Musu draugai pasirinko Tenerife ir gailejosi, nes pataike nesezono metu. Tiesa, pramogavo bet labai jau niuriai foto atrodo is vandens parko, kur nera dagiau zmoniu ir didesni atrakcionai uzdaryti

Sake nevaziuotu daugau tokiu laiku, nes ir vesu buvo, nors reklaminese skrajutese nurodoma kitaip. Drauge sake ir su striuke vaiksciojo, o su siltesniu megztuku beveik kasdien

Zodziu jie nebuvo ja labai patenkinki, o vaziavo lapkriti i ja
Papildyta:
QUOTE(andrytee @ 2010 08 18, 10:40)
o musu vestuves sausi, taciau as dar nebusiu puses metu isdirbus naujoje darbovieteje, tad kaip ir negrazu butu prasyti atostogu..
planuojame kad i povestuvine kelione galetume islekti balandi..
kaip manote ar nebus jau praejusi ta nuotaika? ar dar verta ta kelione vadinti povestuvine? kazkaip man atrodo jau iki tol bus visas pakilimas praejes ir bus siaip ramios atostogos uzsienyje...
Man asmeniskai tai jau nebutu povestuvine kelione. Daznai buna, kad planuoji ir neisvaziuoji, nes tai darbu atsiranda, tai metas netinkamas, tai pinigu nera

Musu draugai, tie patys kurie nesekmingai pailsejo Tenerifeje povestuvine kelione atidejom 2 men. o isvyko po 5 m.

Kiti lyg siol dar jos neturejo, nors vede jau 3 m. atideliojo, negalejo ir po to nebeisvyko
Mes patys irgi negalejom isvaziuoti niekur toliau, teturejom vos kelias laisvas dienas tai pasidarem sau 4 d. kelione po Lietuva. Man labai patiko, turiu ka prisiminti

nors ir nebuvo isvajotoji i sauleta krasta kur nuolatos silta