Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(mickute7 @ 2010 04 21, 09:29)
Nu matai  bigsmile.gif  vienodai ir mastom, nu tikrai mums tik kartu gyvent  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kas tu pagal horoskopa ?

Dvynys biggrin.gif tik nesakyk, kad ir tu biggrin.gif

QUOTE(MamaGita @ 2010 04 21, 10:09)
Vakar viriau karką (5 lt)

Nu čia tai tikrai kai tiek dienų tai labai pigiai gavosi smile.gif

Aš tai biški apsileidau su taupymu, kavinės, greitas maistas blush2.gif doh.gif Bet man taip jau gaunasi, kai viena būnų, nu vien sau gamintis nekyla rankos sad.gif nusiperku iš maxes kokį mėsgaliuką ir tiek. Šiandien silkės, kotletą, balandėlių nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 21, 13:59)
Dvynys biggrin.gif tik nesakyk, kad ir tu biggrin.gif


Zuvele as tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 04 21, 15:03)

nu nors čia skiriames biggrin.gif na ir amžius dar skiriasi tai turim tų skirtumų biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandinta marinuotu agurku sriuba
Pietus - brandintas kalafioru ir farso troskinys
Vakariene - kalafiorai, pakepti su svogunais, kiausiniais, suriu, salotos (pekino salota, agurkas, al.aliejus)
Atsakyti
nezinau ka cia siandien gaminsiu, sau pietu isidejau vakaryksciu makaronu su desra, vyras sake, kad turi nuo praeitos dienos. Vakarienei arba kokiu kotletu is kameros istrauksiu, o gal tevukas namie pe diena ka nors dar sugalvos ax.gif
Atsakyti
Vakar valgėm taip:
I- vakarykščiai blynai su trintom braškėm, kava, arbata
II-brandinti šaltibarščiai, skumbrė su marinuotais svogūnais, apkeptos virtos bulvės
III- kepiau netikrą zuikį su virtu kiaušiniu viduryje, garnyrui burokėlio, pupelių, raug.agurko mišrainė su majonezu, raud. serbentų kompotas

Šiandien:
Pusryčiams vaikas jogurtą su dribsniais, mes sumuštinius su zuikiu, kava, arbata
Pietums - pirktiniai koldūnai su grietinės, sviesto, krapų padažiuku, kompotas
Vakarienei galvoju netikrus čeburekus daryti, na kur vaflį pertepi faršu, tada pamirkai į tešlą ir apkepi, svogūnų pamarinuosiu. Yra dar burokėlių mišrainės kam trūks. na, ir tinginį dar užsiplanavus 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Taip:siandiena pusrytukams arbata su blynais miltiniais
Pietums grikiai su koncerva tusonkes keptuveje pakepinti, su svieziom salocikem ax.gif
Vakarienei perliniu kruopu sriuba+greitpyragis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 22, 13:26)
Vakar valgėm taip:
I- vakarykščiai blynai su trintom braškėm, kava, arbata
II-brandinti šaltibarščiai, skumbrė su marinuotais svogūnais, apkeptos virtos bulvės
III- kepiau netikrą zuikį su virtu kiaušiniu viduryje, garnyrui burokėlio, pupelių, raug.agurko mišrainė su majonezu, raud. serbentų kompotas




rolleyes.gif O galima uzklaust kaip ten tas netikras zuikis su tais kiausiniais kepamas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 balandžio 2010 - 13:52
Pusryciai - kava ir po saldaini
Pietus - saldytu darzoviu sriuba, silke, svogunai, pievagrybiai, su grietine sumaisyti ir virtos bulves
Vakariene - tas pats ir gal dar varskes spurgas darysiu jei netingesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 22, 13:26)
Vakarienei galvoju netikrus čeburekus daryti, na kur vaflį pertepi faršu, tada pamirkai į tešlą ir apkepi, svogūnų pamarinuosiu.


O galėtum dar plačiau blush2.gif ne visiems "daeina" smile.gif skamba labai įdomiai.... kokie vafliai? koks faršas?? kokia tešla? kur ir kame kepi?

QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 22, 14:50)
+greitpyragis biggrin.gif


labai smagiai skamba biggrin.gif kas tai ?
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 04 22, 15:36)
O galėtum dar plačiau  blush2.gif  ne visiems "daeina" smile.gif skamba labai įdomiai.... kokie vafliai? koks faršas?? kokia tešla? kur ir kame kepi?


Nezinau kaip Zaklada daro, bet as darau taip:

paimiu vafliu lakstus (geriausiai tie tokie dideliais langeliais), ir tepu ant jo paruosta farsa (su smulkiai pjaustytais svogunais, priekoniais ir t.t.), taip nelabai storai istepu, tada uzdedu vel laksta ir vel uztepu farsu. ir uzdedu trecia laksta. (daugiau sluoksniu nedarau, nes jie ir taip pasipucia).
Tada ta toki gauta pertepliojima supjaustau kvadratais (pvz kotelto dydzio) ir apvolioju plaktame kiausinyje, paskui dziuvesiuose ir kepu gerai ikaitintoje keptuveje su aliejum.
is abieju pusiu. Skanumelis
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 04 22, 14:50)
rolleyes.gif  O galima uzklaust kaip ten tas netikras zuikis su tais kiausiniais kepamas? 4u.gif

Į vidurį tiesiog virtą cielą kiaušinį įdėjau, kai pjaustai lb gražiai atrodo. Kažkada anksčiau esu virtas morkas (nepjaustytas, išilgai zuikio įmontuoju biggrin.gif ) dėjusi, arba tiesiog į faršą žirnelių įmaišau, na vis kitaip.. ax.gif

QUOTE(Elzė @ 2010 04 22, 15:48)
Nezinau kaip Zaklada daro, bet as darau taip:


Akurat panašiai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Tik imu tuos apvalius vaflius, pjaunu pusiau, tai forma panaši į čebureko gaunasi. ir ne džiuvėsėliuose, o pasidrau tešlą, na kaip pvz. krabų lazdelėms arba žuviai tešloje kept. ax.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad kai kurios naudoja paprastus arbatinius talerius - tai nieko net pjaustyti nereikia wink.gif
Atsakyti