QUOTE(Elzė @ 2010 04 22, 15:48)
Nezinau kaip Zaklada daro, bet as darau taip:
paimiu vafliu lakstus (geriausiai tie tokie dideliais langeliais), ir tepu ant jo paruosta farsa (su smulkiai pjaustytais svogunais, priekoniais ir t.t.), taip nelabai storai istepu, tada uzdedu vel laksta ir vel uztepu farsu. ir uzdedu trecia laksta. (daugiau sluoksniu nedarau, nes jie ir taip pasipucia).
Tada ta toki gauta pertepliojima supjaustau kvadratais (pvz kotelto dydzio) ir apvolioju plaktame kiausinyje, paskui dziuvesiuose ir kepu gerai ikaitintoje keptuveje su aliejum.
is abieju pusiu. Skanumelis
paimiu vafliu lakstus (geriausiai tie tokie dideliais langeliais), ir tepu ant jo paruosta farsa (su smulkiai pjaustytais svogunais, priekoniais ir t.t.), taip nelabai storai istepu, tada uzdedu vel laksta ir vel uztepu farsu. ir uzdedu trecia laksta. (daugiau sluoksniu nedarau, nes jie ir taip pasipucia).
Tada ta toki gauta pertepliojima supjaustau kvadratais (pvz kotelto dydzio) ir apvolioju plaktame kiausinyje, paskui dziuvesiuose ir kepu gerai ikaitintoje keptuveje su aliejum.
is abieju pusiu. Skanumelis
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 22, 16:18)
Akurat panašiai
Tik imu tuos apvalius vaflius, pjaunu pusiau, tai forma panaši į čebureko gaunasi. ir ne džiuvėsėliuose, o pasidrau tešlą, na kaip pvz. krabų lazdelėms arba žuviai tešloje kept.


Tik imu tuos apvalius vaflius, pjaunu pusiau, tai forma panaši į čebureko gaunasi. ir ne džiuvėsėliuose, o pasidrau tešlą, na kaip pvz. krabų lazdelėms arba žuviai tešloje kept.

Geeeris


