Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes

QUOTE(lucero @ 2010 04 25, 21:28)
Labas vakarelis wub.gif as seip pritariu Liepai, depresija yra sielos liga, skauda siela , o kuno skausmas jis tera atsakas, nes kai sieloj blogai tai ir kunas serga... : unsure:

p.s. mirksiukas.gif as ne apie depresija kalbejau, apie nerimus, baimes 4u.gif
Atsakyti
Bet kad nuo nerimo, baimių ir kitokių sutrikimų, ir iki depresijos labai jau plonas lieptelis...

Šiuo metu skaitau šią knygą, randu daug atsakymų... http://www.satva.lt/...c...7&Itemid=54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 balandžio 2010 - 20:49
As manau, kad kiekvienas tri surasti savo kelia: kazkam pade vaitai, kazkam psihologas, kazkam kygos ir darbas su savim ar gyvenimo pokyciai.Niekas neigincys, kad si lyga yra psihologine, o psihologine puse kiekvienas tvarko savaip. Cia kaip del atsipalaidavimo:kazkam karsta vonia padeda, kitam muzikos klausimasis, treciam sportas, o ketvrtam miegas... ax.gif as geriu AD ir nejauciu jokio pasalinio poveikio, nei slopinimo,nei mikdymo, be to bandau valdyti savo mintis, per daug negalvoti apie bloga, orienuotis i gera, mokytis optimizmo. Tame man labai padeda draugai, artimieji, atvirumas naujovems, mano gydytoja psihoterapeute, kuria jau metus pazistu, ji specializuojasi del vaistu todel su ja gydymo pokalbiais nepraktikuojam, bet ji gero budo zmogus, demesingas, visada viska gerai paaiskina, kuo daugiau supranti del to kas su tavim, ka geri, tuo ramiau ir aiskiau. blush2.gif Man psihoterapija pokalbiais nelabai padeda, nes jausmas kad dar labiau isikasu.

Cia svarbu kiekvienam rasti savo kelia 4u.gif
Atsakyti
dabar esu įnikusi į tą puslapį paslaptingaliga.lt - negaliu atsitraukti, jis mane labai teigiamai paveikė, įkvėpė optimizmo, pasijutau ne viena tokia, supratau daug dalykų. Paskaitinėkit, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Galima jungtis prie jūsų ? 4u.gif
Pati prasirgau depresija 4 metus. Gydžiausi AD. Vėliau metus bandžiau pati kovoti su ta liga, pagerdavau karts nuo karto visokių arbatyčių ,tinktūrų o ir per daug to nereikėjo , nes buvo pasikeitusi gyvenama aplinka ir t.t. Dabar vėl užeina visko, gydausi homeopatija pusę metų maždaug . Galiu pasakyti veikia. Tik man trūksta daugiau žinių apie ją smile.gif
Atsakyti
Kas zinot daugiau apie sapnus ir apskritai ar jums taip buna? Keleta naktu per savaite butinai sapnuoju, kad kazkas mire is paciu artimuju. blink.gif Sapnuodama visada turiu vilties, kad tai tik sapnas, bet atrodo toks realus, kad pradedu bijot, jog tai yra tiesa. Pabundu su dauzancia sirdim ir suprakaitavus ir pradedu iskart mastyt kaip yra is tikruju. g.gif Jei suprantu, kad artimas gyvas ir sveikas, tampu tokia laiminga, kad nor iki lubu sokinek. Taciau lieka ir toks nemalonus jausmas, jog kazkada taip prisapnavus, atsikelsiu ir suprasiu, jog sapnas yra tiesa... Vienu zodziu, po tokiu sapnu puse dienos negaliu atsistatyt, nezinau kur tiesa, o kur tik sapnas, viskas persimaiso doh.gif Pavyzdziui, sia nakti nei is to nei is sio prisisapnavau, kad mire mano senelis, tevas, vyras ir kazkodel administratore darbe, be to su seneliu kalbejomes, apkabinau ji, rodos ji matom tik mes su senele. Taip sielojausi, bandziau sapne prisimint kaip yra is tikruju, vos ne kokius detektyvus sapnavau, o atsikelus negalejau susiprast, nes senelis is tikruju mire, kiti gyvi, o sapne viskas buvo taip realu... dabar sedziu darbe ir pati saves bijau... Nu nieko sau sapnai! blink.gif
Atsakyti
Labukas, nu sapnai parodo tavo emocine busena pvz kai yra labai blogai tai ir tada sapnuojasi visokios mirtys is tu baimiu unsure.gif as tai daktaru ir ligu ligoniniu sapnuotoja , sapnuoju kad turiu temp laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Salta ir mirga akyse vaikstant doh.gif jauciu pa istiks , man bloga nuo saules su akim tokie mirgejimai ir atrodo kad nualpsiu tada doh.gif einu ikalti neuro arbatos blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 04 26, 09:29)
Galima jungtis prie jūsų ?  4u.gif
Pati prasirgau depresija 4 metus. Gydžiausi AD. Vėliau metus bandžiau pati kovoti su ta liga, pagerdavau karts nuo karto visokių arbatyčių ,tinktūrų o ir per daug to nereikėjo , nes buvo pasikeitusi gyvenama aplinka ir t.t.  Dabar vėl užeina visko, gydausi homeopatija pusę metų maždaug . Galiu pasakyti veikia. Tik man trūksta daugiau žinių apie ją  smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 26, 10:43)
Labukas, nu sapnai parodo tavo emocine busena pvz kai yra labai blogai tai ir tada sapnuojasi visokios mirtys is tu baimiu unsure.gif as tai daktaru ir ligu ligoniniu sapnuotoja , sapnuoju kad turiu temp laugh.gif laugh.gif

Na nesakyciau, kad vakar blogai jauciausi. kaip tik viena is normalesniu dienu, susitikau su draugais, kavinei pasedejom, pazvengem, o sapnai tokie man dazniausiai arciau ryto prisisapnuoja, labai realus ir kupini jausmu. Ir buna 2-3 kartus per savaite. g.gif
Atsakyti
kaip skauda nugara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 04 26, 12:43)
Sveika prisijungus  4u.gif  mirksiukas.gif

ačiukas clap.gif
gavau klusimų į AZ. Bet atsakysiu čia.
Homeopatijos vaistukus geriu paskyrus homeopatės. Atlieka tyrimus ir spec. vaistai paskiriami tinkantys tik tam konkrečiam žmogui. Geriu tris kart per dieną. Pusvalandį prieš valgį arba po jo mirksiukas.gif Dar nuo nerimo ir pan. dalykų papildomai turiu Neuro 3 smile.gif o nuo nemigos Ignatie. 4u.gif Juos spiceliai pagamina homeopat4 ,j7 neperku nieko vaistinėse smile.gif 4u.gif
Atsakyti