Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 03 23, 13:28)
o aš šiandien nusipirkau vištienos faršo 1,3kg, išsitraukiau kiaulienos faršo iš kameros 0,5kg dėsiu daug svogūnų, česnakų, avižinių dribsnių mirkytų dar ko nors... ir tada bus mmm kokie skanūs kepsniukai. biggrin.gif o kokias morkas dėjai išvirei ir sumalei ar žalias sutarkavai ar kaip?

O čia daug tau gausis bigsmile.gif
Žalias dedu. Dar dedu ir cukinojos tarkuotos, bet šį kartą nepasimaišė po ranka, o į rūsį tingėjau eiti blush2.gif

Vakarienei perlinių kruopų košė su uogiene ir pienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 23, 17:41)
O čia daug tau gausis  bigsmile.gif
Žalias dedu. Dar dedu ir cukinojos tarkuotos, bet šį kartą nepasimaišė po ranka, o į rūsį tingėjau eiti  blush2.gif

Vakarienei perlinių kruopų košė su uogiene ir pienu  ax.gif

tai aš dalį užšaldysiu, juk viena esu, tai išsidalinsiu į kokias 4 dalis biggrin.gif aš cukinijos neturiu, kopūsto taip pat, tai dėsiu ką rasiu biggrin.gif gal bulvių įtarkuosiu truputį, bus tokie ale bulviniai-mėsiniai blynai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 23, 17:45)
tai aš dalį užšaldysiu, juk viena esu, tai išsidalinsiu į kokias 4 dalis biggrin.gif aš cukinijos neturiu, kopūsto taip pat, tai dėsiu ką rasiu biggrin.gif gal bulvių įtarkuosiu truputį, bus tokie ale bulviniai-mėsiniai blynai  bigsmile.gif

Esu ir bulves itarkavus mirksiukas.gif normaliai thumbup.gif
Tai tik tau uzsaldyt tongue.gif
Pas mane dar apie 10 cukiniju pupso rusyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 23, 20:18)
Esu ir bulves itarkavus  mirksiukas.gif  normaliai  thumbup.gif 
Tai tik tau uzsaldyt  tongue.gif
Pas mane dar apie  10 cukiniju pupso rusyje  thumbup.gif

mmm kaip skanu smile.gif keptos cukinijos su česnakais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 23, 17:35)
Šiandien žadėjau picą kepti, bet nuplaukė mano pica į geresnį rytojų, o greičiausiai porytojų biggrin.gif

Laba,
picos kaip norėčiau.. ax.gif Ir vištienos tortas vis dar "ant sąžinės" kabo.. rolleyes.gif

Pusryčiams - vakar darytas snikersų ir varškės pyragas (visai netaupus unsure.gif ), kava, arbata
pietums bus brandinta žirnių košė, gal pieniškos makaronų sriubytės dar pravirsiu
vakare turiu reikalų, tai kas ką ras: koldūnai gal, sriubos dar bus, pyrago.
Oj, užmiršau paminėt, kad vakar dar džiovintų obuoliukų kompotą išviriau, tai bus per dien ką gert. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 23, 20:23)
mmm kaip skanu smile.gif keptos cukinijos su česnakais  wub.gif

Ir as labai megstu drinks_cheers.gif
Pas mane ant sazines, kuria dar vis pamina kaimynas, tai varskes apkepas kabo tongue.gif Ir vakar pareinancia namo klause, kada kepsiu ax.gif o tai vienisas vyriskis tokiu dalyku pats nekepa, tai mes ji pavaisinam ax.gif

Siandien vakaryksciai makaronai su morkomis, tik mesos kukuliai jau vakar vakare dingo is puodo, tai kadangi vis dar turejau farso, tai pakepiau vyrams kotletuku ax.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava/arbata, as dar brandintos kopustu sriubos valgiau
Pietus - MB brandinti spageciai su padazu, man - brandinta kopustu sriuba (pagaliau pabaigiau irnesakyk.gif )
Vakariene - saltibarsciai, virtos bulves
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 03 24, 12:51)
Laba,
picos kaip norėčiau..  ax.gif Ir vištienos tortas vis dar "ant sąžinės" kabo..  rolleyes.gif

Pusryčiams - vakar darytas snikersų ir varškės pyragas (visai netaupus  unsure.gif ), kava, arbata
pietums bus brandinta žirnių košė, gal pieniškos makaronų sriubytės dar pravirsiu
vakare turiu reikalų, tai kas ką ras: koldūnai gal, sriubos dar bus, pyrago.
Oj, užmiršau paminėt, kad vakar dar džiovintų obuoliukų kompotą išviriau, tai bus per dien ką gert.  4u.gif

Idomu butu suzinoti, kas cia per snikersu ir varskes pyragas..Gal galima receptuka?
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 03 24, 14:28)
Ir as labai megstu  drinks_cheers.gif
Pas mane ant sazines, kuria dar vis pamina kaimynas, tai varskes apkepas kabo  tongue.gif  Ir vakar  pareinancia namo klause, kada kepsiu  ax.gif  o tai vienisas vyriskis tokiu dalyku pats nekepa, tai  mes ji pavaisinam  ax.gif

Nu va kokie šaunuoliai, kad ir kaimynu pasirūpinate kartais smile.gif
Mes šiandien su mamyte visą dieną kartu, turime reikalų, tai pietums nusipirkome iš maximos sūriu apkeptus maltinukus, valgėme su agurku, o vakarienei kepame šonkauliukus, taip pat bus su agurku smile.gif mano kepsniukai žadėtieji nuplaukė, faršas likoko namie stovėti
Atsakyti
nežinau ar forumo dalyvės žino tokių pigių ir skanių blynų receptą, tai nusprendžiau pasidalinti ax.gif
reikia raugintų kopūstų ir tarkuotų bulvių (1 dalis kopūstų ir 2 dalys bulvių). Kopūstus patroškinti su lašinukais ar šonine, kai atvės nuspausti jų sunką ir sumaišyti su tarkuotom bulvėm. Tuomet įmušti kiaušinį, galima ir 2, smulkiai įpjaustyti nemažą svogūną ir viską gerai išmaišyti. Tuomet iš tešlos kepti blynus, tokius kaip ir bulvinius ir valgyti su pomidorų padažu ax.gif
tikrai nebrangus ir skanus patiekalas thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciai - karsti sumustiniai
Pietus - darzoviu sriuba (kopustas, morka, bulve), kotletai, bulviu kose pekino salotos su agurku ir majonezu
Vakariene - bananinis pyragas su riesutais ir pienu
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 24, 20:09)
Nu va kokie šaunuoliai, kad ir kaimynu pasirūpinate kartais smile.gif

Na kartais jis ateina su maniskiu kokio alucio pagurksnot, tai jis vis atsitempia kokios rukytos desrytes ar kumpelio ax.gif saltienos viens kitam nunesam paragauti tongue.gif va ka nors saldaus pasidalinam ax.gif

Vakarienei rūgštynių šaltibarščiai su keptomis bulvėmis ir mieliniai blynai su braškių uogiene ax.gif
Atsakyti