QUOTE(-DolceVita- @ 2010 04 02, 09:50)
neturi pazistamo nei vieno zmogaus, kuris galetu nuvesti ir kita diena parvezti?
as ir is VLN, bet suvazinejom kazkaip, dar ir su 2 maziukais vaikais

bet jei tau Radzevicius priimtinas, ir siulo priimtina kaina, tai tada aisku Vilniuj paprasciau. As pas S.V. uz op sumokejau 6800+100 tyrimams+200 kuras (nuvezimas i kauna, parvezimas ir vaziavau i 2 konsultacijas, viena po sav, kai nueme itvara, kita po 2 men) VISO: 7 100 Lt
zinoma, jei tens skirtumas kokiu 500 lt, tai gal ir neapsimoka, nes cia vietoj sedi i taksa ir vaziuoji

niekam ne aciu
As Radzev. nesirinkau vien todel, kad tuo metu kai ruosiausi op nebuvau jokiu atsiliepimu girdejusi apie ji

pasibijojau rizikuoti. Nors stai Arkanai labai viska graziai padare
As taip pat ruošiuosi op pas D.R. nors informacijos iš mūsų mamyčių apie jį mažai, Arkana pirmoji pas jį op., rezultatai mano nuomone puikūs, taip pat šį gyd. man rekomendavo lb žymus LOR gyd., kiek jo klausiau apie kt. plastiko chirurgus tai jis net pavardžių nėra girdėjęs sakė tokių...(žino dar Vitkų aišku) o D.R. puikiai žino, nes aktyviai jis dalyvauja mokslinėje veikloje, geri darbo rezultatai, na kaip sakoma senas vilkas... tai va turbūt remdamasi gyd. ir Arkana ryžausi op pas D.R., dar vis kirba V.S. bet nežinau, kažkiek kliūna tas jo stiliukas, riesta nosytė...kaip minėjau lb gražu man, bet mano veidui niekaip netiktų

ir dar tie atsiliepimai merginų, kad po op V.S. tai gelį leido, kad per daug kremzlytės nuėmė....suprantu kad visko pas visus gyd. būna, bet va įsikandau tik tuos mūsų aptartus atvejus ir vadovaujuos iš jų susidaryta nuomone....
mano nuomone 50 proc. puikiai atliktos op. sekmės priklauso nuo gyd. o kiti 50 proc. nuo paciento nosytės (ar buvo trauma, kaip vizualiai prie veiduko tinka, kaip organizmas pasiduoda gyjimui...ir kt., yra dalykų kad ir auksarankis gyd. nepadarys kitaip), op kaina mažiausiai rezultatus įtakojantis manau veiksnys....50 proc. kainos mokam vistiek už gyd. vardą, profesionalumą... (bet to netaikau G.P.)