Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 22, 19:12)
as nesergu alergija, bet po op man is po nakties taip pat buna uzgulisi nosis  g.gif 

Elin,

S.V. sake, kad jam kol kas nepatinka, kaip atrodo mano nosies galas, del to ir geli leido, minejo, kad veliau gali prireikti mazos  "kosmetines" operacijos randams vidiniams panaikinti, bet taip pat paminejo, kad per jo praktika tai pasitaikydavo labai retai... bet pasitaikydavo, o jei as is tu  g.gif  baisu net pagalvoti  doh.gif  smile.gif

Na taip,Jankūnas taip pat minėjo apie galimus randėjimus - kai kurie organizmai linkę į tai. Bet jis sakė, kad toje vietoje reikia tiesiog su nykščiu spausti ir tokiam organizmui prireikia daugiau laiko nosytei visiškai susileisti. Nu nepergyvenk tu taip, pamatysi viskas bus gerai. Dabar mažiau save fotografuok ir mažiau veidrodėlyje tyrinėk.
Viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2010 03 22, 15:51)
beje, pas D.R. dabar nemokamos konsultacijos vyksta treciadieniais, tad puiki proga uzsirasyt;) as pati tokiu budu ant jo uzkibau biggrin.gif 

o jauciuosi gerai, gyvenu pilnu pajegumu ir net sunku patiket, kad visai neseniai apturejau op  thumbup.gif

sIAN KAIPTIK GRIZAU IS JO. Na jis man patiko. Tik siek tiek gasdina, kad paciai reikia pasidaryti operacijos plana ir jis juo vadovautusi. tipo pasidaryti foto ir nusipiesti (proto ribose) ka op metu jis turi padaryti. Ar tau irgi taip buvo? man butu daug paprasciau atsinesti foto is zurnalo ir parodyti ko noriu... smile.gif
As tai, kad ir ryt operuociaus, bet MB stabdo mane, sako atidek rudeniui...
Atsakyti
Kaip as nerimauju, kaip bijau, kad kas gali nepavykti. Jau bevei apejau visus chirurgus, reikia tik issirinkti.labai linkstu prie arkanos gydytojo. ir vis neapsisprendziu dabar darytis ar atideti rudeniop, bet ruduo taip toli, o jei jau greit operuotis, tada greit reikia priimti sprendima. oi koks galvos skausmas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutierax @ 2010 03 22, 21:30)
Kaip as nerimauju, kaip bijau, kad kas gali nepavykti. Jau bevei apejau visus chirurgus, reikia tik issirinkti.labai linkstu prie arkanos gydytojo. ir vis neapsisprendziu dabar darytis ar atideti rudeniop, bet ruduo taip toli, o jei jau greit operuotis, tada greit reikia priimti sprendima. oi koks galvos skausmas... schmoll.gif

jei jau apsisprendei operuotis - kam atidėti? lotuliukas.gif aš tai kai jau apsisprendžiau, tai labai ilgai ir sunkiai laukiau doh.gif

Mergaitės, kurios operavotės paskutinių dviejų mėn. laikotarpiu - ar jums kartais nebūna taip, lyg viduje nosies, ypač lyg kaule, niežtėtų ar jaustumėt, jog kažkas darosi. Nemoku nusakyti, bet jausmas toks, kai būna gyja ir dėl to niežti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 22, 21:23)
Mergaitės, kurios operavotės paskutinių dviejų mėn. laikotarpiu - ar jums kartais nebūna taip, lyg viduje nosies, ypač lyg kaule, niežtėtų ar jaustumėt, jog kažkas darosi. Nemoku nusakyti, bet jausmas toks, kai būna gyja ir dėl to niežti  g.gif

nieszti ir man doh.gif biggrin.gif atrodo, kad nosi nutrauksiu bekasydama, o dar stipriai negaliu, tai buna iki ciaudejimo prieinu. Nekreipiau i tai demesio, nes tikkrai maniua, kad tai gijimo proceso dalis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 22 kovo 2010 - 21:41
DolceVita, bet kokia tu beraštė lotuliukas.gif
Atsakyti
nors man ir skele kaula, bet va vistiek mazas randelis sone susidare... na bet as ji spaudau spaudau bigsmile.gif kad leistusi gr bigsmile.gif greiciau biggrin.gif
Atsakyti
oje Elin,ir tau jau trecia korekcija,kaip supratau..Beje,Katka,man atrodo,ir tu nori trecia darytis,ar as klystu?..gerai,bent jau busiu ne viena rekordininke biggrin.gif O siaip kazkodel gedimasi sakyti,kad vat ,man jau trecia..suprantu is tikro kodel,sunku pripazinti ir paciai sau,kad esi is tu nelaiminguju,kurioms nepavyko..O Dolcevita,tavo man tikrai yra grazi nosis,kodel tu jos taip nemegsti?va mano tai tikrai kreiva,siandien pasidariau pasui foto,matosi tas kreivumas ir kaip..Toks gumbelis is vienos puses,mazdaug kaip ir Ausrie,tik dar didesnis..Bet as del to nesiparinu,bent jau kol kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 22, 22:05)
DolceVita, bet kokia tu beraštė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
jo, busi cia suraste, kai lipa ant sprando kas netingi, tai jau tik minkau greiciau, tik minkau lotuliukas.gif tongue.gif

Angelinka,

megstu as savaja, nemegstu tik tos vietos kaireje puseje, nes ziurint is priekio jis matosi ir kreivina pacia nosi doh.gif bet jei ji tik butu visada tokia kokia yra dabar, t.y. tiesi is profilio, man to ir pakaktu. Jau apsipratau ir prie apsunkinto kaires puses kvepavimo, atrodo, kad taip ir normalu smile.gif

gal imesi is arciau savo nosiuka? mirksiukas.gif ax.gif

Desert, tu gal irgi galetum is arti nufotkinti nosyte ir pasirodyti, man labai domina kitas S.V. darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 22 kovo 2010 - 22:49
QUOTE(gutierax @ 2010 03 22, 21:01)
sIAN KAIPTIK GRIZAU IS JO. Na jis man patiko. Tik siek tiek gasdina, kad paciai reikia pasidaryti operacijos plana ir jis juo vadovautusi. tipo pasidaryti foto ir nusipiesti (proto ribose) ka op metu jis turi padaryti. Ar tau irgi taip buvo? man butu daug paprasciau atsinesti foto is zurnalo ir parodyti ko noriu... smile.gif

na as asmeniskai tai nesiausi foto ir neviena kad lengiau butu isivaizduoti mazdaug kokio vaizdo noreciau.

QUOTE(Katka @ 2010 03 22, 22:23)
jei jau apsisprendei operuotis - kam atidėti?  lotuliukas.gif aš tai kai jau apsisprendžiau, tai labai ilgai ir sunkiai laukiau  doh.gif

Mergaitės, kurios operavotės paskutinių dviejų mėn. laikotarpiu - ar jums kartais nebūna taip, lyg viduje nosies, ypač lyg kaule, niežtėtų ar jaustumėt, jog kažkas darosi. Nemoku nusakyti, bet jausmas toks, kai būna gyja ir dėl to niežti  g.gif

na man asmeniskai tai niekas neniesti ir nieko nejauciu kad darytusi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 03 22, 18:38)
Sveikos,
gal kuri zinot, po kiek laiko galima purksti vaistus i nosi, pvz., nuo alergijos? Dabar geriu vaistus, bet man labiau patiko purskiami vaistai  ax.gif  nuo vaistu nosis vistiek uzgula is po nakties, o pasipurskus viskas gerai  ax.gif  Gal galiu jau purkstis  g.gif

bent jau man tai iskart po op dave i nosi purkst nosies lasus, kad lengviau kvepuociau - sake jau kt diena galiu juos naudot, tai taip ir darydavau, dar dabar kartais pasipurskiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutierax @ 2010 03 22, 21:01)

taip, ir man teko darytis foto pas jo draugeli fotografa, paskui prissidaryt milijona tu foto kopiju ir paisaliot skirtingus variantus, tada atnest jam parodyt. is pradziu ir mane visas tas reikalas gasdino, bet vien su atsinesta is zurnalo nuotrauka irgi kvailai gautusi. As pati nesinesiau jokiu zurnalu fotkiu, neprisiruosiau pasieskot smile.gif bet manau galetum ir tu nuotrauku atsinest - nepakenks, parodysi jam kokios nosys tau grazios ir ko pati mazdaug tikiesi;)

o jei nusprendei operuotis, tad kam atidet:) nes pamenu, kad man jau pusantro menesio buvo sunku islaukt, visa ta laika gyvenau su padidejusiu pasibjaurejimu savo nosimi ir vien planais, kaip gyvensiu, kai turesiu normalia nosi doh.gif lotuliukas.gif

beje, o kuom pats D.R., lyginant su kitais gydytojais, tau patiko? kadangi nebuvau konsultacijoj pas joki kita, tai baisiai idomu smile.gif ka jis apskritai sake del tavo nosies, ka galima butu padaryt?
Atsakyti