labai graziai atrodai
Arkana,
labai graziai atrodai
labai graziai atrodai
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 04 01, 17:05)
zinau, jog pas Viksraiti ir Papecki tikrai nesidarysiu
kodėl nesidarysi op pas G.P. suprantama, o kodėl pas V.S. nenori?
QUOTE(yty @ 2010 04 06, 08:49)
kodėl nesidarysi op pas G.P. suprantama, o kodėl pas V.S. nenori?
Man V.S. dar kažkaip neduoda ramybės...
Pas Vikraiti daresi viena pazistama, bet nesimate jokio rezultato
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 04 05, 21:27)
dekui, DolceVita, kaip tavo nosiukas gyvena ir kokiomis nuotaikomis?
Papildyta:
QUOTE(Katka @ 2010 04 06, 10:56)
Katka, o tu gal bent per sventes pailset gavai?
Arkana,
mano nuotaikos, kaip visada - nepastovios
kartais rytas tikrai bjaurus buna... sianakt vel klijavau pleistrus, atsikeliau i zmogu labiau panasesne, tai ir nuotaika geresne nuo ryto..
o siaip - stebuklai nesidaro ir galiukas nemazeja...
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 04 06, 13:46)
Arkana,
kartais rytas tikrai bjaurus buna... sianakt vel klijavau pleistrus, atsikeliau i zmogu labiau panasesne, tai ir nuotaika geresne nuo ryto..
gal reikia galiuko neliesti.....matot dar vieną galvoju...seniau kad sumažinti nosytė, trumpindavo nosytės kojeles, kremzlytes, o dabar pagal naujausias technologijas tai jas suneria vieną su kita kad tvirciau būtų ir pan....tai va gal tas sunerimas ir tą galiuką išpučia...nes kitaip nesuprantu kaip tas galiukas išdidėja, kaip Arkana sakė, jį juk m,ažino, o nepridėjo ir buvo prieš op galiukassiauresnis
Arkana,
kantrybes, juk sako - metus laiko laukt reiks..
na tikrai nieko kito, tik kantrybes
as is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad vienos bedos pasitraukia, gali atsirasti kitos
galiukui sumazejus, snerves mano pasimate visame "grazume" ir atsivere
o as kazkaip ir nelaukiau to galiuko mazejimo per daug, pasidariau op ir toliau i gyvenima, dabar pries antra op, jau pradejau nagrineti be galo ta savo nosi, tai zinokit ir guzeli radau ir kreivuma sioki toki
kaip sakoma, kas iesko, tas randa...
as is savo patirties galiu pasakyti tik tiek, kad vienos bedos pasitraukia, gali atsirasti kitos
galiukui sumazejus, snerves mano pasimate visame "grazume" ir atsivere
o as kazkaip ir nelaukiau to galiuko mazejimo per daug, pasidariau op ir toliau i gyvenima, dabar pries antra op, jau pradejau nagrineti be galo ta savo nosi, tai zinokit ir guzeli radau ir kreivuma sioki toki
QUOTE(Arkana @ 2010 04 06, 11:35)
Katka, o tu gal bent per sventes pailset gavai?
Man graži tavo nosis, tau labai tinka ir atrodo labai natūraliai, kas mano manymu, yra labai svarbu. Aišku, ji dar yra patinus ir per tokį trumpą laiką nereikia norėti didelių pasikeitimų. Va kai palyginsi dabartines nuotraukas su po pusės metų - pamatysi
Nežinau kas yra poilsis, jau daugiau kaip dešimt metų
Mano nosis traukiasi, kartais galiukas net būna toks sukritęs - nežinau kaip paaiškinti
Arkana,
Dolcevita man tavo nosis, kad ir nesikeistu daugiau vistiek atrodo ideali dabar, tad daugiau optimizmo atrodai dabar
Arkana ir tu isvis labai naturaliai ir labai graziai dabar atrodai ir kai sutinimas visas atslugs atrodysi
Aciu Megann
Proud Mommy,
kazkur klausei apie vaiku reakcija i mano pasikeitima
Zinok, gali buti rami, reakcijos jokios, manau, maniskis net nesuprato kad kazkas keitesi. Jis tiesiog mate melynes, itvara, zinojo, kad "mamyte krito ant laiptu", o kai nueme - nieko nepastebejo
Proud Mommy,
kazkur klausei apie vaiku reakcija i mano pasikeitima
Zinok, gali buti rami, reakcijos jokios, manau, maniskis net nesuprato kad kazkas keitesi. Jis tiesiog mate melynes, itvara, zinojo, kad "mamyte krito ant laiptu", o kai nueme - nieko nepastebejo