plato, nesinervuok, aš tau labai stipriai pritariu

mano veido oda pačios lb sausa, tepu kremu kiekvieną dieną, taip išeina kenkiu taip sau

aš taip pat netepu savo mažiuko bet kuo, o kremuku kasdien, juolabiau visi gydytojai kaip vienas sako, kad odelė turi būti kasdien po kelis kartus stipriai drėkinama, ir nurodo tuos kremus kurie galimi net naujagymiams. argi jie nori jiems pakenkti

aš pritariu ir liaudies medicinai, bet ne visada ji išgali padėt, o žaist vaiko sveikata nebeturiu kada, vis tikiuos išaugt iki 3 metukų gydantis

beje, turiu vieną pavyzduką panašų, mano teta jaunystėje susilaukė dukters, gydytojai nustatė pas mergytę lb silpną širdį, kažkokia liga buvo, db nepasakysiu

tai va, jie rekomendavo širdį stiprint vaistukais, teta atsisakė bijodama pakenkt mažo kūdikėlio vidaus organams, galvojo apie jos ateitį ir gydė liaudies medicina, žolelėm, įv užpilais. db mergaitei jau 23 metai, ji vos paeina, širdis lb silpna, uždrausta jai turėt vaikiuką, nes mirs, jokio fizinio krūvio ir aplamai neaišku kiek ji betems

esmė tame, kad teta tikėjo liaudies medicina, atsisakė bet kokių cheminių vaistų, gydė pati, ko pasekmės db labai nekokios

tad spręsti kuo pasitikėti-vaistais ar žolelėm yra lb sunku ir apie ateitį spręst dar tikrai per anksti, speliot kas gali nutikt ateityje ir pan.