Gal kuri netyčia turit vieną dainą. Žinau tik jos žodžius, tačiau nei kas atlieka (kiek girdėjau vyras), nei kur šia dainą gauti. Labai prašau-pagelbėkit.Žodžiai:
1. Kada lietum nutilusiu verki, Kada tylėdama mane šauki, Kada sakydama žodžius tyli, Kada liepsnoji mano ilgesy.
2. Ir niekur neišnyksta paslaptis, Atėjus rytui baigiasi naktis, Slepiuosi tavo švelnume, Ir pasiklystu mūsų artume.
Priedainis: (2 Kartus)
3. Kada nutoldama tu į mane eini, Kada šalia manęs tik gyveni, Kai netikėdama savim manim tiki, Tarytum žaibas į mane leki.
4. Kur dingo žodžiai kas gi pasakys, Kada aplink pajuodėlė naktis, Kodėl verki apglėbusi mane, Gal tu kaip aš paklydai mūsų artume.
5. Neverk mieloji kelia vėl pastojo neviltis, Kai laukiant ryto atslenka naktis, Neklausk kodėl aš ilgesio glėby likau, Tavęs ieškodamas savęs nesutikau.
6. Juk niekur neišnyksta paslaptis, Atėjus rytui vėlei baigiasi naktis, Slepiuosi vėl aš tavo švelnume, Ir pasiklystu mūsų artume.
Priedainis: Nesakyk, kad lietus nuplaus žodžius, Nesakyki pabūk kai esi kažkur, Užsiklosiu aš pieva žalia, Ten sutiksiu tave ir save.
Gal kas turite Alinos Orlovos dainų? Turiu 2 - vaiduokliai ir mėnulis, norėtusi daugiau
Ir dar gal kas turite tokią dainelę... Ji buvo Folk šoko cd, vadinas kas man supa, O grupės nežinau... Ištrauką galiu parašyti " Kas m'n supa tam pyragas uuuuuuučia"
Tai va, jei kas žinote apie ką aš čia ir galite pasidalinti, brūkštelkit AŽ
zinau tik kelias dainos eilutes, daina lietuviska, bet nezinau kas atlieka
parasyk man laiska be raidziu .................................. (daugiau nebezinau )
Gal kas turite Alinos Orlovos dainų? Turiu 2 - vaiduokliai ir mėnulis, norėtusi daugiau
Ir dar gal kas turite tokią dainelę... Ji buvo Folk šoko cd, vadinas kas man supa, O grupės nežinau... Ištrauką galiu parašyti " Kas m'n supa tam pyragas uuuuuuučia"
Tai va, jei kas žinote apie ką aš čia ir galite pasidalinti, brūkštelkit AŽ