Net negalvojau apie atsipirkimą
norėjau, kad viskas būtų šaunu, linksma, visiems visko užtektų.

Aš irgi negalvoju apie tai, ar atsipirks... nes manau, kad ne, bet tai mano šventė, o pinigai nesvarbiausia gyvenime 

QUOTE(Rucikas @ 2006 03 16, 09:49)
Aš norėčiau paklausti. Kiek vestuvėse dovanoti paprastai svečių porai?
Na nuo kiek iki kiek žirklės? Vestuvės bus 1 vakarą. Ar 200 normalu? Ar 150 pakaktų? Ar dar daugiau?
Papildyta:
Lauksiu Jūsų nuomonės ir patarimų
Na nuo kiek iki kiek žirklės? Vestuvės bus 1 vakarą. Ar 200 normalu? Ar 150 pakaktų? Ar dar daugiau?
Papildyta:
Lauksiu Jūsų nuomonės ir patarimų
Maniskis man gerai pasake. Pas juos Italijoje paprastai pasikliaujama tokia taisykle - dovanos verte turetu buti mazdaug tokia, kiek kainuoja maistas. Aisku, jaunuju neklausi, kiek sumokejo. Tiesiog pasikliauti savo nuovoka. Pavyszdziui, kei mes ejome i vestuves pries pusantru metu, jauniesiems pirkome dovana uz 100 euru.
Kaip suprantu, dabar Lietuvoje maists kainuoja iki 100 Lt zmogui, tai manau kad 200Lt tikrai uztenka.

Mums vestuves apsiejo apie 9 000lt.Dalyvavo 45 zmoniu. Visi buvo patenkinti ir visko uzteko...

Musu vestuvinis biudzetas buvo 3000,na baliu padarem kavinei senamiesti uz 1500. Buvo liuks , 20 zmoniu ir privalge ir prigere
O vokeliuose gavom apie 1000lt ,tai galima sakyti beveik atsipirko

tikriausiai niekam visiskai neatsipirke vestuves.kiekvienas nori svente daryti pagal save. musu vestuves kainavo 14tukst, ir vokeliuose gavom beveik 10tukst.man pinigai irgi nieko neverti.pasidarem butent tokia svente apie kuria visa laika ir svajojome, visiskai nekvietem tu zmoniu su kuriais nebendraujam, buvo tik patys artimiausi 47 zmones
buvom ir mes ir sveciai labai patenkinti tuo, nei kiek nesigailim kad tokia suma pinigu isleidom.

QUOTE(Salomeja @ 2006 05 25, 14:16)

Tik ramiakas ir laikykis. Mano anyta irgi buvo išprotėjusi, net užpyko ant mūsų, kad nedarom baliaus giminei ir kokią savaitę nesišnekėjo

Išaiškint anytai padėtį, kad ji bus svečias šventėje, o ne jos organizatorė ir ne pagrindinė dalyvė, o šiaip svečiai gi nereguliuoja šventės ir taip sakant, nevadovauja paradui

Ir vis del to manau, kad niekada vestuves neatsiperka
nevisi gali po 1000 Lt vokelyje atnesti, o be to reikalauti, kad atnestu ne daiktais o vokais irgi kazkaip negrazu

mes kwieteme pacius pacius artimiausius zmones. buwo 25 zmones iskaitant fotografa, muzikanta. maistas, wieta, gerimai mums nieko nekainawo. sita organizawo mano tewai. 3000lt mazdaug. is ju tikejomes wakarienes paprastos nes tokios teprasem bet padare tikras westuwes
ptys dar turejom 2000lt ir brangijo tewai dar dawe 2000lt. is ju apranga, ziedai, taures, geles, sukuosenos, manikiuras ir kt panasus dalykai. per westuwes is sweciu surinkom 1000lt, nes jau ner wisi tokie turtingi pas mus, o kwietem ne del bapkiu zmones. mano tewai be swentes 2000lt padowanojo, jaunojo 1000lt.
mums nuskilo-westuwes tikrai atsipirko. dwigubai musu paciu islaidoms. atmetant tuos pinigelius kur tewai dawe.

mums nuskilo-westuwes tikrai atsipirko. dwigubai musu paciu islaidoms. atmetant tuos pinigelius kur tewai dawe.