Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 04 15, 12:07)
*biggrin.gif anioks ten vakarėlis, draugai susirinko žaidėm stalo žaidimus ir tiek smile.gif Buvo linksma, maisto liko man šiandien daugiausia tai traškučių biggrin.gif ką daugiau prie alaus į pasisedėjimą nešies biggrin.gif
**Kitas dalykas, kad juk ne visada ir ne visos perka tą mėsą, kas iš kaimo gauna, kas iš kaimyno kažką iš draugų ir artimųjų.

* Na bet tai kaip smagu. bigsmile.gif Šaunuoliai, kad prisigalvojat tokių pigių, bet linksmų pramogų. thumbup.gif

** Jau mintyse pasiguodžiau, kad jau aš mėsos dovanų tai jau niekad negaunu..ant tos minties pažįstama užvežė 3 kiaulės liežuvius sušaldytus, nes kažkada seniau jos mamos šunį nuvežiau pas veterinarą.. 4u.gif

Taigi šiandien valgom:
I-saldi sriuba, kava arbata
II- aš su drauge kavinėj "lepinausi", vyrams vėl teko kiaušinius keptis doh.gif
III- dar saldžios sriubos yra visiems po dubenėlį ir tuos liežuvius išvirsiu, galėsim su duona, krienais ir majonezu gardžiuotis essen.gif
Atsakyti
As vakar Ciestoj nusipirkau sonines did gabala, puse kg farso ,pora vistienos ketvirciu , vistienos file viena, tai siai savaitei tikrai uzteks smile.gif gal ir kitai dar liks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 15, 13:55)
* Na bet tai kaip smagu.  bigsmile.gif  Šaunuoliai, kad prisigalvojat tokių pigių, bet linksmų pramogų.  thumbup.gif

** Jau mintyse pasiguodžiau, kad jau aš mėsos dovanų tai jau niekad negaunu..ant tos minties pažįstama užvežė 3 kiaulės liežuvius sušaldytus, nes kažkada seniau jos mamos šunį nuvežiau pas veterinarą..  4u.gif

*Na taip ir pigiai biggrin.gif viskas išleidau 50lt blush2.gif Na bet liko kai ko, na taip atmetus kas liko, tai kokį 25-30 4u.gif Bet buvo labai smagu, dažniau taip galėtumėm 4u.gif
**nu va kaip šaunu, skanu labai su majonezu liežuviai mmmm
Atsakyti
Pusryciai - manu kose
Pietus - darzoviu sriuba (kopustas, kalafioras, zirneliai, morkos, bulves), kepti vistienos sparneliai su bulvemis rankoveje, valgeme su burokeliu salotomis
Vakariene - virti varskeciai, ir plikytus sausainius kepu
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2010 04 15, 17:18)
plikytus sausainius kepu

blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 04 15, 09:35)
Labai paprastutis receptas.  mirksiukas.gif
Iš džiovintų obuolių (savi), šaldytų vyšnių (irgi savos), razinų išverdu saldų kompotą, baigiant virti supilu šaltam vandenį ištirpintą krakmolą. Prieš valgant įsidedam atskirai išvirtų ryžių arba makaronų (čia kaip kam skaniau), grietinės. Tiesa, valgom šaltą.  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif as cia anakart viriau is kameros istraukus saldytu vysniu thumbup.gif tai as makaronus dedu arba zacirkos kleckus tongue.gif

Siandien neiskenciau ir nusipirkau salota su agurku, tai prisitaisiau su grietiene salotu bliuda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Cento kotletuku pasisildziau, dar buvo like vakaryksciu ryziu ir pavalgem. Vyrai dar paskui vakare kepesi kiausinienes su lasinukais ir svogunai ir su raugintais kopustais valge ax.gif

Ryt kazko negaminsiu, nes vakare isvarom i kaima savaitgaliui, nes sestadieni kiaulike kutensim tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš ryt išvažiuoju į Vilnių į parodą, tai bananų įsidėsiu, traškučių ir vandens, tikiuosi kažkur sustosim pavalgyti... Jei ne tai dar geriau, mažiau prirysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 04 15, 22:27)
Aš ryt išvažiuoju į Vilnių į parodą, tai bananų įsidėsiu, traškučių ir vandens, tikiuosi kažkur sustosim pavalgyti... Jei ne tai dar geriau, mažiau prirysiu biggrin.gif

matau negali be traskuciu tongue.gif
Atsakyti
O mes vel valgom belekaip doh.gif Abu mazai namie testovim, tai kas ka randa, ta ir valgo, arba jei gaminu, tai ka nors greito.
Vakar:
Pusryciai - arbata, sumustiniai su desra
Pietus - arbata, sumustiniai,MB kepti kiausiniai, desertinis varskes suris
Vakariene - keptos bulves, man su raug. agurku, MB su brandintu guliasu ir brandintom kopusto/morku salotom, kompotas, vafliukai

Siandien:
Pusryciai - arbata, as dar kotleta su duona
Pietus - MB issinese kotletu su duona, man nebus kada
Vakariene - like kotletai su bulvem ir kokiom salotom.
Atsakyti
Sveikos,
vakar dar išsikepiau šokoladinį slyvų pyragą. thumbup.gif Slyvų kompotą atsidariau, tai uogas sunaudojau pyragui, o "šokoladinį" padariau tiesiog įdėjus pora šaukštų kakavos. tongue.gif

Šiandien valgom:
I-pyragas, kava/arbata
II - liežuvis su majonezu, šv. agurkų salotos su grietine, MB dar greitą sriubą užsipylė.
III- barščius virsiu ir krabų lazdelių mišrainė bus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaklada: 16 balandžio 2010 - 13:18
ryte sureliai ,sumustiniai su desryte.
pietums pritusinau kopustu su kiaulienos sonine, bulvem ,morkom. Ir vakarienei dar liks.
Yra sausu pusryciu dribsniu ,pieno , sausainiuku, obuoliu.... 4u.gif
Atsakyti
Pusryciai - ryziu kose
Pietus - brandinta darzoviu sriuba, troskinys (rauginti kopustai, desreles, bulves, pomidoru padazas, grietine)
Vakariene - varskes apkepas, ir keksas
Atsakyti