QUOTE(Partizanė @ 2011 06 15, 12:26)
Dar bazilikų arbata labai skani,

kaip tik nuskyniau siek tiek padziovinimui, o dar pasisejus daugiau turiu, tai reiks isbandyti, nes galvojau, kad naudosiu tik kaip prieskonius
QUOTE(uogytee @ 2011 06 15, 13:59)
Bet poto arbatos kvapas - superinis..dar zemuogyciu lapuku nepamirskite padziauti.. As tai gervuogiu dar neskyniau lapu, net nezinau kada juos skinti..pernai labai velai suzinojau apie tai.
Gal irgi iki Joniniu?
QUOTE(Rosato @ 2011 06 15, 14:22)
P.S. išvardinote daug įv.žolelių, prie to pačio aš dar prisiskinu antaninių obuolių lapų
Kaip sauniai sugalvota
O antaniniu obuoliu lapai irgi tinka arbatoms?

kada ju reikia pasiskinti
QUOTE(uogytee @ 2011 06 15, 14:28)
Na negi anyziai lietuvoj auga?
Namie uzsiaugina... bent jau MB mociute siemet daigelius issiaugino anyziaus, o ar bus vaisiu - paziuresim