Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)
QUOTE(Nikolia2010 @ 2010 06 23, 12:57)
Sveikos merginos, esu naujokė, labai dažnai apsilankau šitoje temoje... Visų darbelaiai labai gražūs.. Pati šiokius tokius medelius darau, norėčiau jums parodyti, bet nemoku prikabinti nuotraukos:( Gal kas galėtų pasakyti, kaip prikabinti ar bent jau nurodyti, kur galėčiau pasiskaityti apie tai??? Būčiau dėkinga:)
eik i uzduodami klausimai

aciu merginos uz pagyras

QUOTE(karalyste @ 2010 06 23, 12:42)
Jurg@ kai pamaciau kad tavo parasyta puoliau ziuret sakau o gal jau koks grozis , bet deja kaip as visada laukiu tavo darbeliu

na baig jau

na gerai jau, viena imesiu su sampes buteliu, palyginimui koks medelio dydis

Na jurg@ parasas yra parasas o tokiu graziu darbuku slepti oi negalima . NA TU MANO FAVORITE SU MEDELIAIS

Aisku ir su momentu priklijuotum , bet seip momentas man kazkaip ne prie dusios:)
Man taip pat MOMENT klijai nepatinka, juk jie labai tasus ir net turi nemalonu kvapa

Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais

QUOTE(Landrita @ 2010 06 24, 22:55)
Jei nenorite pirkti sautuvo, kuris is tikruju nedaug kainuoja, tai saldainiukus dar galima pritvirtinti dantu krapstukais 

niu reikes zeti gal sautuva pirksiu

Čia mano pirmas pabandymas medeliu pasaulyje
P.S Nesu gera Fotografė

P.S Nesu gera Fotografė

QUOTE(azalija170 @ 2010 06 10, 09:29)
visos puosmenos medeliui daromos is tokios medziagytes organzos, tai i ja ir saldainiukai susukti