Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos dainos e - mailu!

Labas 4u.gif
Gal kuri netyčia turit Vilčinsko dainų- MB užsinorėjo, o kaip tik jo gimtadienis artėja, tai nustebinčiau laura699@gmail.com
Atsakyti
aš noriu lietuviškų dainų, ir senesnių: kučinsko, rondo, paškevičiaus, kerbedžio, l.kernagio, dambrausko, mango, bavaru, dinamikos, janaviciaus, daugiau nebeatgaminu ką čia tokio norėt, naujesniu: valinkienės,pirmo antro zvaigzdziu sou dainu, visokiu vaikisku ar kitokiu normaliu populiariu: tik ne nauju lietuviu ar panasiu ir ne foje. gal kas koki tinklapi zinot be files.lt
būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 26, 11:10)
aš noriu lietuviškų dainų, ir senesnių: kučinsko, rondo, paškevičiaus, kerbedžio, l.kernagio, dambrausko, mango, bavaru, dinamikos, janaviciaus, daugiau nebeatgaminu ką čia tokio norėt, naujesniu: valinkienės,pirmo antro zvaigzdziu sou dainu, visokiu vaikisku ar kitokiu normaliu populiariu: tik ne nauju lietuviu ar panasiu ir ne foje. gal kas koki tinklapi zinot be files.lt
būčiau dėkinga

Aš turiu Kučinsko, bavarijos, kižų dainų namie, galėčiau vakare atsiųsti. Tai arba parašykit savo el paštą, arba jei turite skype, nes e-mailu nelabai moku siųsti, dar nebandžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 26, 10:42)
Aš turiu Kučinsko, bavarijos, kižų dainų namie, galėčiau vakare atsiųsti. Tai arba parašykit savo el paštą, arba jei turite skype, nes e-mailu nelabai moku siųsti, dar nebandžiau doh.gif

jaučiu per skype užtruks, pastas kazi irgi ar priims jei daugiau. nebandei talpinti i internetini tinklapi, ten galima daug sudeti laikinai, bet reikia prisiregistruoti. nesudetinga ten.
sudetum ten ka turi:
https://www.yousendit.com/signup.php
el.pastas:
agne@mail.lei.lt
Atsakyti
Labas, o gal kas turit Žvagulio ir Starošaitės "Gintarai"?
Būčiau labai dėkinga. Į [COLOR=yellow]ggiedruole@gmail. com.
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2007 10 26, 11:11)
Labas, o gal kas turit Žvagulio ir Starošaitės "Gintarai"?
Būčiau labai dėkinga. Į [COLOR=yellow]ggiedruole@gmail. com.

Imeciau... 4u.gif
Papildyta:

P.S. siaip yra panasi tema, kur dalinames muzika CIA 4u.gif
[/quote]

Kad nera jau tos temeles verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2007 09 05, 12:20)
Sveikutes,
siuntinejau, kam reikejo ta, ka turejau, kol paciai prireike jusu pagalbos...
man verkiant reikia  čigoniškų dainų.

gal kas turit? nepatingekit atsiusti, skolinga neliksiu, nes jau baigiu nupušti beieškodama..

Daile.dociene@gmail.com

Čigoniškų... Nelabai suprantu kokio tipo čia dainos unsure.gif O kokia kalba jums geriau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 26, 00:10)
Gal kas galėtumėt rasti Rogelio Martinez - Mi vida eres tu (tą serialinę dainą), be būgnų skambėjimo. Būčiau begalo dėkinga. simona_vaitiekute@yahoo.com  4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

tai man nieks negali padėti, m? g.gif verysad.gif
Atsakyti
laba 4u.gif buciau labai dekinga jei kas nors galetumet arabiska sokiu muzika (tokia truputi klubine) pasidalint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 08, 21:16)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais wub.gif

Kaip neišmanėlė parašiau blush2.gif  , bet gal kas pagelbėsit?

gal kas nors ir man šios muzikos atsiųstumėt? ax.gif
d.strazdiene@gmc.lt
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2007 10 31, 00:03)
Merginos, gal kas žinot, kaip parsisiųst tų romantiškų indėnų dainų, na tų, kur gatvėse dainuoja taip gražiai su skudučiais 

Kaip neišmanėlė parašiau  , bet gal kas pagelbėsit?

gal kas nors ir man šios muzikos atsiųstumėt?  ax.gif
d.strazdiene@gmc.lt

Turite omenyje grupes Tatanka dainas?

Papildyta:
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 26, 11:10)
būčiau dėkinga

Agniux, atlek iki manes prie progos, pamacysiu. (Cia kolege is 113 smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 27, 23:29)

tai man nieks negali padėti, m? g.gif  verysad.gif

Nusiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2007 10 31, 10:04)
Turite omenyje grupes Tatanka dainas?

tikriausiai ax.gif teisą sakant grupės pavadinimo nelabai žinau, bet tikriausiai Tatanka blush2.gif
Atsakyti