Gal kuri netyčia turit Vilčinsko dainų- MB užsinorėjo, o kaip tik jo gimtadienis artėja, tai nustebinčiau laura699@gmail.com
Labas
Gal kuri netyčia turit Vilčinsko dainų- MB užsinorėjo, o kaip tik jo gimtadienis artėja, tai nustebinčiau laura699@gmail.com
aš noriu lietuviškų dainų, ir senesnių: kučinsko, rondo, paškevičiaus, kerbedžio, l.kernagio, dambrausko, mango, bavaru, dinamikos, janaviciaus, daugiau nebeatgaminu ką čia tokio norėt, naujesniu: valinkienės,pirmo antro zvaigzdziu sou dainu, visokiu vaikisku ar kitokiu normaliu populiariu: tik ne nauju lietuviu ar panasiu ir ne foje. gal kas koki tinklapi zinot be files.lt
būčiau dėkinga
būčiau dėkinga
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 26, 11:10)
aš noriu lietuviškų dainų, ir senesnių: kučinsko, rondo, paškevičiaus, kerbedžio, l.kernagio, dambrausko, mango, bavaru, dinamikos, janaviciaus, daugiau nebeatgaminu ką čia tokio norėt, naujesniu: valinkienės,pirmo antro zvaigzdziu sou dainu, visokiu vaikisku ar kitokiu normaliu populiariu: tik ne nauju lietuviu ar panasiu ir ne foje. gal kas koki tinklapi zinot be files.lt
būčiau dėkinga
būčiau dėkinga
Aš turiu Kučinsko, bavarijos, kižų dainų namie, galėčiau vakare atsiųsti. Tai arba parašykit savo el paštą, arba jei turite skype, nes e-mailu nelabai moku siųsti, dar nebandžiau
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 26, 10:42)
Aš turiu Kučinsko, bavarijos, kižų dainų namie, galėčiau vakare atsiųsti. Tai arba parašykit savo el paštą, arba jei turite skype, nes e-mailu nelabai moku siųsti, dar nebandžiau 
jaučiu per skype užtruks, pastas kazi irgi ar priims jei daugiau. nebandei talpinti i internetini tinklapi, ten galima daug sudeti laikinai, bet reikia prisiregistruoti. nesudetinga ten.
sudetum ten ka turi:
https://www.yousendit.com/signup.php
el.pastas:
agne@mail.lei.lt
Labas, o gal kas turit Žvagulio ir Starošaitės "Gintarai"?
Būčiau labai dėkinga. Į [COLOR=yellow]ggiedruole@gmail. com.
QUOTE(giedrag @ 2007 10 26, 11:11)
Labas, o gal kas turit Žvagulio ir Starošaitės "Gintarai"?
Imeciau...
Papildyta:
P.S. siaip yra panasi tema, kur dalinames muzika CIA
[/quote]
Kad nera jau tos temeles
QUOTE(Daile @ 2007 09 05, 12:20)
Sveikutes,
siuntinejau, kam reikejo ta, ka turejau, kol paciai prireike jusu pagalbos...
man verkiant reikia čigoniškų dainų.
gal kas turit? nepatingekit atsiusti, skolinga neliksiu, nes jau baigiu nupušti beieškodama..
Daile.dociene@gmail.com
siuntinejau, kam reikejo ta, ka turejau, kol paciai prireike jusu pagalbos...
man verkiant reikia čigoniškų dainų.
gal kas turit? nepatingekit atsiusti, skolinga neliksiu, nes jau baigiu nupušti beieškodama..
Daile.dociene@gmail.com
Čigoniškų... Nelabai suprantu kokio tipo čia dainos
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 26, 00:10)
Gal kas galėtumėt rasti Rogelio Martinez - Mi vida eres tu (tą serialinę dainą), be būgnų skambėjimo. Būčiau begalo dėkinga. simona_vaitiekute@yahoo.com

tai man nieks negali padėti, m?
laba
buciau labai dekinga jei kas nors galetumet arabiska sokiu muzika (tokia truputi klubine) pasidalint
QUOTE(Ji @ 2006 02 08, 21:16)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais
Kaip neišmanėlė parašiau
, bet gal kas pagelbėsit?
Kaip neišmanėlė parašiau
gal kas nors ir man šios muzikos atsiųstumėt?
d.strazdiene@gmc.lt
QUOTE(daiwulencija @ 2007 10 31, 00:03)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais
Kaip neišmanėlė parašiau , bet gal kas pagelbėsit?
d.strazdiene@gmc.lt
Kaip neišmanėlė parašiau , bet gal kas pagelbėsit?
d.strazdiene@gmc.lt
Turite omenyje grupes Tatanka dainas?
Papildyta:
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 26, 11:10)
būčiau dėkinga
būčiau dėkinga
Agniux, atlek iki manes prie progos, pamacysiu. (Cia kolege is 113
QUOTE(KriuKriu @ 2007 10 31, 10:04)
Turite omenyje grupes Tatanka dainas?
tikriausiai