Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Gal kas kirpotes kirpykloje Ars Loretta Vilniuje pas kirpeja-stiliste Loreta Povilaviciute? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 05 30, 22:04)
Užsiregistravau pas Andrių tik birželio 16, nes nuo 8 d. jis atostogaus, o anksčiau jau nebebuvo vietų.

grizusi is Andriuko butinai parasyk komentara, labai jau jis ir man rupi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spygliaa: 03 birželio 2010 - 15:57
QUOTE(JLS @ 2010 05 21, 12:01)
Pritariu, nieko ypatingo. Apskritai tiek Laimis tiek Irina manyciau tinka paprastas, naturalias sukuosenas megstancioms. Laimis mane apkirpo graziau nei Irina, bet sedejau ir jauciausi kalta (teisingiau Laimis norejo kad jausciausi kalta) kaip meistrui isdrisau pasakyti kad nenoriu labai nusitrumpinti plauku ir noriu trumpesnes grifkutes. Mazdaug jo pasakymas buvo - tai ko cia pas mane aukstos klases meistra uzsirasei, jeigu nepasitiki manim... Nu tai as daugiau ir neuzsirasinejau:)
Na bet jeigu jau uzsirasete, tai tikrai eikite drasiai, nesamoniu manau nepridarys:)

Norėjau pas jį eiti, tai dabar apsigalvojau.
Pasikelęs g.gif
Šiaip kirpėjas jus visada turi išklausyti klientą.

Dabar planuoju išsirinkti iš šitų: biggrin.gif
QUOTE(Lapala @ 2010 05 22, 19:30)
Andrius iš SATE - best of best stilistas.

http://www.monique.lt/ Ar kas buvo? Kokios kainos?
http://www.davines.lt/

Niekada nesikirpau pas vyrus, tai noriu pabandyti.

Atsakyti
Sveikos, aš vakar kirpausi vilniaus akropolyje, burzua salone pas kirpėją Gabiją. Manau po ilgo ieškojimo radau savo kirpėją smile.gif , labai džiaugiuosi rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2010 04 02, 11:44)
Sveikos,
ilgai ir as ieskojau savo kirpejos ir besiruosiant vestuvems atradau  4u.gif tai buvo Linute, ji dabar dirba Jaksto gatvej, man labai patiko jos pasiulyta ideja mano vestuvems, o ir mano vyras niekur kitur nesikerpa ti kpas ja, nes pas ji labai plonuciai plaukai, tai reikia jau pasistengti, kad nors i mada atrodytu hihihi.gif o ji tai sugeba, kazkaip niekas geriau jo nenukirpdavo  schmoll.gif pas Linute ir dazausi plaukus tirkai geras spalvas parenka, man labiausiai patinka kad ji naturalia sokoladine padaro tokia  wub.gif va ir mano sunytis jau greit eis grifka pasitrumpint hihihi.gif gi jau 10 menesiuku wink.gif
kontakta imesiu cia 861014942

Pas šią kirpėją mano vyras jau berods 5 metai kerpasi, dabar ir sūnų vedam, ir pati kartais pas ją lekiu. Šį kartą užsirašiau ir aš, nes kažkiap vis idealaus varianto nerandu doh.gif O vyriškus kirpimus tai ji tikrai gerai daro, pas ją ėjau apti kirptis, gal pusė metų patyrinėjus, kaip vyrą kerpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(despy @ 2010 06 03, 10:36)
Gal kas kirpotes kirpykloje Ars Loretta Vilniuje pas kirpeja-stiliste Loreta Povilaviciute? Kokie atsiliepimai?

Is Fabijoniskiu gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 04 birželio 2010 - 11:49
QUOTE(Jusma @ 2010 06 04, 11:45)
Pas šią kirpėją mano vyras jau berods 5 metai kerpasi, dabar ir sūnų vedam, ir pati kartais pas ją lekiu. Šį kartą užsirašiau ir aš, nes kažkiap vis idealaus varianto nerandu doh.gif O vyriškus kirpimus tai ji tikrai gerai daro, pas ją ėjau apti kirptis, gal pusė metų patyrinėjus, kaip vyrą kerpa ax.gif

O kur cia tiksliau randasi?ir kiek vyriskas kirpimas kainuoja?gal ir man reiktu ten vyra nusiust... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 06 04, 11:49)
Is Fabijoniskiu gal?

Nezinau, ar ji pati is Fabijoniskiu, bet pats salonas isikures Basanaviciaus g.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 04 28, 08:15)
Man geriausias kirpejas Aleksas,kuris priima mano nuomone ir pats pasiulo kas labiau tinka. Kerpuosi pas ji nuo 2005tmetu ir net nepagalvoju apie kita kirpeja. Mano drauges taip pat patenkintos liko pas ji apsikirpusios ar pasidaziusios plaukucius. O kurios nezinojo sito kirpejo pamaciusios mane grizusia is kirpyklos,klausdavo kas kirpo ir daze. Tad rekomenduoju ir jums pas ji pasigrazinti. Dirba etualio grozio salone, salia spaudos rumu. Ir visgi manau,kad vyrai geriausi kirpejai:-).

Nu nezinau , man irgi keleta kartu tekopas ji kirptis verysad.gif niekaip ne pataiko i norima plauku spalva, negali susitvarkyti jis su mano plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2010 03 31, 21:41)
Sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie Jurate is salono T.a.d.a?

Nors ir senas postas, bet nesusilaikysiu neatsakius biggrin.gif Prisiminus šį saloną net nupurto. Buvau ten prieš kelis metus, tai viena kirpėja, gaila, neatsimenu vardu, taip sudegino plaukus su peroksidu, kad jie tiesiogine to žodžio prasme nulūžinėjo visai. O prašiau tik keliais tonais pašviesinti, jokiu būdu nebalinti doh.gif Mačiau ir kitų kirpėjų darbą, labai atmestinas ir atmosfera ten nekokia. Neičiau nė už ką daugiau schmoll.gif
QUOTE(blueberryy @ 2010 05 25, 20:39)
O niekas neinat i Sarma Style? as tai ten del karstu zirkliu uzsuku bet kai tik paklausia pas kuria kirpeja, ka as zinau, juk nepazistu tai nuolat pas tokias pas siaip sau uzraso. Gal kas turit pasiulymu is kirpeju? smile.gif

ĮSarma style aš ir MB vaikštom jau kelis metus. Man pati geriausia kirpėja Gitana iš Jasinskio gatvės thumbup.gif
Atsakyti
As atradau kirpeja Bomond kirpykloje - Sandra. Labai pataike apkirpti, patare, o kai uzbegau pasitrumpinti kirpciuku - net pinigeliu neeme. Labai malonu ten sugrizti!
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 06 07, 14:42)
As atradau kirpeja Bomond kirpykloje - Sandra. Labai pataike apkirpti, patare, o kai uzbegau pasitrumpinti kirpciuku - net pinigeliu neeme. Labai malonu ten sugrizti!

Galiu pritarti thumbup.gif kelis kartus teko dazytis ir kirptys pas Sandra ... likau patenkinta wub.gif
Atsakyti