pirmiausia kristinuv

nesupratau apie kokius lopo meginius eina kalba, bet gydytoja minejo, kad jei labai blogai butu ir negeretu, tai reiketu juos daryti.
Dienotvarke mazdaug tokia:
6:30 kelia, vaiksto daznai tai temperatura matuot, tai siuksles nest, tai dar ka... tada 8:30 pusryciai, tada lauki gydytoju vizitacijos, kazkuriuo metu dar tepimai, proceduros (nebepamenu ar pries ar po gyd, nes mum jokiu nebuvo). 13:30 yra pietus, 16:00 yra pavakariai, 18:00 vakariene. O tada vel paskyrimai visokie vakariniai (tepliojimai ir t.t. ). 21 val atseit jau miegas

per viena diena, beveik garantuoju, nepaleis jusu, nebent, kaip nors, tsakant, tarsites

man kelis kartus akcentavo, kad MINIMUMAS yra 5 dienos. Taciau, sako, jei matysim, kad tikrai nesiadaptuojat su vaiku, isleisim anksciau. Sake, kad gal 1-2 moterys buvo, kurios taip sunkiai pernese ligonines, tai as, matyt, trecia buvau. Nors man ne tragedija, bet maciau, kad vaikui negerai, stresas vis tiek, nu tai... gydytoja pati pamate tai.
QUOTE(ausru @ 2010 03 20, 16:16)
Kordicepsas skirtas ne ad gydyti, o jeigu i oda yra isimetes stafilokokas - yra spuogeliu, pulinuku, bet oda neslapiuoja. Jeigu slapiuoja, yra opeliu - geriau prideginti meliu arba fuksinu tiek kiek reikia (po vieno patepimo rezultato nesitikekit, slapiavimus reikia ilgai gydyti). O jeigu tie taskuciai, apie kuriuos kazkas klause, yra tiesiog toks ad berimas be infekcijos, tai kordis nepades.
o kuo tuos taskucius tepti, nes maniskei pleciasi nuo kaklo ant krutines jau.
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 22, 10:07)
Labu. Gavom is SCORAD 65 balus

Kas vartojo Neocate, po kiek laiko matesi pagerejimas? Mes valgom 3ia diena, kolkas pokyciu jokiu. Ir seip, 2 tyrimai alergijos pieno baltymui nerode... tai vis mastau, gal net ne tas pienas kaltas

Nors daktare laikosi savo, kad alergija misinukui
mum gydytoja idomiai psake, kad jei PER DVI SAVAITES nebus pagerejimo ar pasveikimo, tipo reikes vel gultis (bet tyrimai juk jau padaryti???). Taciau man liepe maitint 3 kartus MP, 3 kartus neocate, nu kas antra maitinima. Lengva pasakyt, nakti ir ryte maze tiesiog prilipus prie papo, o diena misinio beveik nevalgo. Vakar tik sensacija buvo, MP pavalgius dar iskart sukirto 180 ml....
Tai ka zinau, jei as maitinu MP ir neocate, tai nesigauna kad vien neo, tai kaip galima tiketis pasveikimo?
QUOTE(carramele @ 2010 03 22, 12:40)
Maniškiui perėjus nuo MP prie Aptamil Alergy Care mišinio, ryškus pagerėjimas prasidėjo jau po dviejų dienų.
aptamilio uzvalge pora kartu, ir slapiuot pradejo
Pasakysiu, ka isbandem. Gi rasakiloj nusipirkom ekologisko silko KEPURYTE, ne kauke, o kepuryte. 89 lt...bet. Laikem ir nakti uzdeta, nes gerai priglunda ir ka...dvi naktis- o ant veiduko isnyko raudonos demes. ISNYKO. liko tik sausesni plotai. Taciau plinta ant kakliuko, bet tikiu- ir cia dings. Nes dar pirkom bambukini bodi- nu jau medziaga....super...ir ekologiskos medvilnes rubeliu, kad prie kaklo kur glaudziasi ta apykakle, maziau dirgintu

manau, kad bandysiu ta KAUKE medinicinio silko

nes silkas idealiai mazei tinka, pasirodo.