Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta gimdyti Alytuj?

QUOTE(austeja001 @ 2007 10 18, 17:52)
Labai šaunu būtų. Kitą savaitę paklausiu pas gydytoją, dirbančią ligoninėje. Info iš pirmų lūpų bus tiksliausia  mirksiukas.gif
Papildyta:
Labai abejoju, kad "konkurentai" stabdo straipsnio rašymą  hihihi.gif  Gal tiesiog nėra dar apie ką rašyti ir kuo pasigirti - gimdyklos dar neatidarytos, epidūrui "norinčių nėra"  doh.gif 
Populiariausios ligoninės neatsigina pacientų ir tikrai nesuka dėl mažų miestelių, kaip "konkurentų" galvų. Kurios nori savam mieste, gimdys čia, kurios nenori - ne. Gal aktualiau abejojančioms. Kaip bebūtų tik džiaugtis reikia, kad stengiamasi, tobulėjama ir kiekvienos mamos džiaugsmas dėl sėkmingo gimdymo, gero personalo, dėmesingumo labai pradžiugina  thumbup.gif

rolleyes.gif na matau, kad jus patiketumet tik tuo atveju, jei jum paciai si procedura butu atlikta Alytuje biggrin.gif bet manau kad gydytoja tikrai jums patvirtins si fakta, o jei ne, tai tada tiktu posakis,, sakneles nezino ka daro virsuneles'', bet manau taip nebus blush2.gif nors kiek zinau iniciatyvos is paciu gydytoju akuseriu buvo maziausiai, kad epiduras butu atliekamas Alytuje, todel taip viskas ir tesesi eile metu doh.gif
labai gaila, bet ir vel jus neteisingai mane supratot, as nesakiau , kad konkurentai stapdo straipsni, bet va jusu ir kitu pasisakymai, kur buvo rasoma didziosiomis raidemis, kad epiduras tikrai neatliekamas, tai kvepia nezinojimu, konkurencija, net kvailumu, kai nezino , o rekia , kad zino....
O populiariu ligoniniu pacienciu paieskos principai, patikekit , man yra zinomi, nes pati su tuo susiduriau ir susiduriu ir zinau, kad gydytojui atsiuntusiam pacienta i,, populiaria ligonine'' yra sumokama, zinoma netvirtinu , kad visais atvejais be isimties, bet tai tikrai vyksta, nestuke vaziuoja i kauna, o ja pasiuntusiam gydytojui pinigai i kisene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 18, 20:50)
O populiariu ligoniniu pacienciu paieskos principai, patikekit , man yra zinomi, nes pati su tuo susiduriau ir susiduriu ir zinau, kad gydytojui atsiuntusiam pacienta i,, populiaria ligonine'' yra sumokama, zinoma netvirtinu , kad visais atvejais be isimties, bet tai tikrai vyksta, nestuke vaziuoja i kauna, o ja pasiuntusiam gydytojui pinigai i kisene  doh.gif

O jei nestuke.gif pati nusprendžia kur jai gimdyti ir savo gydytojai apie tai net puse žodžio neužsimena , kad tarkim jos nsupykdyti, neįžeisti g.gif
Gal apie taip vadinamą kitų gimdymo namų populiarumą pačios nestuke.gif susižino, pradeda domėtis ir randa reikalingą info ir tada pačios apsisprendžia smile.gif
Dabar mes juk visi turime teisę rinktis ir labai tuo džiaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau ,kad tam tikrų gimdymo namų ar ligoninių populiarumas atsiranda ne dėl to, kad gydytojas atsiuntė vieną kitą pacientą ir už tai gavo "atlygį " , drįsčiau teigti, kad geri pacientų atsiliepimai , profesionalūs gydytojai, žmogiškasis faktorius bendravime ir kt. tai yra pagrindinis rodiklis.
O galų gale tada peršasi nuomonė, kad jei jau gydytojas siunča savo pacientą į kitą ligoninę, tai gal jis nekompetetingas, gal tikrai savam mieste nėra pati geriausia priežiūra , čia tiesiog pamąstymas....
Atsakyti
Na drisciau papriestarauti,jeigu jus galvojat,kaf jus savo taip vadinamos gines neizeisit,jai nieko nesakydamos,kur ketinat gimdyti,tai klystat,nes israsas po gimdymo grizta i istaiga,kurioje jus lanketes,taip kad su nutylejimu cia nieko neiseis.O jeigu tamstytei atrodo,kad cia jus kam labai ka irodysit,gimdydama Kaune,tai labai klystat!Paprasciausia dabar labai madinga pasidare pasigirti,kad,as,tipo,gimdziau Kaune,nesvarbu,kad tas gimdymas paplonino kisene kokiais 500 lituku,bet va,as irgi prie to ELITO,kaip ir ne kurios(nors gal ten ne viskas sklandziai vyko),bet gi to negarsinsi,kad neapsisaukt ant viso forumo.Bet vistiek,LILI,tau sekmes KAUNE !!!
Atsakyti
QUOTE(nefertite2007 @ 2007 10 18, 23:13)
Na drisciau papriestarauti,jeigu jus galvojat,kaf jus savo taip vadinamos gines neizeisit,jai nieko nesakydamos,kur ketinat gimdyti,tai klystat,nes israsas po gimdymo grizta i istaiga,kurioje jus lanketes,taip kad su nutylejimu cia nieko neiseis.O jeigu tamstytei atrodo,kad cia jus kam labai ka irodysit,gimdydama Kaune,tai labai klystat!Paprasciausia dabar labai madinga pasidare pasigirti,kad,as,tipo,gimdziau Kaune,nesvarbu,kad tas gimdymas paplonino kisene kokiais 500 lituku,bet va,as irgi prie to ELITO,kaip ir ne kurios(nors gal ten ne viskas sklandziai vyko),bet gi to negarsinsi,kad neapsisaukt ant viso forumo.Bet vistiek,LILI,tau sekmes KAUNE !!!

Žinau , kad grįžta išrašas, bet nematau reikalo jai apie tai sakyt dabar. Aš galų gale neatsižadėjus ir Alytaus, o kaip čia pasakius apie tą elitą ar norėjimą pasigirti:hm , aš ir čia gimdyčiau ne už ačiū, taip, kad man nesvarbu kur mokėt, svarbiau kiti dalykai. Netgi nėštumo pradžioje man net minčių nebuvo kilę, kad trenktis kažkur pusšimtį km gimdyt, bet nuomonę pakeičiau...
Neverta čia taip ironozuoti...
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 18, 20:50)
rolleyes.gif na matau, kad jus patiketumet tik tuo atveju, jei jum paciai si procedura butu atlikta Alytuje biggrin.gif  bet manau kad gydytoja tikrai jums patvirtins si fakta, o jei ne, tai tada tiktu posakis,, sakneles nezino ka daro virsuneles'', bet manau taip nebus  blush2.gif nors kiek zinau iniciatyvos is paciu gydytoju akuseriu buvo maziausiai, kad epiduras butu atliekamas Alytuje, todel taip viskas ir tesesi eile metu  doh.gif
labai gaila, bet ir vel jus neteisingai mane supratot, as nesakiau , kad konkurentai stapdo straipsni, bet va jusu ir kitu pasisakymai, kur buvo rasoma didziosiomis raidemis, kad epiduras tikrai neatliekamas, tai kvepia nezinojimu, konkurencija, net kvailumu, kai nezino , o rekia , kad zino....
O populiariu ligoniniu pacienciu paieskos principai, patikekit , man yra zinomi, nes pati su tuo susiduriau ir susiduriu ir zinau, kad gydytojui atsiuntusiam pacienta i,, populiaria ligonine'' yra sumokama, zinoma netvirtinu , kad visais atvejais be isimties, bet tai tikrai vyksta, nestuke vaziuoja i kauna, o ja pasiuntusiam gydytojui pinigai i kisene  doh.gif

Tai kieno gi čia "kvailumas" dėl epidūro - Jūsų, kad teigiate, jog atliekamas, bet dar NĖ VIENAI GIMDYVEI nebuvo atliktas ir neplanuojamas atlikti, gydytojų, kurie "turi tam mažiausiai iniciatyvos", ar mano, nors klasiau ir pas gyd., ir pas akušeres paskaitėlėsi. Visi kaip susitarę teigė, kad NEATLIEKAMAS. Na, turbūt, kai jūs prie tų "viršūnėlių", tai pasidomėkit, ko nežino "šaknelės" biggrin.gif

Tik turbūt didžiausia bėda, kad toli Jums iki tų "viršūnėlių" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja001: 19 spalio 2007 - 07:44
QUOTE(austeja001 @ 2007 10 19, 07:41)
Tai kieno gi čia "kvailumas" dėl epidūro - Jūsų, kad teigiate, jog atliekamas, bet dar NĖ VIENAI GIMDYVEI nebuvo atliktas ir neplanuojamas atlikti, gydytojų, kurie "turi tam mažiausiai iniciatyvos", ar mano, nors klasiau ir pas gyd., ir pas akušeres paskaitėlėsi. Visi kaip susitarę teigė, kad NEATLIEKAMAS. Na, turbūt, kai jūs prie tų "viršūnėlių", tai pasidomėkit, ko nežino "šaknelės"  biggrin.gif

Tik turbūt didžiausia bėda, kad toli Jums iki tų "viršūnėlių"  lotuliukas.gif

neverta toliau su jumis testi pokalbi blush2.gif nes kol irodzziau kad epidurui pagrindine indikacija-pacientes noras tai irgi jums kele tokias emocijas lotuliukas.gif , o ka jus pasakysit kai kita savaite perskaitysite AN , kad jis atliekamas ligonineje g.gif
Atsakyti
QUOTE(sama @ 2007 10 19, 08:49)
neverta toliau su jumis testi pokalbi  blush2.gif nes kol irodzziau kad epidurui pagrindine indikacija-pacientes noras tai irgi jums kele tokias emocijas  lotuliukas.gif , o ka jus pasakysit kai kita savaite perskaitysite AN , kad jis atliekamas ligonineje  g.gif

Tada sakysiu, kad šaunu, pagaliau ir į "mūsų gatvę atėjo šventė". Visai nenoriu, kad čia būtų blogai. Bet kai bus FAKTAI, tad ir džiaugsimės mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai is vis nesuprantu, ko cia "virsunelems" reikia. cia supermamu forumas ir mes cia savo paprastais zodeliais kalbam ir apie gimdyma, ir galu gale apie mezgima biggrin.gif . o tos " virsuneles" tegul turi forume savo tema.
as ir pati gimdziau alytuje, ir likau patenkinta.ir tuo laiku, galejau sau leisti tik sampano banka ir saldainiu dezute atsilyginti(bet tai dariau nuo visos sirdies, nes jauciausi pakyleta savo gimdymo, net skausmai buvo pamirsti, paemus vaikuti ant ranku). ir iki pat galo, kol mane i lifta veze, buvo viskas gerai. O personalas man tikrai patiko, nuosirdziai priziurejo, gloste ir guode, kad ir jos mamos , ir joms teko "per ten pat" vaikuti pagimdyti, o ne is kisenes istraukti. O gal ir yra viena kita siurkstesne, bet juk kai ateiname i parduotuve, juk ne visos pardavejos-konsultantes soka aplink mus, kad kuo geresni patarima duoti.Juk jos irgi turi savo dziaugsmus ir bedas, taip kaip mes. ir viena diena gali ta pati akusere juoktis, o kita diena but susiraukus. ir viena gimdyve apie ja bus puikios nuotaikos, kita sakys, kad daugiau pas ta nenori gimdyt.
beja, juk mano drauge samde akusere, nes jos pazystama buvo pas ta akusere gimdzius ir lb isgyre. nu ir liko patenkita labai.
Atsakyti
QUOTE(studente24 @ 2007 10 19, 08:04)
as tai is vis nesuprantu, ko cia "virsunelems" reikia. cia supermamu forumas ir mes cia savo paprastais zodeliais kalbam ir apie gimdyma, ir galu gale apie mezgima biggrin.gif . o tos " virsuneles" tegul turi forume savo tema. 
as ir pati gimdziau alytuje, ir likau patenkinta.ir tuo laiku, galejau sau leisti tik sampano banka ir saldainiu dezute atsilyginti(bet tai dariau nuo visos sirdies, nes jauciausi pakyleta savo gimdymo, net skausmai buvo pamirsti, paemus vaikuti ant ranku). ir iki pat galo, kol mane i lifta veze, buvo viskas gerai. O personalas man tikrai patiko, nuosirdziai priziurejo, gloste ir guode, kad ir jos mamos , ir joms teko "per ten pat" vaikuti pagimdyti, o ne is kisenes istraukti. O gal ir yra viena kita siurkstesne, bet juk kai ateiname i parduotuve, juk ne visos pardavejos-konsultantes soka aplink mus, kad kuo geresni patarima duoti.Juk  jos irgi turi savo dziaugsmus ir bedas, taip kaip mes. ir viena diena gali ta pati akusere juoktis, o kita diena but susiraukus. ir viena gimdyve apie ja bus puikios nuotaikos, kita sakys, kad daugiau pas ta nenori gimdyt.
beja, juk mano drauge samde akusere, nes jos pazystama buvo pas ta akusere gimdzius ir lb isgyre. nu ir liko patenkita labai.

forumas yra visu mirksiukas.gif ir nesakiau kad as virsunele, tik sakau ,kad turiu patikima ir gera naujiena nestuke.gif o austeja001 nezinodama gincijasi, va todel ir pikta ir liudna verysad.gif o alytuje yra daug puikiu mediku ir sesuciu ir akuseriu thumbup.gif todel neverta alytuje negimdziusiu smeiztu tiketi
Papildyta:
nors klasiau ir pas gyd., ir pas akušeres paskaitėlėsi. Visi kaip susitarę teigė, kad NEATLIEKAMAS

labai idomu g.gif but suzinoti siu medikiu pavardes , kurios dirba ligoninej ir nezino kas vyksta, tuo labiau kai jas tiesiogiai tai liecia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2007 @ 2007 10 18, 22:13)
Paprasciausia dabar labai madinga pasidare pasigirti,kad,as,tipo,gimdziau Kaune,nesvarbu,kad tas gimdymas paplonino kisene kokiais 500 lituku,bet va,as irgi prie to ELITO,kaip ir ne kurios(nors gal ten ne viskas sklandziai vyko),bet gi to negarsinsi,kad neapsisaukt ant viso forumo.Bet vistiek,LILI,tau sekmes KAUNE !!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aukso zodziai
aiksu neapsauks, juk moketa babkes bigsmile.gif lotuliukas.gif

Tik turbūt didžiausia bėda, kad toli Jums iki tų "viršūnėlių"  lotuliukas.gif

Jeigu konkreciai teigia, vadinasi zino wink.gif
Nesuprantu, dziaugtis reikia kad tokia informacija pasidalija su nestuke.gif o ne cia visaip ironizuoti g.gif

Nors as ir ne nestuke.gif bet visvien, DEKUI Samai uz info, net neabejoju kad yra taip kaip sako 4u.gif manau taip atkakliai neirodinetu jei nezinotu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasikeitusi @ 2007 10 19, 08:14)

Jeigu konkreciai teigia, vadinasi zino wink.gif
Nesuprantu, dziaugtis reikia kad tokia informacija pasidalija su  nestuke.gif  o ne cia visaip ironizuoti g.gif

Nors as ir ne  nestuke.gif  bet visvien, DEKUI Samai uz info, net neabejoju kad yra taip kaip sako 4u.gif manau taip atkakliai neirodinetu jei nezinotu tongue.gif

aciuks.gif ir irnesakyk.gif nekreipiu demesio i tuos izeidinejimus lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu kvaila pykti ant zmogaus, kuris nezino , o rekia, kaip sakoma nuo kvailumo vaistu nera, todel nesiruosiu daugiau nieko irodineti ax.gif
Atsakyti