Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(citrute @ 2010 04 15, 10:55)
Sveikos  4u.gif ,
nosytesoperacija, nerealu, kaip galima kita diena po op atrodyti  wub.gif  Su tokiom foto tik gundai kitas mastyt apie antra  rolleyes.gif
As kaip ir zadejau, imesiu kelias foto, nes pries kelias dienas buvo 2 menesiai. Kol kas pokyciai apstoje, bet po truputi po truputi gal ir sulauksiu ko nors  tongue.gif

P.S. Ausrie, Kraisle, kaip jusu nosytes, gal nauju foto  blush2.gif

citrute, labai garziai nosyte atrodo smile.gif as bent jau is tu foto netureciau prie ko kibti, man ir galiukas labai graziai gules thumbup.gif
o kas del antrines galiuko op., jau is savos patirties tikrai galeciau pasakyti, jog nera viskas taip baisu...asiku, matyti savo nosi istinusia, su kraujo kresuliais nera pats maloniausias vaizdas, bet kvepuoju gerai per abi snerves, neturiu gipsu, veidas nepaklijuotas per puse.zodziu,po pirmos op atrodziau kaip po avarijos, o dabar tiesiog kaip susizalojus nosi rolleyes.gif
Atsakyti
citrute, ak wub.gif net ner prie ko prikibt - nosyte grazi, tiesi, ligi, kaip is paveikslelio smile.gif
nosytesoperacija, sveika sugrizus 4u.gif manau, po savaites ar maziau apskritai atrodysi lyg niekur nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2010 04 15, 13:13)
citrute, ak wub.gif  net ner prie ko prikibt - nosyte grazi, tiesi, ligi, kaip is paveikslelio smile.gif
nosytesoperacija, sveika sugrizus 4u.gif  manau, po savaites ar maziau apskritai atrodysi lyg niekur nieko smile.gif

aciu arkana 4u.gif
tikiuosi ir as, kad kazkiek bus geriau, po siulu istraukimo jau ir reikaliuku turiu, teks i zmones islekti, o ir iki vilniaus planuoju palekt smile.gif manau siulus istraukus pudra galesiu pasimaskuoti puikiai.kiek pamenu po pirmosios tai pavyko...
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 04 15, 12:55)
Sveikos  4u.gif ,
nosytesoperacija, nerealu, kaip galima kita diena po op atrodyti  wub.gif  Su tokiom foto tik gundai kitas mastyt apie antra  rolleyes.gif
As kaip ir zadejau, imesiu kelias foto, nes pries kelias dienas buvo 2 menesiai. Kol kas pokyciai apstoje, bet po truputi po truputi gal ir sulauksiu ko nors  tongue.gif

Citrute, tavo nosyte labai grazi 4u.gif labai Tau tinka thumbup.gif as tai normaliai..tik tie randeliai kauliniai nervina..nes kai oda plona as ja taip patempiu matau juos baltus doh.gif na nes kauliniai jie kaip suprantu..vis paspaudineju, viliuosi, kad susigules su laiku, o jei ne, tai neatmetu antrines operacijos...as pasistengsiu per svtgl sukelti nuotraukyciu, nes dabar be fotiko sedziu doh.gif bet gal su mobiliu telefonu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyrimus wub.gif Nera ta nosyte ideali, bet fotografuojantis is 10 foto galima normalesne ir isrinkti ax.gif Manau, jei po metu pasitvarkysiu snerves, bus viskas ok rolleyes.gif nes skirtingos snerves is tam tikru pusiu duoda kreivuma unsure.gif o del profilio ir pati esu patenkinta thumbup.gif gal nenulinks galiukas laikui begint, nes visos tikisi, kad biski nusileis, o as noriu, tik, kad susiauretu blush2.gif Ech, kad visoms pagal kiekvienos nora ta nosyte ir susiguletu wub.gif To ir linkiu visoms ir sau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrie @ 2010 04 15, 14:40)
tik tie randeliai kauliniai nervina..nes kai oda plona as ja taip patempiu matau juos baltus doh.gif  na nes kauliniai jie kaip suprantu..vis paspaudineju, viliuosi, kad susigules su laiku, o jei ne, tai neatmetu antrines operacijos...

Pas mane gumbeliai jauciasi tik tarp akiu is nosies sonu, bet man sake, kad jie niekur ir neisnyks. Vizualiai jie nesimato tik spaudziant jauciu g.gif Daugiau niekur nieko nera g.gif tai gal pas Tave cia kremzlinis audinys seda, nes is kur tas kaulas gali atsirasti unsure.gif
Kada pas gydytoja pasirodyt dabar eisit? Manes is viso nenori matyt 5 menesius tongue.gif nes kaip ir nieko pakeisti negalima, o visokie geliai svirksciami ne anksciau kaip po 5 men, bent man taip sake unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yty @ 2010 04 15, 13:13)
patarkit merginos, renkantis gyd. kuo vadovaujatės, mėtausi tarp dviejų dakt., jau kokios dvi savaitės, nerandu motyvo išsirinkti kurį nors... unsure.gif  doh.gif .kuo Jūs lb vadovaujatės?Ačiū

na man tai padejo apsispresti kai suzinojau ar daznai daro nosies op, pagal tai galejau spesti ar sis gyd. yra sioje srityje geras, turi daug darbo pvz.na jei per menesi yra kokios4 -5 nosies op. manau gyd. tikrai yra geras, nes kuo daugiau tu op darai tuo jas lengviau daryti ir rezultate tas matosi. smile.gif nu kazkaip panasiai norejau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 04 15, 16:00)
Aciu mergaites uz pagyrimus  wub.gif  Nera ta nosyte ideali, bet fotografuojantis is 10 foto galima normalesne ir isrinkti  ax.gif  Manau, jei po metu pasitvarkysiu snerves, bus viskas ok  rolleyes.gif  nes skirtingos snerves is tam tikru pusiu duoda kreivuma  unsure.gif  o del profilio ir pati esu patenkinta  thumbup.gif  gal nenulinks galiukas laikui begint, nes visos tikisi, kad biski nusileis, o as noriu, tik, kad susiauretu  blush2.gif  Ech, kad visoms pagal kiekvienos nora ta nosyte ir susiguletu  wub.gif To ir linkiu visoms ir sau  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Pas mane gumbeliai jauciasi tik tarp akiu is nosies sonu, bet man sake, kad jie niekur ir neisnyks. Vizualiai jie nesimato tik spaudziant jauciu  g.gif  Daugiau niekur nieko nera  g.gif  tai gal pas Tave cia kremzlinis audinys seda, nes is kur tas kaulas gali atsirasti  unsure.gif
Kada pas gydytoja pasirodyt dabar eisit? Manes is viso nenori matyt 5 menesius  tongue.gif  nes kaip ir nieko pakeisti negalima, o visokie geliai svirksciami ne anksciau kaip po 5 men, bent man taip sake  unsure.gif

va va, man ten pat gumbeliai, jei pavyks as patemsiu odele ir gal iseis juos nufotografuoti biggrin.gif ...na gal ir kremzlytes ten seda...nes kiek pamenu Kita sake kad ir jai buvo ir lyg nusedo... rolleyes.gif o pas daktara man tik apie birzeli..tai ir dar laiko praies..va kita karta kai eisiu nesiuos flesha ir paprasysiu visu foto palyginimui galesiu parodyti..bet cia tik birzeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 04 15, 11:22)
Matyt, mažai skaitei temų, nes apie KV prikalbėta buvo sočiai smile.gif

Skaitau kiekviena diena, jau daugiau negu metai, bet galbut kazka ir praleidau.. ax.gif
Merginos kurios pas S.Viksraiti operavotes, gal galit pasakyti ar jums tikrai labai riestos nosytes gavosi, nes kai nematau nuotrauku tai labai sunku isivaizduoti kokio riestumo jis jas daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alberta @ 2010 04 15, 16:25)
Skaitau kiekviena diena, jau daugiau negu metai, bet galbut kazka ir praleidau.. ax.gif
Merginos kurios pas S.Viksraiti operavotes, gal galit pasakyti ar jums tikrai labai riestos nosytes gavosi, nes kai nematau nuotrauku tai labai sunku isivaizduoti kokio riestumo jis jas daro?  g.gif

Na as nenoriu riestos, bet darysiuos pas Viksraiti smile.gif Nu netikiu, kad visoms riestas padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yty @ 2010 04 15, 10:41)
merginos, pasimečiau, kas operavo "Kita" ir "nosytesoperacija"? man rodos kita - VS o nosytesoperacija GP, per dabar jau antra pas Jan. taip?

Beje sveika grįžusi nosytesoperacija, džiaugiuosi kad neskaudėjo, kaip po op gražiai atrodai, tikiu bus puikūs rezultatai smile.gif

As pas S.V

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 04 15, 15:47)
Na as nenoriu riestos, bet darysiuos pas Viksraiti smile.gif Nu netikiu, kad visoms riestas padaro  ax.gif

nu net nzn, yra kazkiek rietumo, bet kad labai jau tikrai nepasakyciau, be to manau ji vis dar keiciasi, tai visko gali buti, kad net po metu galiukas dar nuses. Ir siaip skaiciau, kad pakelimas nosies galiuko turi buti 90 kampu moterims.

Atsakyti
QUOTE(alberta @ 2010 04 15, 17:25)
Merginos kurios pas S.Viksraiti operavotes, gal galit pasakyti ar jums tikrai labai riestos nosytes gavosi, nes kai nematau nuotrauku tai labai sunku isivaizduoti kokio riestumo jis jas daro?  g.gif

Mano op buvo prieš daugiau negu metus, tai kartu su manim pas KV operavosi dar 4 merginos panašiu laiku, tai labai daug diskutavom tuo metu. Kai kurios labai patenkintos savo nosytėm, kitos nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 04 15, 12:55)
Sveikos  4u.gif ,

O jau pasikeitet slaptazodi? Norejau uzsukt pasiziuret kaip atrodot wub.gif
Atsakyti