Įkraunama...
Įkraunama...

Povestuvinė kelionė

Mes i Turkija keliausim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 06 05, 11:30)
Mes greiciausiai i Kreta  wub.gif  Dar apmastymuose tarp Turkijos, bet labiau linkstam link Kretos.  O ka jus patartumet? mes labiau megstam pasyvu poilsi, pleziukas, knyga, skanus maistas ir tik pora dienu zadam skirt ekskursijom g.gif

O ko labiau norit patys? smile.gif
Turkijoje geresnis servisas ta prasme, kad sumokejus viena mokesti gausit pilna AI ar UAI ir nieko nereikes rupintis.

Taip ten karsta, bet tas karstis visai kitoks negu musu klimato, tad nera ko lyginti. Be to vietoje jura, baseinas, salti ir gaivinantys gerimai, pramogos ir tt.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 06 05, 14:08)
O ko labiau norit patys? smile.gif
Turkijoje geresnis servisas ta prasme, kad sumokejus viena mokesti gausit pilna AI ar UAI ir nieko nereikes rupintis.

Taip ten karsta, bet tas karstis visai kitoks negu musu klimato, tad nera ko lyginti. Be to vietoje jura, baseinas, salti ir gaivinantys gerimai, pramogos ir tt.

Oij mums karstis patinka biggrin.gif egipte pratais metais 40laipsniu nebuvo baisus cool.gif
O mes patys ko norim... Vat cia ir mums klausimas. Lyg ir norim i Kreta, nes na visgi, kad ir kaip bebutu tikimes grazesniu krastovaizdziu, bet suprantam kad turkijoj uz ta pacia kaina gautume nerealu viesbuti su UAI, kaip ir jus sakot mirksiukas.gif O kretoje tik 4* su AI, ir tai dar dvejotinas viesbutis, vat tarp to ir renkames doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 06 05, 21:16)
Oij mums karstis patinka  biggrin.gif  egipte pratais metais 40laipsniu nebuvo baisus  cool.gif
O mes patys ko norim... Vat cia ir mums klausimas. Lyg ir norim i Kreta, nes na visgi, kad ir kaip bebutu tikimes grazesniu krastovaizdziu, bet suprantam kad turkijoj uz ta pacia kaina gautume nerealu viesbuti su UAI, kaip ir jus sakot mirksiukas.gif  O kretoje tik 4* su AI, ir tai dar dvejotinas viesbutis, vat tarp to ir renkames doh.gif

Jei zadat keliauti, rinkites Kreta smile.gif
Jei zadat daugiau ilsetis iesbutyje, rinkites Turkija smile.gif Nors siaip Turkijos vaizdai bent jau man asmeniskai tai aplink Kemera ispudingi...
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 06 06, 09:50)
Jei zadat daugiau ilsetis iesbutyje, rinkites Turkija smile.gif Nors siaip Turkijos vaizdai bent jau man asmeniskai tai aplink Kemera ispudingi...

Bet Kretos vaizdai man asmeniskai tikrai grazesni ax.gif bet gerai jus sakot - jei ilsetis, tai i Turkija, jei pakeliauti - tai i Kreta, vien del Santorinio verta tenai vaziuoti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes į povestuvinę net nevažiavom, nes taupėm pinigus namų remontui, kai buvo metinės važiavom irgi netoli, į Palangą trijom dienom, buvom Kerpės viešbuty apsistoję, galvojam pigiai prasisuksim, aha, kur tau, gi Lietuva, išleidom 800 litų tai tikrai... doh.gif Apsižioplinom, bet patys kalti ax.gif Šiais metais jau galvojam lėkti kažkur toliau, nes ir žirniukas pilve gyvena, po to su mažiuku jau sunkiau bus išmauti kažkur kol bus mažytis, bent iki kelių metukų, tai galvoju padaryti vyrui staigmeną ir nupirkti kelionę į Italiją.. mane labai ten traukia, beeeet, nieko tinkamo nerandu, arba data netinka, arba kelionė neviliojanti.. doh.gif g.gif Duodu per visas agentūras internetu, bet nieko, tai grįšiu kitą savaitę į Lietuvą, lėksiu akis į akį su mergaitėm pasikalbėt, gal patars ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 06 06, 08:50)

QUOTE(Ambra* @ 2012 06 06, 09:15)
Bet Kretos vaizdai man asmeniskai tikrai grazesni ax.gif  bet gerai jus sakot - jei ilsetis, tai i Turkija, jei pakeliauti - tai i Kreta, vien del Santorinio verta tenai vaziuoti bigsmile.gif  biggrin.gif

Visgi siandien nusipirkom i Turkija.... Kaip ir sakiau, norim daugiau gulineti pliaze, tai nugalejo Turkijos servizas, o dar agenturoje paskaiciavo kaina, kad nukrito beveik 1000lt (nes buvom dar sestad ten pat rinktis kelione) bigsmile.gif tai sakem, kad keliausim kitais metais i Kreta butinai butinai, tik ne rugpjuti, o birzeli koki, kad issinuomave masina aplektume visur, bus keliaut tinkamesne temperatura ir gamta grazesne rolleyes.gif
Nors labai skauda man sirdi, kad nepamatysiu siais metais Kretos verysad.gif buvau jau nusiteikus....
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 06, 12:25)
...galvoju padaryti vyrui staigmeną ir nupirkti kelionę į Italiją.. mane labai ten traukia, beeeet, nieko tinkamo nerandu, arba data netinka, arba kelionė neviliojanti..  doh.gif  g.gif  Duodu per visas agentūras internetu, bet nieko, tai grįšiu kitą savaitę į Lietuvą, lėksiu akis į akį su mergaitėm pasikalbėt, gal patars ką  ax.gif

O kodėl nepabandot pati suorganizuot kelionės? 4u.gif Mes ir svajojam apie povestuvinę kelionę į Italiją, bet Lietuvos agentūrose graudžiai mažas pasirinkimas, daugiausia siūlo keliones autobusu, o lėktuvu labai brangu. Bet juk galima nusipirkt labai labai pigiai ryanair bilietus, o viešbutį susirast internetu kad ir per booking.com. Jei nuspręsim keliaut į Italiją, greičiausiai patys taip ir darysim. wub.gif
Atsakyti
Galvojau ir apie tai, jaučiu taip ir reikės pamėginti..
Ačiū, kad priminėt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes susiplanavome tikrą medaus MĖNESĮ thumbup.gif Keliavome patys, aplankėme Šveicariją, Italiją, Vokietiją, Lichtenšteiną, Austriją.. Buvo super biggrin.gif Ilgiuosi tos kelionės, norėtųsi pakartoti smile.gif
Atsakyti
Super bigsmile.gif Ar keliavot savo mašina?
Atsakyti
Po 4 dienu isvaziavome i Kroatija, pakeliui aplankeme Slovenija su Austrija ir 1 diena praleidome Venecijoje. Laaabai gerai pailsejome bigsmile.gif
Atsakyti