Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(laurita111 @ 2007 10 10, 16:07)
Pirmadieni buvau ligoninej ir klausiau pas akusere apie epidurini, tai sake, kad nedaro

nedaro nes dar nebuvo norinciu mirksiukas.gif o kai bus darys ax.gif oficiiali planuojama kaina apie 200 lt
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 10, 21:36)
nedaro nes dar nebuvo norinciu mirksiukas.gif o kai bus  darys  ax.gif oficiiali planuojama kaina apie 200 lt

Nesuprantu apskritai šio požiūrio, kad tai tik "noro" reikalas blink.gif Ir kodėl reikėtų mokėti. Kaip jau minėjau, epidūrą man pasiųlė gydytoja, įvertinus gimdymo eigą ir mokėti nereikėjo. O kai savo dabartinei gydytojai, beje dirbančiai ir Alytaus ligoninėje pasakiau, kad pirmą gimdžiau su epidūru, tai sulaukiau sakyčiau priekaištų, turėjau jaustis dėl to "kalta" blink.gif Net neįsivaizduoju, gal tokia gyd. atsisakytų ir gimdymą su epidūru priimti doh.gif
Nežinau net, pasitikslinkit dėl to Alytaus epidūro jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 10, 20:52)
Nesuprantu apskritai šio požiūrio, kad tai tik "noro" reikalas  blink.gif  Ir kodėl reikėtų mokėti. Kaip jau minėjau, epidūrą man pasiųlė gydytoja, įvertinus gimdymo eigą ir mokėti nereikėjo. O kai savo dabartinei gydytojai, beje dirbančiai ir Alytaus ligoninėje pasakiau, kad pirmą gimdžiau su epidūru, tai sulaukiau sakyčiau priekaištų, turėjau jaustis dėl to "kalta"  blink.gif Net neįsivaizduoju, gal tokia gyd. atsisakytų ir gimdymą su epidūru priimti  doh.gif
Nežinau net, pasitikslinkit dėl to Alytaus epidūro jei ką  ax.gif

taip epiduras yra NORO reikalas ir reikia tam nestuke.gif sutikimo. Cia taip pat kaip pas stomatologa danti nuskausminant, pvz . as visada atsisakau
O del epiduro kaip ir del kiekvieno dalyko visi ir gydytojai turi savo nuomone, vieni UZ kiti PRIES, todel nereiktu taip reaguot ir smerkt gydytojos, tikrai nemanau kad ji tave apkaltino, paprasciausiai pasake kad ji pries sia procedura. juk yra gydytoju kurie uz naturalia medicina ir netgi nedaro abortu , o kiti daro ir nesuka sau galvos.....
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 11, 07:43)
taip epiduras yra NORO reikalas ir reikia  tam nestuke.gif  sutikimo. Cia taip pat kaip pas stomatologa danti nuskausminant, pvz . as visada atsisakau
O del epiduro kaip ir del kiekvieno dalyko visi ir gydytojai turi savo nuomone, vieni UZ kiti PRIES, todel nereiktu taip reaguot ir smerkt gydytojos, tikrai nemanau  kad ji tave apkaltino, paprasciausiai pasake kad ji pries sia procedura. juk  yra gydytoju kurie uz naturalia medicina ir netgi nedaro abortu , o kiti daro ir nesuka sau galvos.....

Epidūras GALI BŪTI NORO REIKALU, bet yra indikacijų, kada jis daromas norint išvengti kitų galimų nesklandumų, ir, kaip visos procedūros apskritai SU PACIENTĖS SUTIKIMU. Kaip ir yra daugybė atvejų, kada epidūras negalimas, nors ir labiausiai norėtumėte. Apskritai, nesu nei už, nei prieš epidūrą, tiesiog leidžiu gydytojai vertinti situaciją. O su dantų nuskausminimu apskritai nesulyginamas dalykas. Manau, pati nesate patyrusi, tad ta diskusija čia beviltiška. O, kad ir gydytojai turi savo nuomones, tai suprantama, bet jos jokiu būdu negali būti kategoriškos.
Atsakyti
laba.
as noriu paklausti. gal kam taip buve. man 37 savaites. sekmadieni labai skaudejo pilva tai nulekiau i ligonine. apziurejo, pasake kad dar negimdau ir paleido. po apziuros tris dienas pakraujavau, bet mano manymu kartu isejo ir gleiviu kamstis. dabar kiekviena nakti uzeina skausmai, ir su kiekviena naktim jie daznesni ir skausmingesni. gal kuriai taip buvo? gal jau man nedaug liko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2007 10 11, 12:49)
laba.
as noriu paklausti. gal kam taip buve. man 37 savaites. sekmadieni labai skaudejo pilva tai nulekiau i ligonine. apziurejo, pasake kad dar negimdau ir paleido. po apziuros tris dienas pakraujavau, bet mano manymu kartu isejo ir gleiviu kamstis. dabar kiekviena nakti uzeina skausmai, ir su kiekviena naktim jie daznesni ir skausmingesni. gal kuriai taip buvo? gal jau man nedaug liko?  g.gif

Važiuoti ir vėl į ligoninę, vienintelis patarimas, kuris ateina į galvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2007 10 11, 12:49)
laba.
as noriu paklausti. gal kam taip buve. man 37 savaites. sekmadieni labai skaudejo pilva tai nulekiau i ligonine. apziurejo, pasake kad dar negimdau ir paleido. po apziuros tris dienas pakraujavau, bet mano manymu kartu isejo ir gleiviu kamstis. dabar kiekviena nakti uzeina skausmai, ir su kiekviena naktim jie daznesni ir skausmingesni. gal kuriai taip buvo? gal jau man nedaug liko?  g.gif

Gimdymas prasidejo
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 10, 22:36)
nedaro nes dar nebuvo norinciu mirksiukas.gif o kai bus  darys  ax.gif oficiiali planuojama kaina apie 200 lt

nu bet man net neuzsimine apie toki dalyka... siaip epiduras yra nemokamas
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 10 10, 14:24)
Bet personalas tai tas pats...

L.idomu,o kuo jau tamstos personalas netenkina? ax.gif Ar teko su kuo konkreciai susidurti/!Be to,jeigu jau esi susitarus su Kauno DAKTARE del gimdymo,tai ko sukti galva del Alytaus personalo?! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sama @ 2007 10 10, 21:36)

Aisku,kad jeigu jis bus oficialiai,tai bus nemokamas!!!Nereikia cia skleisti propagandos,negi mes tarp vilku gyvenam,kad visur ir viskas mokama turetu buti?!!! schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2007 @ 2007 10 11, 21:33)
L.idomu,o kuo jau tamstos personalas netenkina? ax.gif Ar teko su kuo konkreciai susidurti/!Be to,jeigu jau esi susitarus su Kauno DAKTARE del gimdymo,tai ko sukti galva del Alytaus personalo?! lotuliukas.gif

Na neįsivaizduoju,kaip per visą nėštumą su Alytaus gydytojais nesusidurti g.gif , o kadangi susidūriau , tai matyt nebereikalo su Kaunu susitariau g.gif
Smagu ,kad tamstelei visa tai labai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
[quote=nefertite2007,2007 10 11, 21:33]

Čia labai tiktų pasakymas, kad šaukštas deguto sugadina visą medaus statinę, tai čia į tą statinę degutas samčiais pilamas doh.gif Labai jau norėtųsi daugiau gero išgirsti, na, bet deja deja... Ir ne juoktis čia, o verkti reikia, kad vietoj to, kad prie namų saugiai ir ramiai gimdytum esi priversta važiuoti kur geriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2007 10 11, 13:49)
laba.

jau saulyte prasidėjo gimdymas, visa tai gali tęstis ir dvi savaites, kantrybės ir sėkmės 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti