsisika jis skersas lai, vakar atejo sudeti atgal virsutiniu spinteliu, apkantavo vidaus soniukus, nes pirmai kai uzsidarydavo tamsus virsus, per tarpus sviete baltas vidaus karkasas, nu zodziu, dabar perdare ir virsutiniu spinteliu balta apacia pakeite i ruda, jiems buvo sakyta atlikti darbus iki 19 val vakaro, tai atvaziavo tik 18val, isejo 21 val, tai isivaizduokit, man po ju dar kiek tvarkytis reikejo ir dar seimynai valgyt kazka sumeistraut, atsiguliau 12, keliausi 5 val. Vis galvoju, kodel per kazkoki nemoksa baldziu turi mano gyvenimo ritmas nukenteti?

del dureliu gaminimo kitur - pirmas dalykas, tai su situ nemoksa visas aiskinimasis santykiu ir sutarties ir viso kito uztruks nezmoniskai ilgai, as neturiu jegu eiti ir tampytis su juo, nes su juo kalbetis, tai kaip siena i galva dauzyti, manau tegul pabaigia ir atsiprasant valina i visas keturias puses, darys tol, kol viskas bus kokybiskai atlikta, pinigu irgi negaus, kol neisblizgins virtuves, mes jam dar puse sumos skolingi, o kadangi virtuve jau kovo 8 turejo stoveti (aisku mes jam dar davem plius 2 savaites, nes kiti meistrai uztruko su darbais, taigi turejo puikaus rezervinio laiko), tai manau privales didelias nuolaidas daryti uz terminu nesilaikyma, arba kaip finansininke paskaiciuosiu jam palukanas uz kiekviena diena.
Idesiu ir as savo pirminio ir galutinio frojekto foto, bet jam fotkinti ir deti i savo psl. neleisiu, nes tai yra mano projektas, o ne jo, jis net pagal pateikta informacija gerai pagaminti negalejo.
Atsakyti
Labas rytas mergytės. Berods 47 psl. nuotraukytės. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 16 balandžio 2010 - 09:29
QUOTE(Temidė @ 2010 04 16, 10:27)
Labas rytas mergytės. Berods 47 psl. nuotraukytės. blush2.gif

va cia tai virtuve thumbup.gif
o kaip apatines spinteles pas Jus atsidarineja? ten rankeneles plonos pailgos, ar man vaidenasi? kas gamino? Nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 16, 08:32)
nu o as ziopliukas aplamai nerandu kur tos nuotraukos  blush2.gif Temide, pasirodysi?

merginos, nieko mes jua nedarysim del to baldziaus, apsisika jis skersas lai, vakar atejo sudeti atgal virsutiniu spinteliu, apkantavo vidaus soniukus, nes pirmai kai uzsidarydavo tamsus virsus, per tarpus sviete baltas vidaus karkasas, nu zodziu, dabar perdare ir virsutiniu spinteliu balta apacia pakeite i ruda, jiems buvo sakyta atlikti darbus iki 19 val vakaro, tai atvaziavo tik 18val, isejo 21 val, tai isivaizduokit, man po ju dar kiek tvarkytis reikejo ir dar seimynai valgyt kazka sumeistraut, atsiguliau 12, keliausi 5 val. Vis galvoju, kodel per kazkoki nemoksa baldziu turi mano gyvenimo ritmas nukenteti?

del dureliu gaminimo kitur - pirmas dalykas, tai su situ nemoksa visas aiskinimasis santykiu ir sutarties ir viso kito uztruks nezmoniskai ilgai, as neturiu jegu eiti ir tampytis su juo, nes su juo kalbetis, tai kaip siena i galva dauzyti, manau tegul pabaigia ir atsiprasant valina i visas keturias puses, darys tol, kol viskas bus kokybiskai atlikta, pinigu irgi negaus, kol neisblizgins virtuves, mes jam dar puse sumos skolingi, o kadangi virtuve jau kovo 8 turejo stoveti (aisku mes jam dar davem plius 2 savaites, nes kiti meistrai uztruko su darbais, taigi turejo puikaus rezervinio laiko), tai manau privales didelias nuolaidas daryti uz terminu nesilaikyma, arba kaip finansininke paskaiciuosiu jam palukanas uz kiekviena diena.
Idesiu ir as savo pirminio ir galutinio frojekto foto, bet jam fotkinti ir deti i savo psl. neleisiu, nes tai yra mano projektas, o ne jo, jis net pagal pateikta informacija gerai pagaminti negalejo.

zinai, greiciausiai su palukanomis tau nieko neisdegs. paprastai sutarty buna nurodyta, kiek tau kapsi , jei veluoji sumoketi, ir kiek jiems kapsi, jei jie veluoja. ju velavimo atveju buna tiek mizernai, kad neverta vargti, na gal 0.01 ar 0.05 proc nuo imoketo avanso. taigi, suma bus keletas litu. pasitikslink sutartyje, tikrai turi tie skaiciai buti. ir atkreipk demesi kiek tau ir kiek jiems tu proc blink.gif
tu gali tiesiog pasakyti, kad nemokesi tiek, kiek yra sutartyje, nes jie neivykde sutarties kitu salygu( gaminys ne toks ,kokio norejai) 4u.gif

kita vertus, pasiulymas del dureliu gamybos kitur labai geras. jei tenkintu sienos butent taip ir pasielgciau. be dureliu gyvent galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 04 16, 09:57)
va cia tai virtuve  thumbup.gif
o kaip apatines spinteles pas Jus atsidarineja? ten rankeneles plonos pailgos, ar man vaidenasi? kas gamino? Nu labai grazu  wub.gif

Lineta*, apačioje pas mane visur stalčiai. Saloje taip pat. Iš pradžių buvo mintis daryti įleidžiamas rankenėles, bet galiausiai nugalėjo praktiškoji pusė, todėl buvo nuspręsta dėti šitas rankenas. Vaizdo jos neišdarko, o puodų prigrūstą stalčių labai patogu atsidaryti ir nagų nenusilaužyti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 16 balandžio 2010 - 10:37
Labai grazu, Temide, tikrai. 4u.gif
O spalvyte pas Jus kremine?
Ir man dar smalsu, kas ten pas Jus su lubom virs salos padaryta?
Ar Jus jau ten gyvenate, ta prasme jau naudojates virtuve?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti